To photobombing του Τρουντό σε μαθητές που τον πέτυχαν να κάνει τζόκινγκ

To photobombing του Τρουντό σε μαθητές που τον πέτυχαν να κάνει τζόκινγκ Facebook Twitter
0

Ο Καναδός πρωθυπουργός Τζάστιν Τρουντό έχει δείξει πολλές φορές το επικοινωνιακό του χάρισμα αλλά και την προσήνειά του απέναντι στους «κοινούς θνητούς».

Είτε αποτέλεσμα επιτυχημένης επικοινωνιακής στρατηγικής, είτε απλώς στοιχείο της προσωπικότητάς του, ο Τρουντό είναι με διαφορά ο πιο δημοφιλής πολιτικός σε ολόκληρο τον κόσμο.

Αυτή τη φορά ήταν μία ομάδα Καναδών εφήβων που δοκίμασαν την έκπληξη της ζωή τους καθώς την ώρα που φωτογραφίζονταν για τον ετήσιο σχολικό χορό σε πάρκο του Βανκούβερ, είδαν να περνάει από μπροστά τους κάνοντας τζόκινγκ ο Καναδός πρωθυπουργός.

Ο Τρουντό, διέκοψε, την άσκησή του και φωτογραφήθηκε μαζί τους, ίσως στο «photobombing» της χρονιάς.

Ο Adam Scotti, επίσημος φωτογράφος του Καναδού πρωθυπουργού, κατέγραψε τη στιγμή και ανέβασε στο Instagram μία σειρά από φωτογραφίες.

«Μου αρέσει πολύ να βλέπω τις εκφράσεις των ανθρώπων μόλις καταλαβαίνουν ποιος ήταν αυτός που τους προσπέρασε» έγραψε ο Scotti στο Instagram.

Ευτυχώς για τους μαθητές, συνάντησαν τον Τρουντό την κατάλληλη στιγμή και μπόρεσαν έτσι να βγάλουν μία φωτογραφία που θα μείνει για πάντα στο σχολικό άλμπουμ.

#VCProm2017

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cam Corrado (@crrdo) στις

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το «Lilo & Stitch» είναι η πρώτη χολιγουντιανή ταινία που έφτασε το $1 δισ. στο φετινό box office

Πολιτισμός / Το «Lilo & Stitch» είναι η πρώτη χολιγουντιανή ταινία που έφτασε το $1 δισ. στο φετινό box office

«Είναι το πιο πρόσφατο παράδειγμα των υπερμεγέθων αποδόσεων που μπορεί να αποκομίσει η Disney από τους κινηματογράφους με το σωστό έργο την κατάλληλη στιγμή» σχολιάζει το Variety
LIFO NEWSROOM
Εγκαινιάστηκε το Δημοτικό Μουσείο Γιάννη Ρίτσου στη Μονεμβασιά

Πολιτισμός / Εγκαινιάστηκε το Δημοτικό Μουσείο Γιάννη Ρίτσου στη Μονεμβασιά

Παρουσία της υπουργού Πολιτισμού Λίνας Μενδώνη και πλήθους κόσμου, εγκαινιάστηκε στην Καστροπολιτεία της Μονεμβασιάς το νέο Δημοτικό Μουσείο αφιερωμένο στον Γιάννη Ρίτσο, στο σπίτι όπου γεννήθηκε και έζησε ο μεγάλος Έλληνας ποιητής
LIFO NEWSROOM
Εναλλακτική Σκηνή

Πολιτισμός / Η Εναλλακτική Σκηνή της ΕΛΣ ετοιμάζει ένα #έπικ comeback

Η πιο ανήσυχη φωνή του σύγχρονου μουσικού θεάτρου στη χώρα ετοιμάζει ένα πρόγραμμα μεγάλης κλίμακας με περισσότερες από 30 παραγωγές, δύο φεστιβάλ, περιοδείες σε όλη την Ελλάδα και συμμετοχή στο 60ό Φεστιβάλ Δημητρίων.
LIFO NEWSROOM
Φρανσουά Οζόν, Τζέιμς Ντιν και Μόνικα Μπελούτσι από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Φρανσουά Οζόν, Τζέιμς Ντιν και Μόνικα Μπελούτσι από αύριο στους κινηματογράφους

Το καλαίσθητο δράμα μυστηρίου «When the Fall is Coming», η έκπληξη των Καννών «Sorry Baby», ο οργισμένος «Rebel Without a Cause», η «Malena» του Τζουζέπε Τορνατόρε και τέσσερις ακόμα επιλογές απαρτίζουν το πρόγραμμα της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ