Στον «αέρα» και πάλι το ΕΣΡ με απειλές για παραιτήσεις

Στον «αέρα» και πάλι το ΕΣΡ με απειλές για παραιτήσεις Facebook Twitter
0

Κίνδυνος να δημιουργηθεί εκ νέου πρόβλημα με τη λειτουργία του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης ενέσκηψε τις τελευταίες μέρες, καθώς, όπως ενημέρωσαν, με επιστολή διαμαρτυρίας προς τους πολιτειακούς θεσμούς, οι εργαζόμενοι της Αρχής, ο νόμος 4387/2016 που αφορά την απασχόληση συνταξιούχων στη Γενική Κυβέρνηση, επιφέρει δραστική μείωση στο εισόδημα της πλειοψηφίας των μελών του ΕΣΡ.

 

Σημειώνεται, ότι ότι χθες δεν πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη Διάσκεψη της Ολομέλειας του ΕΣΡ, καθώς, προεδρείο και μέλη τηρούν στάση αναμονής στο ζήτημα, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες οι συνταξιούχοι που είναι μέλη του δ.σ. του οργάνου απειλούν με παραίτηση, καθώς τους ζητείται μέρος των συντάξεων και από το παρελθόν.

 

Λιτή δήλωση για το θέμα έκανε στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων το μέλος της Ολομέλειας του ΕΣΡ, καθηγητής Κοινωνικής Θεωρίας και Μαζικής Επικοινωνίας στο Τμήμα Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και μέλος του Εποπτικού Συμβουλίου του Ευρωπαϊκού Κέντρου για την ελευθερία του Τύπου και των ΜΜΕ, Γιώργος Πλειός. Ο κ. Πλειός ανέφερε ότι η κυβέρνηση πρέπει να επιλύσει, άμεσα, το ζήτημα που έχει προκύψει, το οποίο εκτός από οικονομική έχει και ηθική διάσταση και αφορά την απρόσκοπτη λειτουργία της νεοσυσταθείσας Αρχής του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης.

 

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αντιδράσεις για το «Unconditional», το νέο ισραηλινό θρίλερ του Apple TV+

TV & Media / Αντιδράσεις για το «Unconditional», το νέο ισραηλινό θρίλερ του Apple TV+

Η νέα σειρά του Apple TV+ κάνει πρεμιέρα στις 8 Μαΐου, όμως η καμπάνια της έχει ήδη προκαλέσει αντιδράσεις, με επικριτές να κατηγορούν την πλατφόρμα ότι εξωραΐζει την εικόνα του Ισραήλ μέσα στη συγκυρία του πολέμου στη Γάζα.
THE LIFO TEAM
Η Σαρλίζ Θερόν μιλά ανοιχτά για τη νύχτα που η μητέρα της πυροβόλησε και σκότωσε τον πατέρα της

TV & Media / Η Σαρλίζ Θερόν μιλά ανοιχτά για τη νύχτα που η μητέρα της πυροβόλησε και σκότωσε τον πατέρα της

«Αυτά συμβαίνουν σε πολλά σπίτια. Οι γυναίκες υφίστανται μια πολύ, πολύ άδικη μεταχείριση. Κανείς δεν παίρνει στα σοβαρά την κατάσταση στην οποία βρίσκονται. Και δεν νομίζω ότι κανείς πήρε στα σοβαρά τη μητέρα μου», είπε, μεταξύ άλλων, η ηθοποιός
THE LIFO TEAM
Από τον Πάπα στον MrBeast: η λίστα του TIME για όσους κρατούν σήμερα το βλέμμα του κόσμου

Διεθνή / Από τον Πάπα στον MrBeast: η λίστα του TIME για όσους κρατούν σήμερα το βλέμμα του κόσμου

Η φετινή λίστα του TIME με τα 100 πιο επιδραστικά πρόσωπα βάζει μαζί ηγέτες, σταρ, creators και πρόσωπα της τεχνητής νοημοσύνης. Και δείχνει ότι η επιρροή σήμερα δεν ανήκει σε έναν μόνο κόσμο, αλλά εκεί όπου συναντιούνται η εξουσία, η εικόνα και η δημόσια προσοχή.
THE LIFO TEAM