ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ

«Νιώθουμε απίστευτα τυχεροί»: Οι Γκουίνεθ Πάλτροου και Μπραντ Φάλτσακ αρραβωνιάστηκαν και το γιορτάζουν στο GOOP

«Νιώθουμε απίστευτα τυχεροί»: Οι Γκουίνεθ Πάλτροου και Μπραντ Φάλτσακ αρραβωνιάστηκαν και το γιορτάζουν στο GOOP Facebook Twitter
0

Η Γκουίνεθ Πάλτροου και ο Μπραντ Φάλτσακ αρραβωνιάστηκαν και το ανακοίνωσαν μέσω μια επίσημης κοινής τους δήλωσης και μιας φωτογράφισης για το περιοδικό GOOP. 

«Νιώθουμε απίστευτα τυχεροί που συναντηθήκαμε σε αυτή τη συγκυρία στη ζωή μας, όπου οι συνολικές μας επιτυχίες και αποτυχίες μπορούν να χρησιμεύσουν ως θεμέλια για μια υγιή και ευτυχισμένη σχέση», ανέφερε το ζευγάρι στην κοινή τους δήλωση. 

«Νιώθουμε απίστευτα τυχεροί»: Οι Γκουίνεθ Πάλτροου και Μπραντ Φάλτσακ αρραβωνιάστηκαν και το γιορτάζουν στο GOOP Facebook Twitter

Οι Γκούινεθ και Μπραντ θα εμφανιστούν επίσης μαζί στο εξώφυλλο του νέου τεύχους του περιοδικού Goop, που κυκλοφορεί την Τρίτη για να γιορτάσουν την επισημοποίηση της σχέσης τους. Η εκπομπή Good Morning America έδωσε μια πρώτη γεύση από το ασπρόμαυρο εξώφυλλο που συνοδεύεται από μία συνέντευξη, στην οποία μιλούν για τον έρωτά τους και πόσο ευτυχισμένοι είναι με το επόμενο βήμα στην σχέση τους. 

Σε βίντεο του GOOP που δημοσίευσε το Good Morning America, ο Μπραντ αποκάλυψε πως πολύ συχνά τσακώνονται με την Γκουίνεθ «για το πού θα πάνε για φαγητό», μια πολύ αγαπημένη τους συνήθεια. 

Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα, ο Μπραντ Φάλτσακ έχει ήδη γνωρίσει τον πρώην σύζυγο της Γκουίνεθ Πάλτροου, τον τραγουδιστή των Coldplay, Κρις Μάρτιν με τον οποίο τα πηγαίνει θαυμάσια. 

Τον Νοέμβριο η ηθοποιός είχε δημοσιεύσει μια φωτογραφία στα social media με τον Μπραντ και τον Κρις να ποζάρουν μαζί και χαμογελαστοί, με τη λεζάντα: «Κυριακάτικο brunch, μοντέρνα οικογένεια». 

Sunday brunch #modernfamily

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow) στις


Οι Γκούινεθ και Μπραντ εμφανίστηκαν πρώτη φορά δημοσίως μαζί τον Απρίλιο του 2015, στο πάρτι γενεθλίων του Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ, μετρώντας ήδη τότε έναν χρόνο σχέσης. 

Η διάσημη ηθοποιός έχει δύο παιδιά, την 13χρονο Apple και τον 11χρονο Moses, από τον γάμο της με τον Κρις Μάρτιν. Ο 46χρονος σεναριογράφος έχει επίσης δύο παιδιά, τους Brody και Isabella, από τον 10ετή γάμο του με την Suzanne Bukinik, με την οποία πήρε διαζύγιο τον Μάρτιο του 2013. 

?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow) στις

Last episode of Stranger Things on a lazy Saturday. ??

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow) στις


Martinis made with iceberg ice. #fogoisland #happy

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ bradfalchuk στις

Πολιτισμός
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το περιοδικό Monocle επέλεξε τους Point Supreme ως το καλύτερο αρχιτεκτονικό γραφείο για έργα κατοικίας στον κόσμο.

Πολιτισμός / Το Monocle επέλεξε τους Αθηναίους Point Supreme ως το καλύτερο αρχιτεκτονικό γραφείο για έργα κατοικίας στον κόσμο

Στην ίδια λίστα που περιλαμβάνει 50 βραβεία για ανθρώπους και έργα που επιδιώκουν να βελτιώσουν την ποιότητα ζωής και που βοηθούν στη δημιουργία κοινοτήτων συναντάμε και ένα αθηναϊκό βιβλιοπωλείο.
NEWSROOM
Η Άννα Κοκκίνου διαβάζει τον «Μοσκώβ-Σελήμ» του Γεωργίου Βιζυηνού

Πολιτισμός / Η Άννα Κοκκίνου διαβάζει τον «Μοσκώβ-Σελήμ» του Γεωργίου Βιζυηνού την Κυριακή στο ΚΠΙΣΝ

Η Άννα Κοκκίνου συνεργάζεται με τον Νίκο Βελιώτη και διαβάζει το τελευταίο και, κατά γενική παραδοχή, σπουδαιότερο διήγημά του Γεωργίου Βιζυηνού την Κυριακή στον Φάρο του ΚΠΙΣΝ.
NEWSROOM