Η Ρωσία θα στείλει πίσω στην πατρίδα τους όλους τους βορειοκορεάτες μετανάστες

Η Ρωσία θα στείλει πίσω στην πατρίδα τους όλους τους βορειοκορεάτες μετανάστες Facebook Twitter
EPA/HOW HWEE YOUNG
0

Η Ρωσία θα στείλει πίσω στην πατρίδα τους όλους τους βορειοκορεάτες μετανάστες που εργάζονται στη Ρωσία έως το τέλος του 2019, για να συμμορφωθεί με τις κυρώσεις που έχει επιβάλλει το Συμβούλιο Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών, δήλωσε ο Ρώσος πρέσβης στη Βόρεια Κορέα, σύμφωνα με το πρακτορείo Interfax.

Με βάση τις κυρώσεις που επέβαλε το ΣΑ στις 22 Δεκεμβρίου, οι χώρες είναι υποχρεωμένες να στείλουν στην πατρίδα τους όλους τους βορειοκορεάτες εργαζόμενους, μέσα σε διάστημα δύο ετών.

«Πρέπει να τηρήσουμε την απόφαση του Συμβουλίου Ασφαλείας και να στείλουμε πίσω όλους τους εργαζομένους από την Ρωσία έως το τέλος του 2019», δήλωσε ο πρεσβευτής Αλεξάντερ Ματσεγκόρα, σημειώνοντας πως δεν υπάρχουν βορειοκορεάτες που να εργάζονται παράνομα στη Ρωσία.

Πρόσθεσε ότι δεκάδες χιλιάδες εργαζόμενοι αναμένεται να επαναπατριστούν.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΑΣ ΠΑΤΕΛ ΗΠΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ FBI

Διεθνή / «Κίνδυνος για την εθνική ασφάλεια»: Οι Δημοκρατικοί ζητούν να υποβληθεί ο διευθυντής του FBI σε τεστ αλκοόλ

Το αίτημα ακολουθεί δημοσίευμα του Atlantic που αναφέρει, επικαλούμενο αξιωματούχους, ότι η κατανάλωση αλκοόλ του Πατέλ προκαλεί ανησυχία στην κυβέρνηση
THE LIFO TEAM
Ο Λεονάρντο ΝτιΚάπριο καλεί τους Αμερικανούς να μπλοκάρουν νομοσχέδιο για τα απειλούμενα είδη

Διεθνή / Ο Λεονάρντο ΝτιΚάπριο καλεί τους Αμερικανούς να μπλοκάρουν νομοσχέδιο για τα απειλούμενα είδη

Ανήμερα της Earth Day, ο Λεονάρντο ΝτιΚάπριο κάλεσε τους ακολούθους του να πιέσουν τη Βουλή των Αντιπροσώπων να καταψηφίσει το νομοσχέδιο H.R. 1897, υποστηρίζοντας ότι θα αποδυναμώσει τον ιστορικό νόμο προστασίας των απειλούμενων ειδών στις ΗΠΑ.
THE LIFO TEAM