Η νέα σχέση του πρίγκιπα Χάρι είναι επίσημη - Το παλάτι εξέδωσε ανακοίνωση για την Meghan Markle

Η νέα σχέση του πρίγκιπα Χάρι είναι επίσημη - Το παλάτι εξέδωσε ανακοίνωση για την Meghan Markle Facebook Twitter
0

Πριν από λίγες μέρες εμφανίστηκαν τα πρώτα δημοσιεύματα των βρετανικών ταμπλόιντς που έγραφαν πως ο πρίγκιπας Χάρι έχει δεσμό με την 35χρονη ηθοποιό Meghan Markle, πιο γνωστή (σ.σ. και στην Ελλάδα) από το ρόλο της ως Rachel Zane στην αμερικανική τηλεοπτική σειρά «Suits».

Ακολούθησε η γνωστή φρενίτιδα που εμφανίζεται στη Βρετανία κάθε φορά που κυκλοφορεί μια είδηση ή φήμη που να σχετίζεται με τη βασιλική οικογένεια και εδώ και μια εβδομάδα, όλα τα περιοδικά έψαχναν για την απόδειξη που θα επιβεβαίωνε τη σχέση.

Σήμερα, έρχεται επαλήθευση από τα πιο επίσημα χείλη καθώς το ίδιο το Παλάτι του Κέσινγκτον εξέδωσε πριν λίγο ανακοίνωση σχετικά με το νέο ζευγάρι.

Σε μια σπάνια παραδοχή για τις σχέσεις του πρίγκιπα, το Παλάτι του Κέσινγκτον επιβεβαίωσε πως ο 32χρονος Χάρι «βγαίνει με την ηθοποιό Meghan Markle εδώ και μερικούς μήνες». Ωστόσο, το παλάτι καταφέρεται για πρώτη εναντίον των μέσων μαζικής ενημέρωσης τονίζοντας πως ο Χάρι «ανησυχεί για την ασφάλεια της Markle και νιώθει βαθιά απογοητευμένος που δεν έχει καταφέρει να την προστατεύσει». 

«Δεν είναι σωστό με λίγους μήνες σχέσεις μαζί του η δεσποινίς Markle να έχει υποβληθεί σε τέτοια θύελλα αντιδράσεων» προσθέτει η ανακοίνωση, σημειώνοντας πως ο πρίγκιπας Χάρι νιώθει πως «αυτό δεν είναι παιχνίδι- είναι η ζωή του και η δική της».

Το παλάτι σημειώνει πως «από τότε που ήταν μικρός ο πρίγκιπας Χάρι, γνωρίζει πολύ καλά την ζεστασιά που του δείχνει το κοινό» και «νιώθει τυχερός που έχει τόσους πολλούς ανθρώπους να τον υποστηρίζουν» και «πόσο τυχερή και προνομιούχα είναι η ζωή του». Ωστόσο, όπως τονίζεται, «γνωρίζει επίσης πως υπάρχει και συγκεκριμένη περιέργεια για την ιδιωτική του ζωή», κάτι με το οποίο φέρεται να μην έχει νιώσει ποτέ άνετα, ωστόσο «προσπαθεί να γίνει λιγότερο ευαίσθητος». 

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Από τη φάβα της Σκοπέλου έως τα Κέδαρα της Ημαθίας: 11 νέες ζωντανές παραδόσεις στο Ευρετήριο Άυλης Πολιτιστικής Κληρονομιάς

Πολιτισμός / Από τη φάβα της Σκοπέλου έως τα Κέδαρα της Ημαθίας: 11 νέες ζωντανές παραδόσεις στο Ευρετήριο Άυλης Πολιτιστικής Κληρονομιάς

Η υπουργός Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη, δήλωσε ότι η ένταξη των νέων στοιχείων «αναδεικνύει την πολιτιστική πολυφωνία των ελληνικών κοινοτήτων και ενδυναμώνει τη συλλογική μνήμη και τη βιωσιμότητα του πολιτισμού μας»
LIFO NEWSROOM
Νόμπελ Λογοτεχνίας 2025: Ο Ούγγρος συγγραφέας Λάσλο Κρασναχορκάι τιμήθηκε με το βραβείο

Πολιτισμός / Νόμπελ Λογοτεχνίας 2025: Ο Ούγγρος συγγραφέας Λάσλο Κρασναχορκάι τιμήθηκε με το βραβείο

Η επιτροπή σημείωσε ότι ο Κρασναχορκάι βραβεύεται «για τη μαγνητική, εκτενή πρόζα του που με υπομονετική ένταση και φιλοσοφική οξύτητα αποκαλύπτει το χάος, την ειρωνεία και τη μοναξιά του ανθρώπινου πολιτισμού»
LIFO NEWSROOM
Ξεχασμένη συνέντευξη του Τζον Λένον προβάλεται ξανά μετά από 50 χρόνια

Πολιτισμός / «Με παρακολουθούν»: Η ξεχασμένη συνέντευξη του Τζον Λένον που βρέθηκε 50 χρόνια μετά

Μια συνέντευξη του Τζον Λένον που χάθηκε για 50 χρόνια, όπου μιλά για την παρακολούθηση από την κυβέρνηση Νίξον και αποκαλύπτει σκέψεις για τη μουσική και τη ζωή του, προβάλλεται στο Boom Radio για τα 85α γενέθλιά του
LIFO NEWSROOM
To Χειμερινό Αυγό Φαμπερζέ αναμένεται να σπάσει κάθε προηγούμενο ρεκόρ σε δημοπρασία

Πολιτισμός / To Χειμερινό Αυγό Φαμπερζέ αναμένεται να σπάσει κάθε προηγούμενο ρεκόρ σε δημοπρασία

Ο οίκος Christie's το κατατάσσει στις πιο πολυτελείς αυτοκρατορικές δημιουργίες των Φαμπερζέ. Το σχεδίασε μια γυναίκα και δικαίως η προσθήκη του σε οποιαδήποτε συλλογή θεωρείται ανεκτίμητη.
LIFO NEWSROOM
Μια καλόψυχη Α.Ι. κι ένας αλαφροΐσκιωτος σκύλος από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Μια ταινία τρόμου με πρωταγωνιστή ένα σκύλο, Τζάρεντ Λέτο αλλά και Έμα Τόμσον από αύριο στα σινεμά

Η τρίτη και χειρότερη κατάθεση στο σύμπαν του «Tron», η πολυσυζητημένη ταινία τρόμου «Good Boy», το δεύτερο μέρος της τριλογίας του Νταγκ Γιόχαν Χάουγκερουντ και η Έμα Τόμσον ως ένοπλη προστάτιδα στο κινηματογραφικό πρόγραμμα της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Ντόλι Πάρτον: Η αδελφή της ζητά προσευχές για την υγεία της βασίλισσας της country

Πολιτισμός / Ντόλι Πάρτον: Η αδελφή της ζητά προσευχές για την υγεία της βασίλισσας της country

Η Ντόλι Πάρτον αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας και αναβάλει τη μεγάλη της περιοδεία στο Λας Βέγκας. Η αδελφή της ζητά προσευχές από τους θαυμαστές, ενώ η τραγουδίστρια παραμένει αισιόδοξη πως «ο Θεός απλώς της ζητά να επιβραδύνει»
LIFO NEWSROOM
Τέιλορ Σουίφτ: Eκτός υποψηφιοτήτων στα Grammy για πρώτη φορά μετά από 18 χρόνια

Πολιτισμός / Τέιλορ Σουίφτ: Η απάντησή της στα σχόλια για το νέο της άλμπουμ

«Ο καθένας έχει δικαίωμα να νιώθει ακριβώς όπως θέλει, ο στόχος μας ως καλλιτέχνες είναι να λειτουργούμε σαν καθρέφτης», αναφέρει για τα σχόλια που απέσπασε το νέο της άλμπουμ, «The Life of a Showgirl»
LIFO NEWSROOM