LIVE!

Ο προκλητικός Nταν Μπιλζέριαν εξοργίζει με φωτογραφία που δείχνει μια από τις νεαρές συνοδούς του να «ιππεύει» χελώνα

Ο προκλητικός Nταν Μπιλζέριαν εξοργίζει με φωτογραφία που δείχνει μια από τις νεαρές συνοδούς του να «ιππεύει» χελώνα Facebook Twitter
2

Οργισμένες αντιδράσεις από δεκάδες χρήστες των social media προκάλεσε η πρόσφατη ανάρτηση του αυτοαποκαλούμενου «βασιλιά του Instagram», Dan Bilzerian. 

Ο Bilzerian, διαβόητος για τις εκκεντρικότητές του και την τάση του να προκαλεί σκάνδαλα, συνοδεύεται πάντα από νεαρές και όμορφες γυναίκες οι οποίες κατά καιρούς έχουν απαθανατιστεί να πυροβολούν με όπλα ή να διασκεδάζουν στα οργιώδη πάρτι του. Αυτή τη φορά η φωτογραφία που δυσαρέστησε δείχνει τον ίδιο και μία κοπέλα με μαγιό που διακρίνεται να κάθεται πάνω στο καβούκι μιας από τις γιγάντιες χελώνες των νήσων Γκαλαπάγκος, στο ιδιωτικό νησί του δισεκατομμυριούχου Ρίτσαρντ Μπράνσον.

600 lb, 100 yr old Galapagos tortoise, what an awesome animal

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dan Bilzerian (@danbilzerian) στις

Οι αιωνόβιες αυτές χελώνες αποτελούν προστατευόμενο είδος και στη λίστα της WWF φέρουν το χαρακτηρισμό «επαπειλούμενες».

Χρήστες του Instagram και του Twitter επέκριναν τον εκκεντρικό εκατομμυριούχο για τη φωτογραφία, σημειώνοντας πως η αγνώστου ταυτότητας κοπέλα δεν θα έπρεπε να κάθεται πάνω στη χελώνα.

Ο Bilzerian έσπευσε να δικαιολογηθεί λέγοντας πως οι υπεύθυνοι στο νησί του είπαν ότι δεν υπάρχει πρόβλημα να κάθεται επάνω στις χελώνες. 

Πολλοί χρήστες επέμειναν, σημειώνοντας πως τα Εθνικά Πάρκα των Γκαλαπάγκος ζητούν από τους επισκέπτες να μην αγγίζουν και να μην ενοχλούν τις χελώνες.

Με πληροφορίες από Daily Mail

Πολιτισμός
2

LIVE!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Catherine Opie φέρνει την queer προσωπογραφία στο κέντρο της National Portrait Gallery

Πολιτισμός / Η Catherine Opie φέρνει την queer προσωπογραφία στο κέντρο της National Portrait Gallery

Η Catherine Opie παρουσιάζει την πρώτη μεγάλη έκθεσή της στο Ηνωμένο Βασίλειο, στη National Portrait Gallery. Το To Be Seen συγκεντρώνει 30 χρόνια δουλειάς και επαναφέρει στο προσκήνιο τη συζήτηση για την ορατότητα και την εκπροσώπηση.
THE LIFO TEAM
Ο Harry Styles μιλά για τον θάνατο του Liam Payne: «Με έκανε να ξαναδώ τη ζωή μου»

Διεθνή / Ο Harry Styles μιλά για τον θάνατο του Liam Payne: «Με έκανε να ξαναδώ τη ζωή μου»

Ο Harry Styles δήλωσε ότι ο θάνατος του Liam Payne το 2024 τον ώθησε να επανεξετάσει τη ζωή του. Μιλώντας για το νέο του άλμπουμ, αναφέρθηκε στο πένθος, τη δημόσια έκθεση και τον τρόπο που τιμά τη μνήμη του πρώην συνεργάτη του.
THE LIFO TEAM
Να είναι γκέι»: Η Rosalía σχολιάζει με χιούμορ τι την ελκύει στους άντρες

Πολιτισμός / «Να είναι γκέι»: Η Rosalía σχολιάζει με χιούμορ τι την ελκύει στους άντρες

Η Rosalía απάντησε με χιούμορ ότι η ποιότητα που εκτιμά περισσότερο σε έναν άντρα είναι «να είναι γκέι», σε συνέντευξή της στο Spotify. Η ατάκα έγινε viral, ενώ η ίδια μίλησε και για την έλξη πέρα από τα στερεότυπα φύλου.
THE LIFO TEAM
BERLINALE TRICIA TUTTLE

Πολιτισμός / Berlinale: Η Tricia Tuttle παραμένει στη θέση της διευθύντριας του διεθνούς φεστιβάλ κινηματογράφου

Η Tuttle παραμένει στη θέση της παρά τις αμφιλεγόμενες δηλώσεις υπέρ της Παλαιστίνης από κάποιους σκηνοθέτες στην πρόσφατη τελετή απονομής, με το φεστιβάλ να διευκρινίζει ότι οι «συστάσεις» του εποπτικού συμβουλίου δεν συνιστούν υποχρέωση επιβολής νέου κώδικα δεοντολογίας
THE LIFO TEAM
Ο Félicien Rops επιστρέφει: Ερωτισμός, σκάνδαλο και συμβολισμός στη Ζυρίχη

Πολιτισμός / Ο Félicien Rops επιστρέφει: Ερωτισμός, σκάνδαλο και συμβολισμός στη Ζυρίχη

Το Kunsthaus Zurich παρουσιάζει από 6 Μαρτίου έως 31 Μαΐου τη μεγάλη έκθεση «Laboratory of Lust» αφιερωμένη στον Βέλγο συμβολιστή Félicien Rops. Με έργα που συνδυάζουν ερωτισμό, σάτιρα και σατανική αλληγορία, ο καλλιτέχνης της belle époque επανεξετάζεται σήμερα μέσα από το πρίσμα της σύγχρονης συζήτησης για το βλέμμα, την εξουσία και την αναπαράσταση του σώματος.
THE LIFO TEAM
Πριν το Girl Power: Η Geri Halliwell ως Barbarella το 1994

Πολιτισμός / Πριν το Girl Power: Η άγνωστη φωτογράφιση της Geri Halliwell ως Barbarella το 1994

Δύο χρόνια πριν το “Wannabe” και το παγκόσμιο Girl Power, η Geri Halliwell φωτογραφιζόταν ως Barbarella σε ένα λονδρέζικο σπίτι. Η εικόνα του 1994, τραβηγμένη από τη Soulla Petrou, επανέρχεται σήμερα στο προσκήνιο, φωτίζοντας τη στιγμή πριν η ποπ περσόνα της Ginger Spice μετατραπεί σε παγκόσμιο brand.
THE LIFO TEAM
Η Charlotte de Witte ακυρώνει την περιοδεία της στην Αυστραλία λόγω της κλιμάκωσης στη Μέση Ανατολή

Διεθνή / Η Charlotte de Witte ακυρώνει την περιοδεία της στην Αυστραλία λόγω της κλιμάκωσης στη Μέση Ανατολή

Η Charlotte de Witte ακύρωσε τις εμφανίσεις της στην Αυστραλία λόγω των ταξιδιωτικών διαταραχών που προκάλεσε η κλιμάκωση της σύγκρουσης στη Μέση Ανατολή. Σύμφωνα με τους διοργανωτές του Pitch Festival, δεκάδες καλλιτέχνες επηρεάστηκαν από αναδρομολογήσεις πτήσεων, ενώ δύο —μεταξύ τους και η de Witte— δεν κατάφεραν να ταξιδέψουν.
THE LIFO TEAM
Από την Kelly Bundy στη σκλήρυνση κατά πλάκας: Η Christina Applegate γράφει για το σώμα που δεν της ανήκε ποτέ

Πολιτισμός / Από την Kelly Bundy στη σκλήρυνση κατά πλάκας: Η Christina Applegate γράφει για το σώμα που δεν της ανήκε ποτέ

Η Christina Applegate αποκαλύπτει στα απομνημονεύματά της ότι ο ρόλος της ως Kelly Bundy στο «Married… with Children» επιδείνωσε την ανορεξία της. Η ηθοποιός περιγράφει την πίεση να παραμένει «size 0» και επανεξετάζει τη σεξουαλικοποίηση των 90s sitcoms μέσα από τη σημερινή οπτική.
THE LIFO TEAM
«Τα ντοκιμαντέρ χρειάζονται τώρα περισσότερο από ποτέ» — Το Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης απαντά στην εποχή της AI

Πολιτισμός / «Τα ντοκιμαντέρ χρειάζονται τώρα περισσότερο από ποτέ» — Το Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης απαντά στην εποχή της AI

Σε συνέντευξή του στο Variety, ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης, Ορέστης Ανδρεαδάκης, μιλά για την επίδραση της τεχνητής νοημοσύνης στη σχέση μας με την αλήθεια.
THE LIFO TEAM
Ο Robert De Niro στηρίζει δημόσια την τρανς κόρη του: «Την αγαπώ όπως πριν»

Διεθνή / «Τον αγαπoύσα ως γιο, την αγαπώ ως κόρη»: Ο Robert De Niro στηρίζει δημόσια την τρανς κόρη του

Ο Robert De Niro δήλωσε δημόσια ότι στηρίζει πλήρως την τρανς κόρη του, Airyn De Niro, μετά τη συνέντευξή της στο Them όπου μίλησε για τη μετάβασή της και την επιρροή που είχαν στη ζωή της οι μαύρες γυναίκες. «Την αγαπώ όπως πριν», είπε ο ηθοποιός στο Variety.
THE LIFO TEAM
Η Maggie Gyllenhaal αποκαλύπτει: «Η Warner μού είπε ότι δεν μπορώ να βάλω τον Frankenstein να γλείφει μαύρο εμετό από τον λαιμό της Νύφης»

Πολιτισμός / «Η Warner απαίτησε ο Frankenstein να μη γλείφει μαύρο εμετό από τον λαιμό της Νύφης»

Η Maggie Gyllenhaal αποκάλυψε ότι οι προβολές δοκιμής του «The Bride» οδήγησαν σε παρεμβάσεις της Warner Bros. σχετικά με τη βία και τη σεξουαλική βία στην ταινία, ανοίγοντας συζήτηση για τα όρια ανάμεσα στη δημιουργική πρόθεση και τις εμπορικές ανησυχίες ενός μεγάλου στούντιο.
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια
Ο Μπιλζέριαν είναι γνωστός ηλίθιος. Και τα άγρια ζωα πρέπει να τα προστατεύουμε και να μην τα ενοχλούμε.Αν όμως καταφέρουμε να πάρουμε τα μάτια μας από την ιππεύουσα χαζογκόμενα, θα δούμε σε πολλές λεπτομέρειες ότι το ζώο μάλλον δεν είναι άγριο, αλλά εξημερωμένο.Η φωτογραφία είναι ανάλογη των χιλιάδων άλλων φωτό που κάποιος δίνει ένα λουκάνικο στον σκύλο του.Μια χελώνα των 200-300 κιλών (τόσα λέει η βικιπέδια) μπορεί άνετα να κρατήσει πάνω της ένα κορτσούδι των 48-50 κιλών για μερικά δευτερόλεπτα - μέχρι να κάνει κλικ η φωτογραφική μηχανή. Συνεπώς δεν μπαίνει θέμα βασανισμού του ζώου.Όλοι αυτοί που σκίζουν τα καλτσόν τους στα σόσιαλ μήδια για τον (πάντα ηλίθιο) Μπιλζεριαν καλά θα έκαναν να βγουν αππό το σπίτι τους και να υιοθετήσουν ένα αδεσποτάκι από τους δρόμους. Αν υποθέσουμε ότι ενδιαφέρονται για τα ζώα και όχι για την εξαπόλυση μίσους με εργαλείο το ποντίκι του υπολογιστή τους.