«Τα 8 σκοτεινά μυστικά της Μελάνια Τραμπ»

0

Όσο αυξάνεται η δημοτικότητα της νυν Πρώτης Κυρίας των ΗΠΑ, Μελάνια Τραμπ, τόσο τα media -και κυρίως αυτά που ποτέ δεν υπήρξαν στο άρμα των υποστηρικτών του Τραμπ- θα υπενθυμίζουν άβολες στιγμές της συζύγου του Ντόναλντ Τραμπ από το παρελθόν της. Η αφελής συνέντευξη της στον Χάουαρντ Στερν, όταν ήταν ακόμη επαγγελματίας μοντέλο, φαίνεται πως ήταν η αρχή. Εδώ και καιρό, στα αμερικανικά κανάλια αναζητούν διάφορα σκοτεινά σημεία του παρελθόντος της: τον εξαφανισμένο αδελφό της Ντένις, με τον οποίο δεν συναντήθηκε ποτέ, τις πραγματικές σχέσεις των μελών της οικογένειάς της πίσω στη Σλοβενία, το γεγονός ότι δεν πήρε ποτέ το πτυχίο της, ασχέτως που ισχυρίζεται ότι αποφοίτησε από Πανεπιστήμιο της πατρίδας της. Την ίδια στιγμή, σλοβένοι δημοσιογράφοι έχουν διάφορα να πουν για τις μέρες της εκεί, ενώ έχει κυκλοφορήσει και βιογραφία της, για την οποία η ίδια δεν έχει απαντήσει ποτέ για το παραμικρό. Όπως παρατηρούν, τα αμερικανικά media τα επόμενα 4 χρόνια θα είναι εξαιρετικά δύσκολα για την όμορφη σύζυγο του Ντόναλντ Τραμπ, αν συνεχιστούν αυτού του είδους οι "βουτιές" στο παρελθόν της.  

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

O Ocean Vuong έβλεπε μικρός το σόου της Όπρα. Σήμερα ο συγγραφέας του μήνα στην εκπομπή της/ Το νέο μυθιστόρημα του Ocean Vuong είναι το βιβλίο του μήνα στην εκπομπή της Όπρα Γουίνφρεϊ

Διεθνή / O Ocean Vuong έβλεπε μικρός το σόου της Όπρα και σήμερα είναι ο συγγραφέας του μήνα στην εκπομπή της

Το νέο βιβλίο του βραβευμένου Αμερικανο-Βιετναμέζου συγγραφέα, «The «Emperor of Gladness», είναι το 114ο βιβλίο για το Oprah's Book Club της θρυλικής παρουσιάστριας, η οποία το χαρακτήρισε ως «ένα από τα καλύτερα της εποχής μας και όλων των εποχών». Σύντομα αναμένεται να κυκλοφορήσει και στα ελληνικά.
LIFO NEWSROOM