To πουρμπουάρ του Κριστιάνο Ρονάλντο στους υπαλλήλους του Costa Navarino

To πουρμπουάρ του Κριστιάνο Ρονάλντο στους υπαλλήλους του Costa Navarino Facebook Twitter
0

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πέρασε τις διακοπές του στη Μεσσηνία και έφυγε από τη χώρα μας έχοντας σφραγίσει ένα συμβόλαιο - μαμούθ για την μεταγραφή του στην Γιουβέντους.

Όσο ο σταρ του ποδοσφαίρου περνούσε τις διακοπές του στο ξενοδοχείο, η Ρεάλ Μαδρίτης έβαλε στα ταμεία της 100 εκατομμύρια ευρώ, ενώ ο ίδιος συμφώνησε να παίρνει ετησίως 31 εκατομμύρια ευρώ για τέσσερα χρόνια.

Αρκετά χρήματα έβγαλαν όμως και κάποιοι υπάλληλοι του ξενοδοχείου καθώς ο Ρονάλντο φεύγοντας έδειξε πόσο γενναιόδωρος είναι.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες λίγο πριν αναχωρήσει, έκοψε μια επιταγή ύψους 20.000 ευρώ, ζητώντας από τη διοίκηση του Costa Navarino να μοιράσει το ποσό στους δέκα υπαλλήλους που τον εξυπηρετούσαν όσο έκανε τις διακοπές του εκεί.

Αυτό σημαίνει ότι οι 10 υπάλληλοι που εργάστηκαν αδιαλείπτως για τις διακοπές του Ρονάλντο, θα δουν στον τραπεζικό τους λογαριασμό από 2.000 ευρώ ο καθένας.

Ο Πορτογάλος διεθνής θέλησε με αυτόν τον τρόπο να τους ευχαριστήσει επειδή οι τελευταίοι έκαναν όλα όσα ήθελε ενώ χρειάστηκαν να έχουν και το ρόλο «φρουρού» ώστε η οικογένεια του να μην έχει ανεπιθύμητες συναντήσεις με παπαράτσι - κάτι που τελικά δεν αποφεύχθηκε εντελώς.

Το Costa Νavarino μετά την αναχώρηση του Πορτογάλου θέλησε να τον ευχαριστήσει για την επιλογή του και ανέβασε στον λογαριασμό του στο Ιnstagram φωτογραφίες αναφέροντας: «Ήταν τιμή και μεγάλη εμπειρία για την ομάδα μας να φροντίζει τον Κριστιάνο Ρονάλντο και την οικογένεια του. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Κριστιάνο που έγινε μέρος της ιστορίας μας».

To πουρμπουάρ του Κριστιάνο Ρονάλντο στους υπαλλήλους του Costa Navarino Facebook Twitter
To πουρμπουάρ του Κριστιάνο Ρονάλντο στους υπαλλήλους του Costa Navarino Facebook Twitter
Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ρόμπερτ Ρέντφορντ: Τα εγγόνια του μοιράζονται σπάνιες φωτογραφίες και συγκινητικά μηνύματα μετά τον θάνατό του

Πολιτισμός / Ρόμπερτ Ρέντφορντ: Τα εγγόνια του μοιράζονται σπάνιες φωτογραφίες και συγκινητικά μηνύματα μετά τον θάνατό του

Ο θρυλικός ηθοποιός έφυγε σε ηλικία 89 ετών, αφήνοντας πίσω του όχι μόνο μια καριέρα γεμάτη αριστουργήματα, αλλά και την αγάπη της οικογένειάς του που αναδεικνύει την πιο προσωπική του πλευρά
LIFO NEWSROOM
Τουρκία: Ψηφιδωτά, νεκροπόλεις και δρόμος 15 μέτρων ανακαλύφθηκαν στη ρωμαϊκή Κλαυδιόπολη

Πολιτισμός / Τουρκία: Ψηφιδωτά, νεκροπόλεις και δρόμος 15 μέτρων ανακαλύφθηκαν στη ρωμαϊκή Κλαυδιόπολη

Ανακαλύψεις στην Κλαυδιόπολη (Μπολού) φέρνουν στο φως ρωμαϊκό στάδιο, επιγραφές, μνημεία μονομάχων και ίχνη από τη ρωμαϊκή ζωή στην Ανατολία. Η αρχαία πόλη απειλείται από τη σύγχρονη ανάπτυξη
LIFO NEWSROOM
Ερωτικές αναζητήσεις και περιπέτειες στη Βόρεια Ελλάδα από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Ερωτικές αναζητήσεις και περιπέτειες στη Βόρεια Ελλάδα από αύριο στους κινηματογράφους

Σε μια «μεταβατική» εβδομάδα για τον κινηματογραφικό προγραμματισμό ξεχωρίζουν το καλόψυχο «Big Bold Beautiful Journey» με τον Κόλιν Φάρελ και τη Μάργκο Ρόμπι, το «My Friend Eva» του πάντα αξιόπιστου Σεσκ Γκάι και το «Τin Soldier», επειδή έφερε στην Ελλάδα για γυρίσματα τον Ντε Νίρο, τον υιό Ίστγουντ και τον Τζέιμι Φοξ.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ