Ο δήμαρχος του Λονδίνου ζητά δεύτερο δημοψήφισμα για το Brexit

Ο δήμαρχος του Λονδίνου ζητά δεύτερο δημοψήφισμα για το Brexit Facebook Twitter
0

Να διεξαχθεί ένα δεύτερο δημοψήφισμα για το Brexit ζήτησε ο δήμαρχος του Λονδίνου Σαντίκ Καν, προειδοποιώντας ότι η Βρετανία βρίσκεται αντιμέτωπη με κίνδυνο συντριβής αν αποχωρήσει από την ΕΕ χωρίς συμφωνία με τις Βρυξέλλες.

Σε στήλη του που δημοσιεύτηκε αργά το Σάββατο στην εφημερίδα Observer, ο Καν δήλωσε ότι ο χρόνος «τελειώνει πολύ γρήγορα», τονίζοντας ότι η κυβέρνηση της πρωθυπουργού Τερέζα Μέι δείχνει απροετοίμαστη και χωρίς να διαθέτει τη γνώση και την ικανότητα.

Η αποτυχία επίτευξης μιας συμφωνίας με τις Βρυξέλλες, ή μιας κακής συμφωνίας, μπορεί να έχει αποτέλεσμα των απώλεια 500.000 θέσεων εργασίας και να οδηγήσει σε νοσοκομείο χωρίς αρκετό προσωπικό, να πλήξει τις επιχειρήσεις και την αστυνομία να χρειάζεται να προετοιμαστεί για κοινωνικές αναταραχές, προειδοποίησε.

«Δεν πιστεύω ότι η Μέι έχει την εντολή να τζογάρει τόσο απροκάλυπτα με την οικονομία και τον βιοπορισμό των ανθρώπων», υπογραμμίζει ο Καν, μέλος του Εργατικού Κόμματος και υπέρμαχος της παραμονής του Ηνωμένου Βασιλείου στην Ένωση στο δημοψήφισμα του 2016.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ- ΜΠΕ

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η πιο φονική αστυνομική επιχείρηση στην ιστορία της Βραζιλίας – 64 νεκροί, σκηνές πολέμου στις φαβέλες

Διεθνή / Η πιο φονική αστυνομική επιχείρηση στην ιστορία της Βραζιλίας – 64 νεκροί, σκηνές πολέμου στις φαβέλες

Τουλάχιστον 64 άνθρωποι, ανάμεσά τους τέσσερις αστυνομικοί, σκοτώθηκαν σε μια άνευ προηγουμένου επιχείρηση κατά του Comando Vermelho σε δύο φαβέλες του Ρίο ντε Τζανέιρο
LIFO NEWSROOM
Μπριζίτ Μακρόν: «Οι ψευδείς ισχυρισμοί έβλαψαν την ποιότητα ζωής της» κατέθεσε η κόρη της

Διεθνή / Μπριζίτ Μακρόν: «Οι ψευδείς ισχυρισμοί βλάπτουν την ποιότητα ζωής της» κατέθεσε η κόρη της

Η Τιφαίν Οζιέρ μίλησε στη δίκη για τον σεξιστικό εκφοβισμό εναντίον της πρώτης κυρίας της Γαλλίας - «Δεν περνά μέρα ή εβδομάδα χωρίς κάποιος να μην της μιλήσει γι’ αυτό»
LIFO NEWSROOM