Συνελήφθη ο τραγουδιστής των One Direction στο αεροδρόμιο του Λος Άντζελες

Συνελήφθη ο τραγουδιστής των One Direction στο αεροδρόμιο του Λος Άντζελες Facebook Twitter
0

Ο Λούι Τόμλινσον, τραγουδιστής του δημοφιλούς συγκροτήματος One Direction, συνελήφθη, καθώς διαπληκτίστηκε με παπαράτσι στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Λος Άντζελες, σύμφωνα με την αναφορά της αστυνομίας και δημοσιεύματα.


Το περιστατικό εκτυλίχθηκε λίγο πριν από τα μεσάνυχτα της Παρασκευής όταν παπαράτσι περικύκλωσαν τον Τόμλινσον, ενώ βρισκόταν στον χώρο παραλαβής αποσκευών στο αεροδρόμιο. Είχε μόλις φθάσει με τη σύντροφό του με πτήση από το Λας Βέγκας, έγραψε το περιοδικό People.


Ένας από τους φωτογράφους έπεσε κάτω και υποστήριξε ότι τραυματίστηκε, σύμφωνα με το περιοδικό, που επικαλείται την αναφορά της αστυνομίας.


Ο 25χρονος τραγουδιστής συνελήφθη, όπως έγινε γνωστό στον ιστότοπο του σερίφη της κομητείας του Λος Άντζελες.


Σύμφωνα με τον δικηγόρο του Μάρτιν Σίνγκερ, ο νεαρός καλλιτέχνης δεν προκάλεσε τη συμπλοκή.


«Οι παπαράτσι τον προκάλεσαν και ήταν υπεύθυνοι για τον διαπληκτισμό με τον Λούι» επισημαίνεται σε μια ανακοίνωση.


«Την ώρα που βρισκόταν σε εξέλιξη ο καβγάς με τους παπαράτσι, τρία πρόσωπα επιτέθηκαν στη σύντροφό του κατά τη διάρκεια αυτού του περιστατικού» συμπλήρωσε ο ίδιος.


Στον Τόμλινσον απαγγέλθηκε η κατηγορία της βιαιοπραγίας και αφέθηκε ελεύθερος καταβάλλοντας εγγύηση ύψους 20.000 δολαρίων, σύμφωνα με τον ιστότοπο του σερίφη της κομητείας του Λος Άντζελες. Αναμένεται να παρουσιασθεί ενώπιον δικαστηρίου την 29η Μαρτίου.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κοστούμια και αναμνηστικά του «Downton Abbey» βγαίνουν σε δημοπρασία για καλό σκοπό

Πολιτισμός / Κοστούμια και αναμνηστικά του «Downton Abbey» βγαίνουν σε δημοπρασία για καλό σκοπό

Από μια τραπεζαρία σε στυλ 18ου αιώνα και την εντυπωσιακή τουαλέτα της Μάγκι Σμιθ μέχρι το ασημένιο ρολόι του μπάτλερ, τα αναμνηστικά αντικείμενα θα προσφερθούν σε ένα φιλανθρωπικό ίδρυμα που υποστηρίζει παιδιά με απειλητικές για τη ζωή τους παθήσεις και τις οικογένειές τους
LIFO NEWSROOM
Τρόμος, Ιμπρεσιονισμός και 5 αριστουργήματα του παρελθόντος από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Έχει συμβεί ξανά τον Αύγουστο; Μάλλον όχι. 13 ταινίες από αύριο στα σινεμά της πόλης

Οι νέες ταινίες του Ζακ Κρέγκερ και των Ελληνοαυστραλών αδερφών Φιλίππου, η ωραιότατη έκπληξη που μας επιφύλασσε ο Σεντρίκ Κλαπίς και πέντε μεγάλες δόξες σε επανέκδοση κάνουν τον προγραμματισμό των θεατών σταυρόλεξο για δυνατούς λύτες.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Πέθανε ο Τέρενς Σταμπ, ο θρυλικός «Στρατηγός Ζοντ» του Superman, σε ηλικία 87 ετών

Πολιτισμός / Πέθανε ο Τέρενς Σταμπ, ο θρυλικός «Στρατηγός Ζοντ» του Superman, σε ηλικία 87 ετών

Ο βρετανός ηθοποιός Τέρενς Σταμπ, γνωστός για τον ρόλο του ως General Zod στις ταινίες Superman, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 87 ετών - Η καριέρα του περιλαμβάνει περισσότερες από 60 ταινίες και μία υποψηφιότητα για Όσκαρ
LIFO NEWSROOM
Tι να δείτε στα σινεμά το τριήμερο του Δεκαπενταύγουστου

Πολιτισμός / Tι να δείτε στα σινεμά το τριήμερο του Δεκαπενταύγουστου

Από την πρώτη κινηματογραφική εξόρμηση του πράκτορα 007 στη θριλερική διαδικασία εκλογής νέου Πάπα στο «Κονκλάβιο» κι από τη δοκιμασμένη χιτσκοκική συνταγή του «Man who knew too Much» στην συναρπαστική αγωνιστική δράση του «F1: The Movie», μερικές επιλογές για όσους αποφάσισαν να περάσουν την αργία στο Κλεινόν Άστυ.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Χίος: Μικρές φθορές από τη φωτιά στον ναό Αγίου Γεωργίου και στο Κάστρο της Βολισσού

Πολιτισμός / Χίος: Μικρές φθορές από τη φωτιά στον ναό Αγίου Γεωργίου και στο Κάστρο της Βολισσού

Στον Ναό Αγίου Γεωργίου Πραστειάς καταστράφηκε μεγάλο μέρος του εργοταξιακού εξοπλισμού στον προαύλιο χώρο, ενώ στο Κάστρο Βολισσού, ζημιές σημειώθηκαν στις υποδομές ανάδειξης 
LIFO NEWSROOM