Forbes: Το φαινόμενο Κάιλι Τζένερ ετοιμάζεται να σπάσει το ρεκόρ του Ζούκερμπεργκ

Forbes: Το φαινόμενο Κάιλι Τζένερ ετοιμάζεται να σπάσει το ρεκόρ του Ζούκερμπεργκ Facebook Twitter
0

To πόσο ισχυροί είναι οι Καρντάσιαν -Τζένερ, επιβεβαιώνει το Forbes έχοντας στο εξώφυλλο του την νεαρότερη της οικογένειας, Κάιλι Τζένερ.

Σύμφωνα με το Forbes, η Κάιλι ετοιμάζεται να κάνει ένα μοναδικό ρεκόρ που θα αφήσει πίσω ακόμη και τον Μαρκ Ζούκερμπεργκ.

Σταρ των social media, μεγιστάνας προϊόντων ομορφιάς και νέα μαμά, η Κένταλ οδεύει στο να γίνει ο νεότερος αυτοδημιούργητος δισεκατομμυριούχος στην ιστορία, τόσο στην κατηγορία των γυναικών όσο και των ανδρών.

Forbes: Το φαινόμενο Κάιλι Τζένερ ετοιμάζεται να σπάσει το ρεκόρ του Ζούκερμπεργκ Facebook Twitter

Ο Ζούκερμπεργκ, ο οποίος τώρα εκτιμάται ότι αξίζει περισσότερα από 70 δισεκατομμύρια δολάρια, μετέβη στην κλίμακα των δισεκατομμυριούχων σε ηλικία 23 ετών. Η Τζένερ που γίνεται 21 τον Αύγουστο, είναι ήδη στα 900 εκατομμύρια και οι οικονομικές προβλέψεις αναφέρουν πως μέσα σε λιγότερο από ένα χρόνο θα έχει σπάσει το φράγμα του ενός εκατομμυρίου.

Σύμφωνα με το Forbes μόνο η εταιρεία καλλυντικών της που ιδρύθηκε λιγότερο από τρία χρόνια πριν, έχει συγκεντρώσει περισσότερα από 630 εκατομμύρια σε πωλήσεις. Σε αυτά προσθέστε τεράστια συμβόλαια για διαφημίσεις και προωθήσεις και τηλεοπτικές αμοιβές και φτάνουμε στα 900.

Πλέον η αξία της Τζένερ απέχει μόνο 100 εκατ. από το όριο του ρεκόρ. Μπορεί το ποσό αυτό να μοιάζει τεράστιο, αλλά με την ορμή των επαγγελματικών της ανοιγμάτων, τα συμβόλαια που έχει κλείσει και τις προγραμματισμένες νέες κυκλοφορίες προϊόντων, θεωρείται δεδομένο πως είναι απλά θέμα μηνών.

Πρόκειται για ένα απίστευτο κατόρθωμα στο χώρο τη παγκόσμιας οικονομίας αν σκεφτεί κανείς πώς όλο αυτό ξεκίνησε με ένα Lip Kit 29 δολαρίων που ξεπούλησε σε λιγότερο από ένα λεπτό το 2015 ενώ διαφημίστηκε μόνο στο Instagram.

To συνολικό simpact των Kardasian/ Jenner σε followers στο Instagram:

Forbes: Το φαινόμενο Κάιλι Τζένερ ετοιμάζεται να σπάσει το ρεκόρ του Ζούκερμπεργκ Facebook Twitter
Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αλέξης Ακριθάκης, Χωρίς τίτλο, 1970, 45 Χ 71 εκ., λάδι σε καμβά © The Estate of Alexis Akrithakis

Πολιτισμός / Μεγάλη αναδρομική έκθεση του Αλέξη Ακριθάκη στο Μουσείο Μπενάκη

Μετά από 30 χρόνια θα παρουσιαστούν για πρώτη φορά στο κοινό σημαντικά έργα από ιδιωτικές και δημόσιες συλλογές, αναδεικνύοντας το εύρος μιας από τις πιο αναγνωρίσιμες και ιδιοσυγκρασιακές μορφές της νεοελληνικής τέχνης.
THE LIFO TEAM
Τζέιμς Κάμερον, Σίντνεϊ Σουίνι και Αμάντα Σέιφριντ από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Τζέιμς Κάμερον, Σίντνεϊ Σουίνι και Αμάντα Σέιφριντ από αύριο στους κινηματογράφους

Η επιστροφή του Αμερικανού σκηνοθέτη στον πλανήτη της Πανδώρας και το ερμηνευτικό μπρα ντε φερ των δυο πρωταγωνιστριών σε ένα απολαυστικό throwback στα ‘90s ξεχωρίζουν από τις ταινίες της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Banksy Βηθλεέμ Ξενοδοχείο

Πολιτισμός / Walled Off Hotel: Το ξενοδοχείο του Banksy στη Βηθλεέμ επαναλειτουργεί με μήνυμα ειρήνης

Το ξενοδοχείο, που βρίσκεται ακριβώς απέναντι από το τείχος στη Δυτική Όχθη, είχε μείνει κλειστό μετά την επίθεση της Χαμάς στις 7 Οκτωβρίου 2023 και τον πολέμο που ακολούθησε στη Γάζα
THE LIFO TEAM