Νεκρή μία νοσοκόμα στο κρατικό Νίκαιας - Πήδηξε από το παράθυρο για να αποφύγει τη σύλληψη

Νεκρή μία νοσοκόμα στο κρατικό Νίκαιας - Πήδηξε από το παράθυρο για να αποφύγει τη σύλληψη Facebook Twitter
4

Μία νοσοκόμα βρήκε τραγικό θάνατο στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας όταν στην προσπάθειά της να αποφύγει την σύλληψη τραυματίστηκε σοβαρά πέφτοντας στο κενό.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ANT1, η αποκλειστική νοσοκόμα εργαζόταν παράνομα στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας και προκειμένου να αποφύγει έλεγχο το μεσημέρι του Σαββάτου, πήδηξε από το παράθυρο του πρώτου ορόφου.

Οι πρώτες πληροφορίες από την ΠΟΕΔΗΝ ανέφεραν πως γυναίκα εργαζόταν ως αποκλειστική χωρίς να έχει τις απαραίτητες άδειες. Βρισκόταν σε έναν θάλαμο φροντίζοντας έναν ασθενή στην Γ' Παθολογική.


Από την πτώση της, η γυναίκα τραυματίστηκε σοβαρά φέροντας πολλαπλά κατάγματα με συνέπεια την εσπευσμένη μεταφορά της στα επείγοντα του νοσοκομείου όπου λίγη ώρα αργότερα εξέπνευσε.

Η γυναίκα σύμφωνα με πληροφορίες ήταν αλλοδαπή.

Ελλάδα
4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θεσσαλονίκη: Περισσότερες από 20 προσαγωγές και μία σύλληψη μετά την διαμαρτυρία για την ακρίβεια σε σούπερ μάρκετ

Ελλάδα / Θεσσαλονίκη: Περισσότερες από 20 προσαγωγές και μία σύλληψη μετά την διαμαρτυρία για την ακρίβεια σε σούπερ μάρκετ

Σύμφωνα με την αστυνομία παρακωλύθηκε η ομαλή λειτουργία της επιχείρησης, αφού δεν επέτρεπαν στον κόσμο εντός του μαγαζιού να προβεί στις αγορές του
LIFO NEWSROOM