Ιταλία: Χιλιάδες σπίτια παραμένουν χωρίς ρεύμα ενώ εργαζόμενος στην εταιρεία του ηλεκτρικού ανεβάζει φωτογραφίες για να δείξει τι αντιμετωπίζει

Ιταλία: Χιλιάδες σπίτια παραμένουν χωρίς ρεύμα ενώ εργαζόμενος στην εταιρεία του ηλεκτρικού ανεβάζει φωτογραφίες για να δείξει τι αντιμετωπίζει Facebook Twitter
0

Έντονες διαμαρτυρίες έχουν προκαλέσει οι εκτεταμένες διακοπές στην παροχή του ηλεκτρικού ρεύματος που προκάλεσαν η κακοκαιρία και οι έντονες χιονοπτώσεις στην Ιταλία.

Πριν από μία εβδομάδα, 150 χιλιάδες νοικοκυριά δεν είχαν ρεύμα ενώ τώρα 7 χιλιάδες σπίτια παραμένουν ακόμη χωρίς ηλεκτρικό, κάτι που σημαίνει ότι βρίσκονται στο σκοτάδι όλες αυτές τις ημέρες και χωρίς θέρμανση.

Ιταλία: Χιλιάδες σπίτια παραμένουν χωρίς ρεύμα ενώ εργαζόμενος στην εταιρεία του ηλεκτρικού ανεβάζει φωτογραφίες για να δείξει τι αντιμετωπίζει Facebook Twitter

Η κατάσταση αυτή έφερε ένα ξέσπασμα στα social media από πολίτες που έριχναν τις ευθύνες ότι μόνο στην εταιρεία του ηλεκτρικού αλλά και στους εργαζόμενούς της, με αποτέλεσμα ένας από τους εργαζόμενους αυτούς να αντιδράσει προκειμένου να δείξει στον κόσμο ότι κάνει ό,τι μπορεί.

Ιταλία: Χιλιάδες σπίτια παραμένουν χωρίς ρεύμα ενώ εργαζόμενος στην εταιρεία του ηλεκτρικού ανεβάζει φωτογραφίες για να δείξει τι αντιμετωπίζει Facebook Twitter

Συγκεκριμένα ο Luca Ciuco, εργαζόμενος στην Enel ανέβασε στο facebook φωτογραφίες από την δύσκολη ομολογουμένως προσπάθεια να προσεγγιστεί παγωμένος πυλώνας ηλεκτρικού ρεύματος, προκειμένου να επιδιορθωθεί.

Ιταλία: Χιλιάδες σπίτια παραμένουν χωρίς ρεύμα ενώ εργαζόμενος στην εταιρεία του ηλεκτρικού ανεβάζει φωτογραφίες για να δείξει τι αντιμετωπίζει Facebook Twitter

Ο εργαζόμενος έγραψε: Ανεβάζω αυτές τις φωτογραφίες, επειδή υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που ανοίγουν το στόμα τους και μιλάνε, χωρίς να ξέρουν τι λένε, ενώ δεν μπορούν να τεκμηριώσουν το παραμικρό. Αυτές είναι μόνο 4 εικόνες, αλλά κάθε φωτογραφία δείχνει το θάρρος και το αίσθημα ευθύνης και καθήκοντος προκειμένου να επανέλθει όσο το δυνατό πιο σύντομα το ηλεκτρικό, στο σύνολο του πληθυσμού που αντιμετωπίζει δυσκολίες. Όταν πέφτουν 2-3 μέτρα χιόνια και καταρρέουν τα συστήματα και δεν μπορείς να φτάσεις στα σημεία αυτά, τότε γίνεται ακόμη πιο δύσκολο».

Η ανάρτηση του έκανε αμέσως χιλιάδες share και εισέπραξε πολλά θετικά σχόλια για το έργο που επιτέλεσε.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Αν δεν με είχαν κρατήσει στο γραφείο, θα ήμουν κι εγώ μέσα», λέει επιζήσασα της τραγωδίας στο τελεφερίκ της Λισαβόνας

Διεθνή / «Αν δεν με είχαν κρατήσει στο γραφείο, θα ήμουν κι εγώ μέσα», λέει επιζήσασα της τραγωδίας στο τελεφερίκ της Λισαβόνας

«Είμαι ευγνώμων που γλίτωσα, αλλά την ίδια στιγμή είμαι πάρα πολύ θυμωμένη, γιατί χάθηκαν συνάδελφοί μου και τόσοι άλλοι άνθρωποι», δήλωσε
LIFO NEWSROOM
Ο Σεμπαστιάν Λεκορνού από «σκιά» στο προσκήνιο: Ποιος είναι ο 39χρονος πιθανός επόμενος πρωθυπουργός της Γαλλίας

Διεθνή / Ο Σεμπαστιάν Λεκορνού από την «σκιά» στο προσκήνιο: Ο 39χρονος πιθανός επόμενος πρωθυπουργός της Γαλλίας

Ο Σεμπαστιάν Λεκόρνου, ο πιο σταθερός υπουργός στην κυβέρνηση Μακρόν, ετοιμάζεται να αναλάβει πρωταγωνιστικό ρόλο στη γαλλική πολιτική σκηνή, με κεντρικό ρόλο στην ενίσχυση της άμυνας της χώρας.
LIFO NEWSROOM
ΗΠΑ: Έφοδος της ICE σε εργοστάσιο της Hyundai - Τουλάχιστον 450 συλλήψεις

Διεθνή / ΗΠΑ: Έφοδος της ICE σε εργοστάσιο της Hyundai - Συλλήψεις εκατοντάδων Νοτιοκορεατών

Το υπουργείο Εξωτερικών της Νότιας Κορέας εξέφρασε «ανησυχία και λύπη» για το συμβάν, ζητώντας «ειδική μέριμνα ώστε να μην παραβιαστούν τα δικαιώματα και τα συμφέροντα των πολιτών μας»
LIFO NEWSROOM
Η Tesla υπόσχεται έως 1 τρισ. δολάρια στον Έλον Μασκ αν πετύχει φιλόδοξους στόχους

Διεθνή / Tesla: Υπόσχεται έως 1 τρισ. δολάρια στον Έλον Μασκ αν πετύχει φιλόδοξους στόχους

Η εταιρεία τόνισε ότι πρόκειται για ένα πρώτο βήμα με στόχο να διασφαλιστεί η παραμονή του Μασκ και η συγκέντρωσή του στην Tesla, παράλληλα με τις ηγετικές του θέσεις στη SpaceX, τη xAI και άλλες εταιρείες
LIFO NEWSROOM
Πούτιν: Ξένα στρατεύματα στην Ουκρανία πριν από συμφωνία ειρήνης θα θεωρηθούν «νόμιμοι στόχοι»

Διεθνή / Πούτιν: Ξένα στρατεύματα στην Ουκρανία πριν από συμφωνία ειρήνης θα θεωρηθούν «νόμιμοι στόχοι»

Απέρριψε επίσης την ιδέα ανάπτυξης ειρηνευτικών δυνάμεων ακόμη και μετά από τελική συμφωνία ειρήνης, λέγοντας πως «κανείς δεν πρέπει να αμφιβάλλει ότι η Μόσχα θα τηρήσει τη συνθήκη για τον τερματισμό της εισβολής»
LIFO NEWSROOM