ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

H Αντελ αποκάλυψε πως είναι παντρεμένη δίνοντας τέλος στις φήμες

H Αντελ αποκάλυψε πως είναι παντρεμένη δίνοντας τέλος στις φήμες Facebook Twitter
0

Η Αντέλ επιβεβαίωσε μετά από μακροχρόνιες φήμες πως είναι παντρεμένη με το σύντροφό της.

Η βρετανίδα τραγουδίστρια η οποία μέχρι τώρα ήταν γνωστό πως είναι σε μια μακροχρόνια σχέση με τον Simon Konecki, έναν πρώην χρηματιστής που ίδρυσε μια φιλανθρωπική οργάνωση για την παγκόσμια πρόσβαση σε καθαρό πόσιμο νερό, τελικά είχε παντρευτεί, αλλά κρατούσε μυστικό το γάμος της.


Το ζευγάρι έχει έναν τετράχρονο γιο, τον Angelo, αλλά η Αντέλ προσπαθούσε να διατηρήσει την ιδιωτική ζωή της μακριά από τη δημοσιότητα και ποτέ δεν απαντούσε σε ερωτήσεις για τη σχέση τους.

Τελικά επιβεβαίωσε το γάμο τους σε μια συναυλία στο Μπρισμπέιν της Αυστραλίας, την Κυριακή, προκαλώντας το παρατεταμένο χειροκρότημα του κοινού. 

«Αυτό το συναίσθημα, όταν για πρώτη φορά ερωτεύεσαι κάποιον είναι το καλύτερο συναίσθημα στη γη», είπε, σύμφωνα με βίντεο που κυκλοφόρησε. «Και είμαι εθισμένη σε αυτό το συναίσθημα», είπε προσθέτοντας πως τώρα είναι παντρεμένη και έχει βρει αυτό το πρόσωπο.

H Αντελ αποκάλυψε πως είναι παντρεμένη δίνοντας τέλος στις φήμες Facebook Twitter

Toν περασμένο μήνα, δημοσιεύματα είχαν αναφέρει πως η τραγουδίστρια και ο σύντροφός της είχαν παντρευτεί σε μια ιδιωτική τελετή στην έπαυλή τους στο Λος Άντζελες, στην οποία οι καλεσμένοι ήταν ελάχιστοι.

Εκπρόσωπος της τραγουδίστριας είχε διαψεύσει τότε την πληροφορία, διατηρώντας το μυστήριο για την κατάσταση της σχέσης τους.

Πολιτισμός
0

ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

20ή Διεθνής Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης

Πολιτισμός / Η Διεθνής Έκθεση Βιβλίου επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη από τις 16 έως τις 19 Μαΐου

Το 10ο Φεστιβάλ Νέων Λογοτεχνών και το νέο, πρωτοποριακό Poetry Black Box, το 8ο Φεστιβάλ Μετάφρασης, το 3ο Βραβείο Νέων Σχεδιαστών Βιβλίου, αφιερώματα και πολλές ακόμα συναρπαστικές συναντήσεις στην 20ή ΔΕΒΘ.
NEWSROOM
Το περιοδικό Monocle επέλεξε τους Point Supreme ως το καλύτερο αρχιτεκτονικό γραφείο για έργα κατοικίας στον κόσμο.

Πολιτισμός / Το Monocle επέλεξε τους Αθηναίους Point Supreme ως το καλύτερο αρχιτεκτονικό γραφείο για έργα κατοικίας στον κόσμο

Στην ίδια λίστα που περιλαμβάνει 50 βραβεία για ανθρώπους και έργα που επιδιώκουν να βελτιώσουν την ποιότητα ζωής και που βοηθούν στη δημιουργία κοινοτήτων συναντάμε και ένα αθηναϊκό βιβλιοπωλείο.
NEWSROOM