«Μην την ακουμπάς!»: Η στιγμή που η Bella Hadid βάζει τις φωνές στο σωματοφύλακα επειδή έσπρωξε μια φωτογράφο

«Μην την ακουμπάς!»: Η στιγμή που η Bella Hadid βάζει τις φωνές στο σωματοφύλακα επειδή έσπρωξε μια φωτογράφο Facebook Twitter
0

Φεύγοντας από το σόου του Michael Kors στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης, την Bella Hadid περίμεναν στο δρόμο -όπως γίνεται κάθε φορά- δεκάδες φωτογράφοι για ένα στιγμιότυπο. Ο συνωστισμός ήταν τόσο μεγάλος που για να περπατήσει στο πεζοδρόμιο χρειάστηκε τη βοήθεια από τους σωματοφύλακες, που φωνάζοντας συνεχώς «Move» παραμέριζαν τις κάμερες για να περπατήσει το διάσημο μοντέλο.

Ωστόσο ένας σωματοφύλακας μάλλον το παράκανε, σπρώχνοντας μια φωτογράφο για να την απομακρύνει από το μοντέλο. Και η Bella Hadid όχι μόνο το παρατήρησε αλλά τον μάλωσε κιόλας. «Μπορείς σε παρακαλώ να μην την ακουμπάς;» ακούγεται να λέει η 22χρονη μόλις αντιλήφθηκε πως την έσπρωξε. Αμέσως μετά, απευθυνόμενη προς τη φωτογράφο, της λέει: «Είσαι εντάξει;». 

Βέβαια, ο σωματοφύλακας σπεύδει να εξηγήσει πως δεν την ακούμπησε αλλά η Bella Hadid συνεχίζει να επαναλαμβάνει, «Μην την ακουμπάς». Στη συνέχεια, συνεχίζει να προχωρά στο δρόμο με την ομάδα της και τους φωτογράφους να την ακολουθούν. 

Δείτε το βίντεο με το στιγμιότυπο:

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σαλαμέ, Ρέιφ Φάινς και Ράντου Ζούντε από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Σαλαμέ, Ρέιφ Φάινς και Ράντου Ζούντε από αύριο στους κινηματογράφους

Ο οσκαρικός διεκδικητής «Marty Supreme», το ωραιότατο και πολιτικά καίριο «28 Years Later: The Bone Temple», το βραβευμένο στη Μπερλινάλε «Kontinental 25» και το What Does that Nature Say to you» του Χονγκ Σανγκ-Σου.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
ΓΙΑ ΣΚ - Αρχαιολόγοι ανακάλυψαν ενδείξεις ρωμαϊκού βιομηχανικού κέντρου στην Αγγλία

Πολιτισμός / Αρχαιολόγοι ανακάλυψαν ενδείξεις ρωμαϊκού βιομηχανικού κέντρου στην Αγγλία

Η ανακάλυψη περισσότερων από 800 ακονόλιθων, που χρησιμοποιούνταν για το ακόνισμα όπλων, θεωρείται μία από τις σημαντικότερες αρχαιολογικές ανακαλύψεις στη βόρεια Αγγλία τον τελευταίο αιώνα
THE LIFO TEAM