O Τζόκοβιτς είναι εδώ - Νίκησε τον Άντερσον και κατέκτησε για 4η φορά το Γουίμπλεντον

O Τζόκοβιτς είναι εδώ - Νίκησε τον Άντερσον και κατέκτησε για 4η φορά το Γουίμπλεντον Facebook Twitter
0

Το πρώτο του Grand Slam μετά από δύο χρόνια πανηγυρίζει ο Νόβακ Τζόκοβιτς κερδίζοντας τον Νοτιοαφρικανό Κέβιν Άντερσον στον τελικό του Γουίμπλεντον με 3-0 σετ (6-2, 6-2, 7-6).

Ο Σέρβος ήταν πολύ καλύτερος από τον αντίπαλό του, κυριάρχησε στο σερβίς και έφτασε εύκολα στην κατάκτηση του 4ου τίτλου του στο φημισμένο βρετανικό τουρνουά και συνολικά 13ου Grand Slam της καριέρας του.

Με τη νίκη του αυτή, το πρώην νούμερο ένα της παγκόσμιας κατάταξης έβαλε τέλος σε ένα παρατεταμένο σερί ντεφορμαρίσματος που κράτησε περισσότερο από δύο χρόνια.

Πλέον, ο Τζόκοβιτς απέχει ένα Grand Slam από την 3η θέση της λίστας με τους τενίστες που έχουν κατακτήσει τα περισσότερα τρόπαια [Ρότζερ Φέντερερ (20), Ράφα Ναδάλ (17), Πιτ Σάμπρας (14)].

Mέσα στην εβδομάδα, επίσης, θα επιστρέψει στη 10άδα της παγκόσμιας κατάταξης της ATP.

Με πληροφορίες από BBC

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι αναρτήσεις για τους Μπακς εξαφανίστηκαν από τα social του Γιάννη - Φουντώνουν τα ερωτήματα για το μέλλον του

Αθλητισμός / Οι αναρτήσεις για τους Μπακς εξαφανίστηκαν από τα social του Γιάννη - Φουντώνουν τα ερωτήματα για το μέλλον του

Η κίνηση αυτή ήρθε σε μια περίοδο κατά την οποία το Μιλγουόκι βρίσκεται σε εμφανή αγωνιστική κρίση, έχοντας χάσει οκτώ από τα εννέα τελευταία παιχνίδια
LIFO NEWSROOM
Συγκινητική στιγμή στην Αρχαία Ολυμπία: Λύγισε η πρόεδρος της ΔΟΕ στην αφή της Ολυμπιακής Φλόγας

Αθλητισμός / Συγκινητική στιγμή στην Αρχαία Ολυμπία: Λύγισε η πρόεδρος της ΔΟΕ στην αφή της Ολυμπιακής Φλόγας

Η Κόβεντρι παρέμεινε φανερά συγκινημένη μέχρι το τέλος, υπογραμμίζοντας ότι η Αρχαία Ολυμπία αποτελεί «το σημείο όπου ξεκινά κάθε φορά το ταξίδι της ειρήνης και της ενότητας»
LIFO NEWSROOM
Στέφανος Ντούσκος: «Έτρωγα παγάκια επειδή πεινούσα, ζω εσώκλειστος 300 ημέρες τον χρόνο στο κωπηλατοδρόμιο»

Αθλητισμός / Στέφανος Ντούσκος: «Έτρωγα παγάκια επειδή πεινούσα, ζω εσώκλειστος 300 ημέρες τον χρόνο στο κωπηλατοδρόμιο»

Ο Ολυμπιονίκης της κωπηλασίας, περιγράφει την απαιτητική καθημερινότητά του στο κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά και θυμάται τη στιγμή που «είπα "τέλος, δεν μπορώ να το κάνω άλλο"»
LIFO NEWSROOM