Τραγωδία στην Ολλανδία: Νεκρά 4 παιδιά από τη σύγκρουση τρένου με ποδήλατο «cargo»

Τραγωδία στην Ολλανδία: Νεκρά 4 παιδιά από τη σύγκρουση τρένου με ποδήλατο «cargo» Facebook Twitter
EPA (φωτογραφία αρχείου)
1

Τέσσερα παιδιά έχασαν τη ζωή τους σήμερα το πρωί στην Ολλανδία, κατά τη σύγκρουση αμαξοστοιχίας με ποδήλατο «cargo», σύμφωνα με την εφημερίδα De Telegraaf.

Ακόμη ένα παιδί και μία γυναίκα τραυματίστηκαν σοβαρά.

Το δυστύχημα σημειώθηκε στην ανατολική πόλη Ος, στη νότια Ολλανδία, κοντά στα σύνορα με τη Γερμανία σε φυλασσόμενη διάβαση.

Σημειώνεται πως το ποδήλατο με καλάθι μεταφοράς (cargo bike) αποτελεί δημοφιλές μέσο μεταξύ των Ολλανδών γονέων για τη μεταφορά των παιδιών τους. 


Τα αίτια του δυστυχήματος δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά.

Σε ανακοίνωσή της η αστυνομία επιβεβαιώνει ότι ένα «πολύ σοβαρό δυστύχημα» σημειώθηκε και ότι οι τέσσερις νεκροί είναι παιδιά και διευκρινίζει ότι σοβαρά τραυματίστηκαν μια γυναίκα και ένα παιδί.

«Πρόκειται πραγματικά για ένα τρομερό δυστύχημα», δήλωσε εκπρόσωπος της εθνικής εταιρείας σιδηροδρόμων NS. «Δεν γνωρίζουμε άλλες λεπτομέρειες και ενημερωνόμαστε από την αστυνομία», πρόσθεσε σε δηλώσεις που έκανε στο ολλανδικό πρακτορείο ειδήσεων ANP.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ/Reuters/AFP

Διεθνή
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η μητέρα τρανς αγοριού που πέθανε σε μονάδα ψυχικής του Μάντσεστερ υγείας ζητά δημόσια έρευνα

Διεθνή / Η μητέρα τρανς αγοριού που πέθανε σε μονάδα ψυχικής υγείας του Μάντσεστερ ζητά δημόσια έρευνα

Έρευνα διαπίστωσε ότι υπήρξαν παραλείψεις πολλών υπηρεσιών πριν από τον θάνατο του 17χρονου Τσάρλι Μίλερς τον Δεκέμβριο του 2020 σε μονάδα ψυχικής υγείας του Μάντσεστερ
NEWSROOM
μεγκαν μαρκλ

Διεθνή / «Heghan 2.0»: Ο νέος υπεύθυνος επικοινωνίας του Χάρι και της Μέγκαν έχει αναλάβει ένα σισύφειο έργο

Το Spotify τούς απέρριψε, έχουν επικριθεί για το ντοκιμαντέρ τους στο Netflix, τα νούμερα στις δημοσκοπήσεις δεν ανεβαίνουν. Ο Τσάρλι Γκίπσον πρέπει να κάνει το ζευγάρι ξανά συμπαθές.
NEWSROOM