Το συγκλονιστικό βίντεο της Μαρίας Μενούνος μετά το χειρουργείο για τον όγκο στο κεφάλι

Το συγκλονιστικό βίντεο της Μαρίας Μενούνος μετά το χειρουργείο για τον όγκο στο κεφάλι Facebook Twitter
1

Στις αρχές της εβδομάδας, η Μαρία Μενούνος ανακοίνωσε την απόφασή της να αποσυρθεί προσωρινά από τη θέση της παρουσιάστριας στο «E! News» καθώς βρίσκεται στο στάδιο της ανάρρωσης μετά από εγχείρηση για την αφαίρεση ενός καλοήθους όγκου στο κεφάλι.

Μιλώντας στο περιοδικό People, η 39χρονη παρουσιάστρια αποκάλυψε ότι τον περασμένο Απρίλιο διαγνώστηκε με όγκο και πρόσφατα υπεβλήθη σε μια δύσκολη επέμβαση για την αφαίρεση ενός μηνιγγίωματος σε μέγεθος ίσο με μπαλάκι του γκολφ.

Σήμερα δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Instagram ένα συγκλονιστικό βίντεο που την δείχνει στο φορείο αμέσως μετά το χειρουργείο που κράτησε 7,5 ώρες.

Η ίδια περιγράφει πως μετά την χειρουργική επέμβαση τα μάτια της έτρεμαν και πως όλοι γύρω της έκλαιγαν.

«Ούτε εγώ, ούτε εσύ, ούτε και κανείς άλλος δεν μπορεί να σε χτυπήσει τόσο σκληρά όσο η ίδια η ζωή. Όμως το θέμα δεν είναι το πόσο πολύ θα χτυπηθείς. Το θέμα είναι πόσο πολύ αντέχεις να χτυπηθείς και μετά να συνεχίσεις να προχωράς μπροστά. Αυτό είναι η νίκη», γράφει και αναφέρει πως τα λόγια αυτά ανήκουν στον αγαπημένο της ήρωα Ρόκι Μπαλμπόα, τον μποξέρ του Rocky που ερμήνευσε ο Σιλβέστερ Σταλόνε.

Anyone who knows me well knows that @officialslystallone Rocky movies mean so much to me. This quote has gotten me through my darkest hours. This video was taken just after I got out of 7.5 hours of brain surgery. I couldn't see bc the nerves dr black worked around got a little affected so just out of surgery my eyes were flickering and everyone was crying and this was my response. Truly it ain't about how hard you hit... Ps here's the full quote as I hope it can inspire you: Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Sylvester Stallone, Rocky Balboa Fun fact: I asked for gonna fly now as my theme music going into surgery! @peopleewnetwork Happy birthday @officialslystallone

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη maria menounos (@mariamenounos) στις

Όπως αποκάλυψε η ίδια στην προσφατη συνέντευξή της,  τα συμπτώματα άρχισαν να κάνουν την εμφάνισή τους τον περασμένο Φεβρουάριο. «Άρχισα να νιώθω ζαλάδες στο πλατό και να έχω πονοκεφάλους. «Η ομιλία μου άρχισε να παρουσιάζει προβλήματα ενώ αντιμετώπιζα δυσκολίες στο να διαβάζω το autocue».

Η αξονική τομογραφία αποκάλυψε τον όγκο, ο οποίος πίεζε τα οπτικά νεύρα του εγκεφάλου.

Τραγική ειρωνεία αποτελεί το γεγονός πως και η μητέρα της Μαρίας Μενούνος, Λίτσα, υποβάλλεται σε θεραπείες αφού έχει διαγνωστεί με προχωρημένο καρκίνο του εγκεφάλου.

«Δεν έκλαψα, για την ακρίβεια γέλασα» εξομολογήθηκε η Μενούνος στο People. Ήταν τόσο τρελό και σουρεαλιστικό και απίστευτο που είχε η μαμά μου όγκο στο κεφάλι και τώρα έχω και 'γω.

Η επέμβαση της Μαρίας Μενούνος στέφθηκε από επιτυχία με τον χειρουργό της να καταφέρει να αφαιρέσει το 99.9% του όγκου. «Μου είπε ότι υπάρχει 6-7% πιθανότητα να επιστρέψει», τόνισε. «Αλλά δέχομαι με χαρά αυτές τις πιθανότητες».

Μετά από νοσηλεία η Μενούνος αναρρώνει πλέον στο σπίτι μαζί με τη μητέρα της.

Πολιτισμός
1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εναλλακτική Σκηνή

Πολιτισμός / Η Εναλλακτική Σκηνή της ΕΛΣ ετοιμάζει ένα #έπικ comeback

Η πιο ανήσυχη φωνή του σύγχρονου μουσικού θεάτρου στη χώρα ετοιμάζει ένα πρόγραμμα μεγάλης κλίμακας με περισσότερες από 30 παραγωγές, δύο φεστιβάλ, περιοδείες σε όλη την Ελλάδα και συμμετοχή στο 60ό Φεστιβάλ Δημητρίων.
LIFO NEWSROOM
Φρανσουά Οζόν, Τζέιμς Ντιν και Μόνικα Μπελούτσι από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Φρανσουά Οζόν, Τζέιμς Ντιν και Μόνικα Μπελούτσι από αύριο στους κινηματογράφους

Το καλαίσθητο δράμα μυστηρίου «When the Fall is Coming», η έκπληξη των Καννών «Sorry Baby», ο οργισμένος «Rebel Without a Cause», η «Malena» του Τζουζέπε Τορνατόρε και τέσσερις ακόμα επιλογές απαρτίζουν το πρόγραμμα της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Πέθανε σε ηλικία 49 ετών η Andrea Gibson,η ποιήτρια που ύμνησε την ταυτότητα, τον θάνατο και την αγάπη

Πολιτισμός / Πέθανε σε ηλικία 49 ετών η Andrea Gibson, η ποιήτρια που ύμνησε την ταυτότητα, τον θάνατο και την αγάπη

Την τελευταία της περίοδο, η Gibson αποτέλεσε το κεντρικό πρόσωπο του ντοκιμαντέρ Come See Me in the Good Light, που βραβεύτηκε φέτος στο Sundance και αναμένεται να μεταδοθεί μέσα στο φθινόπωρο από το Apple TV+
LIFO NEWSROOM
Emmy 2025: Aνακοινώθηκαν οι υποψηφιότητες ανακοινώθηκαν –  Σάρωσε το «Severance», ξεχώρισε το «The Studio»

Πολιτισμός / Emmy 2025: Aνακοινώθηκαν οι υποψηφιότητες – Σάρωσε το «Severance», ξεχώρισε το «The Studio»

Ανάμεσα στους φετινούς διεκδικητές ξεχωρίζουν και νέες αφίξεις, όπως τα «The Pitt», «Paradise», «Nobody Wants This» και «The Studio», που κατάφεραν να προταθούν στις βασικές κατηγορίες Καλύτερης Δραματικής και Κωμικής Σειράς.
LIFO NEWSROOM
Hotel Amour: Το νέο μιούζικαλ των Γεράσιμου Ευαγγελάτου και Θέμη Καραμουρατίδη

Πολιτισμός / Hotel Amour: Το νέο μιούζικαλ των Γεράσιμου Ευαγγελάτου και Θέμη Καραμουρατίδη

Από 20 Οκτωβρίου και κάθε Δευτέρα και Τρίτη στο Θέατρο Ακροπόλ, η νέα μουσικοθεατρική πρόταση των Γεράσιμου Ευαγγελάτου και Θέμη Καραμουρατίδη, σε σκηνοθεσία Σμαράγδας Καρύδη
LIFO NEWSROOM
H Kylie Minogue στο Release είναι η πιο ποπ εμπειρία που μπορείς να ζήσεις φέτος στην Αθήνα

Οδηγός Μουσικής / H Kylie Minogue στο Release είναι η πιο ποπ εμπειρία που μπορείς να ζήσεις τώρα στην Αθήνα

Την Παρασκευή 18 Ιουλίου, στην Πλατεία Νερού την σκηνή του Release Athens καταλαμβάνει το σόου της Αυστραλής superstar που ταξιδεύει στην Αθήνα στο πλαίσιο της σαρωτικής Tension Tour
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια