Εκπτώσεις σε Βορειοκορεάτες προσφέρει εστιατόριο στη Γάζα, αλλά υπάρχει ένα πρόβλημα

Εκπτώσεις σε Βορειοκορεάτες προσφέρει εστιατόριο στη Γάζα, αλλά υπάρχει ένα πρόβλημα Facebook Twitter
Φωτό: EPA/ALI ALI
0

Εστιατόριο στη Γάζα προσφέρει μοναδικές εκπτώσεις σε Βορειοκορεάτες, αν και υπάρχει ένα μικρό πρόβλημα: δεν υπάρχει κανένας υπήκοος της Βόρειας Κορέας στη Γάζα.

Ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου στον προσφυγικό καταυλισμό της Τζαμπαλίγια, Ιμπραΐμ Ραμπά, θέλοντας να δείξει την εκτίμησή του για την απόφαση της Βόρειας Κορέας να καταδικάσει την αναγνώριση από τις ΗΠΑ της Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσας του Ισραήλ, ανακοίνωσε εκπτώσεις ύψους 80% προς τους Βορειοκορεάτες.

Τοποθέτησε μέχρι και μία μεγάλη εικόνα του ηγέτη της Βόρειας Κορέας, Κιμ Γιονγκ Ουν, στην είσοδο του καταστήματός του.

Στον Ραμπά, αρέσει να επικαλείται τη φράση του Κιμ Γιονγκ Ουν, ο οποίος είχε δηλώσει ότι «ο Τραμπ αποδείχθηκε ότι είναι ψυχικά διαταραγμένος».

Και, παρ' όλο που γνωρίζει ότι δεν υπάρχουν Βορειοκορεάτες στη Γάζα, ο εστιάτορας ελπίζει πως κάποια μέρα αυτό θα συμβεί, ίσως με την ένταξή τους σε άλλες ξένες ανθρωπιστικές οργανώσεις.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΗΠΑ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΚΑΝΝΑΒΗ ΜΑΡΙΧΟΥΑΝΑ

Διεθνή / Η κυβέρνηση Τραμπ χαλαρώνει τους περιορισμούς για τη μαριχουάνα χωρίς να τη νομιμοποιεί

Μέχρι σήμερα, η μαριχουάνα βρισκόταν στην κατηγορία I, μαζί με ουσίες όπως η ηρωίνη και το LSD, που θεωρούνται ιδιαίτερα επικίνδυνες και χωρίς αποδεδειγμένη ιατρική χρήση
THE LIFO TEAM
ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ALIBABA

Διεθνή / Ηνωμένο Βασίλειο: Ιατρικά δεδομένα 500.000 ανθρώπων προσφέρονταν για πώληση στον κινεζικό ιστότοπο Alibaba

Σύμφωνα με τον αρμόδιο Βρετανό υπουργό, Ίαν Μάρεϊ, τα δεδομένα είχαν ληφθεί νόμιμα από πιστοποιημένους οργανισμούς, γεγονός που αποτελεί και την κύρια ανησυχία
THE LIFO TEAM