H μεγάλη ώρα του Ολυμπιακού

H μεγάλη ώρα του Ολυμπιακού Facebook Twitter
0

Ο Ολυμπιακός διεκδικεί τον τέταρτο ευρωπαϊκό τίτλο της Ιστορίας του, καθώς αντιμετωπίζει την Φενέρμπαχτσε στον τελικό της Euroleague (21:00, ΕΡΤ2 και ΕΡΤ HD).

Στην Κωνσταντινούπολη, την πόλη που οι πρωταθλητές Ελλάδας πανηγύρισαν την κατάκτηση του τροπαίου το 2012 στην απαρχή της Ευρωπαϊκής κυριαρχίας τους, αναζητούν ακόμα έναν άθλο. Το "παρών" στο «Σινάν Ερντέμ» ίσως δώσει και ο Πρόεδρος της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Μιλώντας στο Πρακτορείο Sport, o Έρικ Γκριν δηλώνει ότι είναι «έτοιμος για μεγάλα σουτ» και στον αποψινό τελικό. «Ήταν μία εξαιρετική μάχη αυτή με την ΤΣΣΚΑ και θα γίνει ακόμη μεγαλύτερη μάχη με τη Φενερμπαχτσέ. Είμαι ενθουσιασμένος που βρίσκομαι σε θέση να παίζω τελικό Euroleague με τον Ολυμπιακό και να διεκδικώ τον τίτλο του πρωταθλητή Ευρώπης», αναφέρει.

Ερωτηθείς για το πώς ο Ολυμπιακός σκοπεύει να "δυσαρεστήσει" την Φενερμπαχτσέ μέσα στην πόλη της, ο Έρικ Γκριν θα πει: «Δεν πρέπει να τους αφήσουμε να γυρνούν την μπάλα και να έχουν το πάνω χέρι στα ριμπάουντ. Διαθέτουν μεγάλα κορμιά. Παίζουν πολύ καλά αυτό τον καιρό, να τους "χαλάσουμε" το τρανζίσιον και βέβαια το παιχνίδι του Μπογκντάνοβιτς».

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συγκινητική στιγμή στην Αρχαία Ολυμπία: Λύγισε η πρόεδρος της ΔΟΕ στην αφή της Ολυμπιακής Φλόγας

Αθλητισμός / Συγκινητική στιγμή στην Αρχαία Ολυμπία: Λύγισε η πρόεδρος της ΔΟΕ στην αφή της Ολυμπιακής Φλόγας

Η Κόβεντρι παρέμεινε φανερά συγκινημένη μέχρι το τέλος, υπογραμμίζοντας ότι η Αρχαία Ολυμπία αποτελεί «το σημείο όπου ξεκινά κάθε φορά το ταξίδι της ειρήνης και της ενότητας»
LIFO NEWSROOM
Στέφανος Ντούσκος: «Έτρωγα παγάκια επειδή πεινούσα, ζω εσώκλειστος 300 ημέρες τον χρόνο στο κωπηλατοδρόμιο»

Αθλητισμός / Στέφανος Ντούσκος: «Έτρωγα παγάκια επειδή πεινούσα, ζω εσώκλειστος 300 ημέρες τον χρόνο στο κωπηλατοδρόμιο»

Ο Ολυμπιονίκης της κωπηλασίας, περιγράφει την απαιτητική καθημερινότητά του στο κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά και θυμάται τη στιγμή που «είπα "τέλος, δεν μπορώ να το κάνω άλλο"»
LIFO NEWSROOM
ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ ΓΚΑΙΔΑΤΖΗΣ ΞΕΣΠΑ

Αθλητισμός / Πέτρος Γκαϊδατζής: Ξεσπά ο Έλληνας Ολυμπιονίκης - «Πήρα χάλκινο και είμαι σίγουρος ότι δεν με έχεις ξανακούσει»

Μεταξύ άλλων, ανέφερε πως ο μόνος τρόπος για να αναδειχθούν οι αθλητές και να τους γνωρίσει ο κόσμος είναι να ανεβάζουν οι ίδιοι περιεχόμενο στα social
LIFO NEWSROOM