ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Οι Massive Attack διέγραψαν τη σελίδα τους στο Facebook εξαιτίας του σκανδάλου Cambridge Analytica

Οι Massive Attack διέγραψαν τη σελίδα τους στο Facebook εξαιτίας του σκανδάλου Cambridge Analytica Facebook Twitter
0

Τα μέλη του θρυλικού συγκροτήματος Massive Attack ανακοίνωσαν σήμερα πως διαγράφουν τη σελίδα του στο Facebook μετά τις αποκαλύψεις που πήραν τη μορφή σκανδάλου για την εταιρία Cambridge Analytica.

Η δημοφιλής πλατφόρμα βρίσκεται εδώ και μέρες στο στόχαστρο καθώς αποκαλύφθηκε πως η Cambridge Analytica - εταιρεία πολιτικών δεδομένων που προσλήφθηκε από την προεκλογική εκστρατεία του Τραμπ το 2016 - συγκέντρωσε με παράνομο τρόπο ιδιωτικές πληροφορίες από 50 εκατομμύρια χρήστες του Facebook χωρίς την άδειά τους.

Σήμερα οι Massive Attack ανακοίνωσαν μέσα από το ίδιο το Facebook πως θα διαγράψουν τη σελίδα τους και λίγη ώρα μετά προχώρησαν στην πράξη την οποία προανήγγειλαν.

«Υπό το φως των συνεχιζόμενων παραβιάσεων της ιδιωτικότητάς σας, την απουσία διαφάνειας και την έλειψη υπευθυνότητας, οι Massive Attack θα αποσυρθούν προσωρινά από το Facebook», έγραψαν στο ποστ το οποίο εδώ και λίγη ώρα δεν είναι ορατό καθώς η σελίδα διεγράφη.

«Ελπίζουμε ειλικρινά να αλλάξουν τις πολιτικές τους γύρω από αυτά τα θέματα», προσθέτει η ανακοίνωση η οποία διευκρινίζει ότι οι φανς θα μπορούν να ελέγχουν την επίσημη ιστοσελίδα τους για τα νέα των Massive Attack.

Πολιτισμός
0

ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

20ή Διεθνής Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης

Πολιτισμός / Η Διεθνής Έκθεση Βιβλίου επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη από τις 16 έως τις 19 Μαΐου

Το 10ο Φεστιβάλ Νέων Λογοτεχνών και το νέο, πρωτοποριακό Poetry Black Box, το 8ο Φεστιβάλ Μετάφρασης, το 3ο Βραβείο Νέων Σχεδιαστών Βιβλίου, αφιερώματα και πολλές ακόμα συναρπαστικές συναντήσεις στην 20ή ΔΕΒΘ.
NEWSROOM
Το περιοδικό Monocle επέλεξε τους Point Supreme ως το καλύτερο αρχιτεκτονικό γραφείο για έργα κατοικίας στον κόσμο.

Πολιτισμός / Το Monocle επέλεξε τους Αθηναίους Point Supreme ως το καλύτερο αρχιτεκτονικό γραφείο για έργα κατοικίας στον κόσμο

Στην ίδια λίστα που περιλαμβάνει 50 βραβεία για ανθρώπους και έργα που επιδιώκουν να βελτιώσουν την ποιότητα ζωής και που βοηθούν στη δημιουργία κοινοτήτων συναντάμε και ένα αθηναϊκό βιβλιοπωλείο.
NEWSROOM