Ένα παπούτσι D&G ενόχλησε, αλλά ο σχεδιαστής Stefano Gabbana απάντησε με άσχημο τρόπο στην κριτική

Ένα παπούτσι D&G ενόχλησε, αλλά ο σχεδιαστής Stefano Gabbana απάντησε με άσχημο τρόπο στην κριτική Facebook Twitter
5

Η συλλογή του οίκου Dolce & Gabbana για τον επόμενο χειμώνα περιλαμβάνει ένα ζευγάρι ρετρό αθλητικά παπούτσια με συνθήματα και φράσεις. Μια από τις φράσεις αυτές γράφει «Είμαι λεπτός & πανέμορφος», κάτι που μερικοί θεωρούν πως σαν σύνθημα είναι προβληματικό και ακατάλληλο.

Όταν ο Stefano Gabbana δημοσίευσε μια εικόνα των παπουτσιών στο Instagram, η πλειοψηφία των σχολίων είχε καρδιές και θετικά σχόλια, αλλά υπήρξαν και αρκετοί που επεσήμαναν το ζήτημα με αυτή τη διατύπωση.

«Δεν νομίζετε πως είναι ακατάλληλο να προωθείτε τέτοιες εικόνες;» έγραψε μια follower. «Αδύνατη; Με απογοητεύσατε», ανέφερε μια κοπέλα κάτω από το ποστ.

Ένα παπούτσι D&G ενόχλησε, αλλά ο σχεδιαστής Stefano Gabbana απάντησε με άσχημο τρόπο στην κριτική Facebook Twitter

Όμως τα μηνύματα αυτά που ήταν μάλλον αναμενόμενα από μια μερίδα, απαντήθηκαν και μάλιστα με καθόλου κομψό τρόπο.

Ο ίδιος ο σχεδιαστής απάντησε προσωπικά και στις δυο γυναίκες και ο εκνευρισμός του ήταν αρκετά προφανής.


«Νομίζεις ότι είναι καλύτερο να είσαι χοντρή γεμάτη χάμπουργκερ ??? Ηλίθια», ανέφερε το ένα μήνυμα και συνέχισε με το άλλο γράφοντας«Αγάπη που προτιμάς να είσαι γεμάτη λίπος και χοληστερόλη; Νομίζω ότι εσύ έχει πρόβλημα».

Λίγη ώρα αργότερα, ο σχεδιαστής συνέχισε δημοσιεύοντας μια φωτογραφία με ένα άρθρο που αναφερόταν στην κριτική που προκλήθηκε από τα παπούτσια και έγραψε πως«Όταν η ηλιθιότητα στρεβλώνει την πραγματικότητα!Απίστευτο !!!! Την επόμενη φορά θα γράψουμε πως αγαπάμε το λίπος και την χοληστερίνη!»

Ένα παπούτσι D&G ενόχλησε, αλλά ο σχεδιαστής Stefano Gabbana απάντησε με άσχημο τρόπο στην κριτική Facebook Twitter

Κάποια μίντια που ανέδειξαν το θέμα σημειώνουν πως ο οίκος D&G δεν ανταποκρίθηκε στο αίτημα τους για σχόλιο πάνω στο θέμα.

When idiocy distorts reality!!! ????incredibile!!!! Next time we'll write LOVE TO BE FAT AND FULL OF CHOLESTEROL ???❤❤❤❤❤ yahoo.com ❤refinery29.com ❤footwearnews.com❤ ????? the most stupid post ever

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη stefanogabbana (@stefanogabbana) στις

Πολιτισμός
5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

προτομή της Νεφερτίτης Αίγυπτος Βερολίνο

Πολιτισμός / Βερολίνο: Η Νεφερτίτη είναι «αμετακίνητη» παρά τις εκκλήσεις της Αιγύπτου

Παρότι κατά καιρούς διατυπώνονται δημόσιες εκκλήσεις για επαναπατρισμό, το ίδρυμα που κατέχει το έργο υποστηρίζει ότι η προτομή είναι τόσο εύθραυστη ώστε να θεωρείται «αμετακίνητη»
LIFO NEWSROOM
Το ΚΠΙΣΝ «στολίζει» για τα Χριστούγεννα το Σάββατο 29 Νοεμβρίου στις 19:00 - Αναλυτικά το εορταστικό πρόγραμμα

Πολιτισμός / Το ΚΠΙΣΝ «στολίζει» για τα Χριστούγεννα στις 29 Νοεμβρίου - Αναλυτικά το εορταστικό πρόγραμμα

Συναυλίες, παραστάσεις, DJ sets, προβολές ταινιών, παγοδρόμιο - και πολλά ακόμη - θα περιλαμβάνονται στον φετινό χριστουγεννιάτικο κόσμο του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος
LIFO NEWSROOM
Aριάνα Γκράντε, ταχυδακτυλουργικές απάτες και η φετινή Χρυσή Άρκτος από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Aριάνα Γκράντε, ταχυδακτυλουργικές απάτες και η φετινή Χρυσή Άρκτος από αύριο στους κινηματογράφους

Το δεύτερο και τελευταίο μέρος του «Wicked», το τρίτο «Now You See Me» και η ταινία που έδωσε στον Νταγκ Γιόχαν Χάουγκερουντ το μεγάλο βραβείο της Μπερλινάλε ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

σχόλια

4 σχόλια
Εχουν ιστορικό ηλιθιότητας οι D&G! Απο που να ξεκινήσει κ που να τελειώσει κανεις απο την χονδροφοβία τους,(πριν 3 μηνες λεγανε χοντρη την Γκαγκα στο Σουπερμπολ!) απο την ομοφοβία τους (υπερ μονο "παραδοσιακών" οικογενειών κρινωντας εξ ιδιων τα αλλοτρια οτι δλδ ολοι οι γκει ειναι μονο ναρκωτικά κ σεξ!), απο τον σεξισμό τους... Τραγικές φιγούρες τα ρουχα τον οοποίων ανεκαθεν απευθύνονταν σε νεόπλουτους που χρησιμοποιούν τη μόδα για το κοινωνικό τους στάτους..μηδέν καλλιτεχνικότητα!
Γιατί; Πέσαμε να φάμε τους λεπτούς. Το μήνυμά του είναι 'Είμαι λεπτή και πανέμορφη" Πρέπει κάθε αναφορά στην λεπτότητα να είναι επίθεση στις χοντρές;Αμάν πια! Παπούτσια είναι.
Σωστά. Αν δηλαδή έγραφε i'm fat and gorgeous οι απανταχού λεπτές θα έπρεπε να τον κράξουν;; Κι εγώ έχω κιλά και δεν μ´ενόχλησε το παπούτσι, θα το φόραγα κιόλας για να τρολάρω! Λες και δεν είναι ολόκληρη η βιομηχανία της μόδας φτιαγμένη για αδύνατες, αυτό το παπούτσι μας πείραξε.
Παπούτσια είναι, μειώνει το αγοραστικό κοινό του έτσι. Εκτός κι αν ήταν τραγικά μειωμένο και χρειαζόταν να προκαλέσει μπας και πουλήσουν τίποτα. Κατ΄άλλα οι πιο πολλοί μπορούμε να σχεδιάσουμε τέτοιο παπούτσι και να μας κράξουν γι' αυτό. Μετριότατη δουλειά. #Not_so_fub