ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Νεσχάν Μουλαζίμ: Παντρεύομαι Κρητικό.Είμαι μουσουλμάνα, αλλά δεν έχω θέμα να αλλάξω θρησκεία

Νεσχάν Μουλαζίμ: Παντρεύομαι Κρητικό.Είμαι μουσουλμάνα, αλλά δεν έχω θέμα να αλλάξω θρησκεία Facebook Twitter
0

Η Νεσχάν Μουλαζίμ μίλησε για τον επερχόμενο γάμο της σημειώνοντας πως δεν έχει θέμα να αλλάξει την θρησκεία της, καθώς είναι Μουσουλμάνα.

Το γνωστό μοντέλο, που σε ηλικία 16 ετών είχε στεφθεί Μις Τουρκία και βρίσκεται στην Ελλάδα τα τελευταία 18 χρόνια, σκοπεύει να παντρευτεί σε λίγο καιρό με δυο τελετές, που θα γίνουν στην Κρήτη αλλά και στη Σμύρνη.

«Αν όλα πάνε καλά, ο γάμος θα γίνει στα Χανιά. Επειδή ο σύντροφός μου κατάγεται από τα Σφακιά θα κάνουμε τον γάμο μας εκεί και μετά νομίζω θα κάνουμε κάτι και στη Σμύρνη γιατί δεν μπορώ να φέρω όλο το σόι μου. Είμαι μουσουλμάνα, δεν έχω θέμα να αλλάξω τη θρησκεία μου, απλά μέχρι στιγμής δεν είχα αισθανθεί για κανέναν να το κάνω αυτό», δήλωσε η Νεσχάν Μουλαζίμ.

Όπως εξήγησε στη συνέχεια, θέλει μάλιστα να βαφτιστεί Αλεξάνδρα. «Θέλω να βαφτιστώ Αλεξάνδρα, γιατί είχα έναν πνευματικό, ο οποίος παρόλο που είμαι από άλλη θρησκεία με δέχτηκε με πολλή αγάπη. Τη δεύτερη φορά που με είδε, ενώ ήξερε ότι με λένε Νεσχάν, με είπε Αλεξάνδρα. Με έκανε να αγαπήσω πιο πολύ τη θρησκεία σας», ανέφερε η ίδια.

Δείτε το βίντεο:

 
Πολιτισμός
0

ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

20ή Διεθνής Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης

Πολιτισμός / Η Διεθνής Έκθεση Βιβλίου επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη από τις 16 έως τις 19 Μαΐου

Το 10ο Φεστιβάλ Νέων Λογοτεχνών και το νέο, πρωτοποριακό Poetry Black Box, το 8ο Φεστιβάλ Μετάφρασης, το 3ο Βραβείο Νέων Σχεδιαστών Βιβλίου, αφιερώματα και πολλές ακόμα συναρπαστικές συναντήσεις στην 20ή ΔΕΒΘ.
NEWSROOM
Το περιοδικό Monocle επέλεξε τους Point Supreme ως το καλύτερο αρχιτεκτονικό γραφείο για έργα κατοικίας στον κόσμο.

Πολιτισμός / Το Monocle επέλεξε τους Αθηναίους Point Supreme ως το καλύτερο αρχιτεκτονικό γραφείο για έργα κατοικίας στον κόσμο

Στην ίδια λίστα που περιλαμβάνει 50 βραβεία για ανθρώπους και έργα που επιδιώκουν να βελτιώσουν την ποιότητα ζωής και που βοηθούν στη δημιουργία κοινοτήτων συναντάμε και ένα αθηναϊκό βιβλιοπωλείο.
NEWSROOM