«Πεταμένα λεφτά;»:Αυτοί είναι οι υπερτιμημένοι ηθοποιοί που φέτος τα πήγαν χάλια στο box office

«Πεταμένα λεφτά;»:Αυτοί είναι οι υπερτιμημένοι ηθοποιοί που φέτος τα πήγαν χάλια στο box office Facebook Twitter
0

Ο Mark Wahlberg κέρδισε φέτος μεγάλα ποσά από τις ταινίες του, αλλά το Forbes πιστεύει ότι δεν τα άξιζε και του έδωσε τον τίτλο του πιο υπερτιμημένου ηθοποιού της χρονιάς.

Το Forbes ανακοίνωσε ότι ο Wahlberg ήταν ο ηθοποιός που αν και το 2017 αμείφθηκε με υψηλά ποσά δεν έφερε τα κέρδη που θα έπρεπε στο box office.

Ο Wahlberg κέρδισε προ φόρων 68 εκατομμύρια δολάρια φέτος. Η κατάταξη που τον έφερε πρώτο σε αυτή την όχι τιμητική λίστα βασίστηκε στις ταινίες που πραγματοποίησε πριν από τον Ιούνιο του 2017, στις οποίες δεν συμπεριλήφθηκαν οι πρόσφατες κυκλοφορίες του 46χρονου ηθοποιού, όπως τα  «Transformers: The Last Knight» και «Daddy's Home 2».

Για κάθε 1 δολάριο που καταβλήθηκε ως αμοιβή για τις τρεις μεγάλες ταινίες του, τα κέρδη ήταν μόλις 4,40 δολάρια.

Ο Christian Bale είναι ο δεύτερος ηθοποιός στη λίστα φέτος, κυρίως λόγω της κακής απόδοσης του «The Promise».  Οι ταινίες του κέρδισαν 6,70 δολάρια ανά δολάριο που πληρώθηκε.

Ο Channing Tatum ήρθε στην τρίτη θέση, τέταρτος είναι ο Denzel Washington και στην πέμπτη θέση είναι ο Brad Pitt.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

UNESCO: Τα Μινωικά Ανάκτορα στον κατάλογο Παγκόσμιας Κληρονομιάς

Πολιτισμός / UNESCO: Τα Μινωικά Ανάκτορα στον κατάλογο Παγκόσμιας Κληρονομιάς

Η εξέλιξη συνιστά τη διεθνή αναγνώριση της εξέχουσας οικουμενικής αξίας των έξι εξαιρετικά σημαντικών αρχαιολογικών χώρων της Κρήτης: της Κνωσού, της Φαιστού, των Μαλίων, της Ζάκρου, της Ζωμίνθου και της Κυδωνίας
LIFO NEWSROOM
Γλυπτά του Παρθενώνα: «Μυστική και εντατική εκστρατεία» για την επιστροφή τους, αποκαλύπτει επιστολή ακτιβιστών

Πολιτισμός / Γλυπτά του Παρθενώνα: «Μυστική και εντατική εκστρατεία» για την επιστροφή τους, αποκαλύπτει επιστολή ακτιβιστών

Η δεξιά βρετανική ομάδα εκφράζει μάλιστα «ανησυχία» πως μπορεί πράγματι, η επιστροφή των Γλυπτών του Παρθενώνα στην Ελλάδα, να πραγματοποιηθεί στο προσεχές μέλλον και απειλεί με νομικές προσφυγές
LIFO NEWSROOM
Η Nan Goldin συγκλονίζει στην Aρλ: «Αυτό που συμβαίνει στη Γάζα είναι η πρώτη γενοκτονία σε live μετάδοση»

Πολιτισμός / Η Nan Goldin συγκλονίζει στην Aρλ: «Αυτό που συμβαίνει στη Γάζα είναι η πρώτη γενοκτονία σε live μετάδοση»

Την Τρίτη 8 Ιουλίου, στο Ρωμαϊκό Θέατρο της Αρλ, η Αμερικανίδα φωτογράφος Nan Goldin καταδίκασε τον πόλεμο στη Γάζα, προκαλώντας έντονη αντιπαράθεση με τους φιλοϊσραηλινούς θεατές.
LIFO NEWSROOM
Η Ρέινορ Γουιν απαντά στις κατηγορίες ότι επινόησε την ιστορία του best seller της

Πολιτισμός / Η Ρέινορ Γουιν απαντά στις κατηγορίες ότι επινόησε την ιστορία του best seller της

Η Ρέινορ Γουιν υπερασπίζεται τα απομνημονεύματά της, δημοσιεύει ιατρικά έγγραφα και καταγγέλλει «παραπλανητική και άδικη» δημοσίευση από την Observer – Η φιλανθρωπική οργάνωση PSPA τερμάτισε τη συνεργασία της
LIFO NEWSROOM