Πρόταση της Γεννηματά για σύσταση διακομματικής επιτροπής για τα υπερχρεωμένα ΜΜΕ

Πρόταση της Γεννηματά για σύσταση διακομματικής επιτροπής για τα υπερχρεωμένα ΜΜΕ Facebook Twitter
Menelaos Myrillas / SOOC
0

Τη σύσταση διακομματικής επιτροπής στη Βουλή για τα δάνεια των ΜΜΕ προτείνει η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφη Γεννηματά.

Σε συνέχεια της διάθεσης της Δημοκρατικής Συμπαράταξης να συζητήσει σχετική νομοθετική πρωτοβουλία της κυβέρνησης η κ. Γεννηματά σε δήλωσή της αναφέρει ότι «η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ αδιαφόρησε, θέτοντας τις μικροκομματικές της επιδιώξεις υπεράνω της ανάγκης διασφάλισης της πολυφωνίας και της ενημέρωσης των πολιτών. Εκμεταλλεύεται την κατάσταση για να θέσει υπό έλεγχο και ομηρία τα Μέσα Ενημέρωσης. Οι τράπεζες δεν αντιμετωπίζουν το πρόβλημα, αφήνουν την κατάσταση να οδηγηθεί σε αδιέξοδο, φοβούμενες τις δικαστικές συνέπειες».

Η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης τονίζει ότι ο πολιτικός κόσμος δεν μπορεί να σιωπά και προσθέτει: «Επανέρχομαι προτείνοντας την άμεση σύσταση Διακομματικής Επιτροπής στην Βουλή, για την αναζήτηση και κατάληξη σε μια -από κοινού- Πρόταση Νομοθετικής ρύθμισης για τα Δάνεια των ΜΜΕ, η οποία δεν θα διαφοροποιείται από τις αντίστοιχες ανάγκες ρυθμίσεων των κόκκινων δανείων των επιχειρήσεων. Πρόταση που θα διασφαλίζει και την Απασχόληση στα Μέσα Ενημέρωσης».

Η ίδια κατέληξε λέγοντας ότι «από την ανταπόκριση στην πρότασή μου θα κριθούμε όλοι. Για το αν πιστεύουμε στην Δημοκρατία και την πολυφωνική ενημέρωση. Και θα αποκαλυφθεί ποιος αποσκοπεί στον κομματικό έλεγχο και την χειραγώγησή της».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΠΑΣ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΣΥΡΙΖΑ

Πολιτική / Νίκος Παππάς: Οριστικά εκτός ΣΥΡΙΖΑ μετά το επεισόδιο με τον δημοσιογράφο Νίκο Γιαννόπουλο

Πηγές της Κουμουνδούρου ανέφεραν ότι είχαν ζητήσει «άμεσα στην επιτροπή δεοντολογίας τη διαγραφή του από τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ» για την «απαράδεκτη συμπεριφορά του»
THE LIFO TEAM
ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης σε κτηνοτρόφους: Προτεραιότητά μας είναι η οριστική εκρίζωση της ευλογιάς

«Έχουμε δύο μήνες μπροστά μας μέχρι το Πάσχα για να μπορούμε να πετύχουμε αυτόν τον στόχο», τόνισε ο πρωθυπουργός στη συνάντησή του με εκπροσώπους των κτηνοτρόφων
THE LIFO TEAM