Γεωργαντάς: Δεν ήμουν στο κύκλωμα της κοκαΐνης – Κατέθεσα μήνυση

Γεωργαντάς: Δεν ήμουν στο κύκλωμα της κοκαΐνης – Κατέθεσα μήνυση Facebook Twitter
Panorama Press/ Eurokinissi
1

Μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση κατέθεσε στο ΑΤ Αμαρουσίου ο γνωστός παρουσιαστής, Θέμης Γεωργαντάς, για την εμπλοκή του ονόματός του στο κύκλωμα κοκαΐνης του Κολωνακίου.

Ο γνωστός παρουσιαστής μετέβη σύμφωνα με τις πληροφορίες στο αστυνομικό τμήμα παρουσία του δικηγόρου του, Δημοσθένη Πέππα, και υποστήριξε ότι ουδεμία σχέση έχει με το κύκλωμα κοκαΐνης του Κολωνακίου το οποίο απασχολεί τον Τύπο τις τελευταίες δύο μέρες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του δικηγόρου του «σχετικά με το ψευδές και συκοφαντικό δημοσίευμα της εφημερίδος «ΜΑΚΕΛΕΙΟ» εις βάρος του εντολέα μας κυρίου Θέμη Γεωργαντά:

Συγκεκριμένα, στο υπ' αριθμ. 858 φύλλο της εφημερίδας«ΜΑΚΕΛΕΙΟ» που κυκλοφόρησε σήμερα την 1η Δεκεμβρίου 2017 ημέρα Παρασκευή, τόσο στο εξώφυλλό τηςεπιγραμματικά, όσο και στις σελίδες 12 και 13 αυτού, γίνεται αναφορά στο πρόσωπό του εντολέα μας με την κατασκευή εντελώς ψευδών σεναρίων.

Σας ενημερώνουμε ότι κατατέθηκε από τον εντολέα μας μήνυση για το αδίκημα της συκοφαντικής δυσφήμησης δια του τύπου στο Α.Τ Αμαρουσίου κατά του ιδιοκτήτη της ανωτέρω ημερήσιας εφημερίδας (ελλείψει στοιχείων του) και κατά παντός υπευθύνου και συμμέτοχου στην διάπραξη του εν λόγω αδικήματος.

Σχετικά με την επίμαχη σχηματισθείσα ποινική δικογραφία δεν υπάρχει κανένα ενοχοποιητικό στοιχείο εις βάρος τουκ. Γεωργαντά και η μοναδική εμπλοκή του στην υπόθεση είναι η ιδιότητα του στο καταστατικό της εταιρείας – επιχείρησης '' LILI SHOU '' ως ετερόρρυθμο μέλος και μόνο.

Τέλος, σας κοινοποιούμε την παρούσα προκείμενου να απέχετε από την αναδημοσίευση και την αναπαραγωγή τέτοιων ψευδών δημοσιευμάτων και συνδέσεων του ονόματος του εντολέας μας.

Νωρίτερα ο επιχειρηματίας Βασίλης Σταθοκωστόπουλος υποστήριξε και αυτός ότι δεν έχει καμία σχέση με το κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών του Κολωνακίου και πως η αναφορά του ονόματος είναι απλή συνωνυμία.

Στην επιστολή του, που έστειλε στα media η πληρεξούσιος δικηγόρος του Ειρήνη Λιοφάγου, ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος επισημαίνει:

Με την παρούσα επιστολή σας ενημερώνω ότι με έκπληξη, μεγάλη αγανάκτηση και οργή αντίκρισα φωτογραφία μου στο σημερινό εξώφυλλο της εφημερίδας «ΜΑΚΕΛΕΙΟ» με τίτλο «ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΤΗΣ ΚΟΚΑΣ» συνδέοντας αυθαίρετα και αβάσιμα το όνομα μου με την συγκεκριμένη εγκληματική πράξη, ενώ ουδεμία σχέση έχω με τέτοιες συνήθειες και δραστηριότητες.

Επειδή το πρόσωπο που αναφέρεται στο εν λόγω δημοσίευμα έχει απλώς το ίδιο ονοματεπώνυμο με εμένα, ανήκει σε άλλη οικογένεια επομένως αυθαίρετα και εσφαλμένα έχει δημοσιεύσει φωτογραφία μου.

Θα ήθελα δε να διευκρινιστεί ότι τόσο εγώ όσο και η οικογένεια μου δεν συνεργαζόμαστε επιχειρηματικά με τον κύριο Β. Σ. και το μόνο κοινό στοιχείο μας είναι η συνωνυμία. Ειδικότερα ουδεμία σχέση έχω τόσο εγώ όσο και η οικογένειά μου με τις επιχειρήσεις "LILI SHU", που εδρεύει στο Κολωνάκι και "HAMA" που εδρεύει στη Γλυφάδα, ούτε όμως και με οποιαδήποτε άλλη επιχείρηση μετέχει ο κύριος Β. Σ..

Η εν λόγω δημοσίευση είναι καθ' όλα συκοφαντική για το πρόσωπο μου και την οικογένεια μου με επιβλαβείς προεκτάσεις για την επιχειρηματική μου φήμη καθότι θέλει να εμπλέκομαι σε κύκλωμα κοκαΐνης, γεγονός που είναι απολύτως ψευδές και δημιουργεί σοβαρά προβλήματα στην επαγγελματική μου υπόσταση.

Προκειμένου να αποτραπεί τυχόν αναπαραγωγή του εν λόγω δημοσιεύματος και της ψευδούς αναφοράς του στο πρόσωπο μου από όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και μέσα κοινωνικής δικτύωσης σας παρακαλούμε πολύ όπως λάβετε σοβαρά υπ΄ όψιν την παρούσα και απέχετε από την αναδημοσίευση τέτοιων ψευδών ειδήσεων και συνδέσεων του ονόματος μου με την εγκληματική συμπεριφορά που αναφέρεται το εν λόγω δημοσίευμα, κατά του εκδότη του οποίου θα καταθέσουμε μηνύσεις και αγωγές.

Πολιτισμός
1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΡΟΜΠΕΡΤ ΝΤΕ ΝΙΡΟ ΛΥΚΑΙΝΑ ΚΑΠΙΤΩΛΙΟΥ ΜΑΜΝΤΑΝΙ

Πολιτισμός / Ρόμπερτ Ντε Νίρο: Βραβεύθηκε με τη «Λύκαινα του Καπιτωλίου» - «Με τον Μαμντάνι, να ξαναπάρουμε πίσω τη χώρα μας»

Η τελετή πραγματοποιήθηκε με ιδιαίτερα λιτό τρόπο, σε ένδειξη σεβασμού προς τον θάνατο εργάτη εξαιτίας της κατάρρευσης μέρους του «Πύργου των Κόμηδων»
LIFO NEWSROOM
Η Ελβετία προτείνει επίσημα τον λαρυγγισμό ως υποψήφιο για ένταξη στον Κατάλογο Άυλης Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO

Πολιτισμός / Η Ελβετία προτείνει τον λαρυγγισμό ως υποψήφιο για ένταξη στον Κατάλογο Άυλης Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO

Η Ελβετία έχει τέσσερις επίσημες γλώσσες — γερμανικά, γαλλικά, ιταλικά και ρομανσικά — αλλά, όπως λέει η καθηγήτρια Nadja Räss, θα έπρεπε να αναγνωριστεί και μια πέμπτη: ο λαρυγγισμός
LIFO NEWSROOM
«Ο Μισάνθρωπος» του Μολιέρου σε σκηνοθεσία Γιάννη Μπουραζάνα

Πολιτισμός / «Ο Μισάνθρωπος» του Μολιέρου σε σκηνοθεσία Γιάννη Μπουραζάνα

Με την έμμετρη, αιχμηρή κωμωδία του Μολιέρου «Ο Μισάνθρωπος» θ’ αναμετρηθεί τη χειμερινή σεζόν η ομάδα Aether, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Γιάννη Μπουραζάνα. Τη μετάφραση υπογράφει η Θεοδώρα Τσάμη, η οποία κρατά και τον ρόλο της Αρσινόης.
LIFO NEWSROOM
Λάνθιμος και ένα συγκλονιστικό ντοκουμέντο από την Παλαιστίνη από αύριο στα σινεμά

Πολιτισμός / Λάνθιμος και ένα συγκλονιστικό ντοκουμέντο από την Παλαιστίνη από αύριο στα σινεμά

Η «Bugonia», καθώς και η νοτιοκορεατική ταινία στην οποία βασίστηκε, το νέο πρωταγωνιστικό όχημα της Σίντνεϊ Σουίνι και το σοκαριστικό «Put your Soul on your Hand and walk», που οδήγησε στη δολοφονία της φωτορεπόρτερ Φάτμα Χασόνα από τον ισραηλινό στρατό, ξεχωρίζουν από το κινηματογραφικό πρόγραμμα της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Λίνα Μενδώνη σε UNESCO για την επανένωση των Γλυπτών του Παρθενώνα: «Καλώ όλα τα κράτη-μέλη να στηρίξουν το αίτημα της Ελλάδας»

Πολιτισμός / Λίνα Μενδώνη σε UNESCO για την επανένωση των Γλυπτών του Παρθενώνα: «Καλώ όλα τα κράτη-μέλη να στηρίξουν το αίτημα της Ελλάδας»

«Πιστεύουμε ακράδαντα πως τα Γλυπτά πρέπει να επανενωθούν στη γενέτειρά τους», τόνισε η υπουργός Πολιτισμού στη Γενική Συνέλευση του οργανισμού
LIFO NEWSROOM