No.1

Βγήκε από τη ΜΕΘ η γυναίκα την οποία είχε πυροβολήσει ο αστυνομικός φίλος της

Βγήκε από τη ΜΕΘ η γυναίκα την οποία είχε πυροβολήσει ο αστυνομικός φίλος της Facebook Twitter
0

Βγήκε από την Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ), μετά από 10 ημέρες, η νεαρή γυναίκα, την οποία είχε πυροβολήσει ο αστυνομικός φίλος στης στο Κιλκίς, στις 18 Σεπτεμβρίου και ο οποίος στη συνέχεια αυτοκτόνησε. Η νεαρή γυναίκα είχε διακομιστεί από το νοσοκομείο του Κιλκίς στο Ιπποκράτειο και στη συνέχεια στο νοσοκομείο Παπανικολάου.

 

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της διοίκησης του Ιπποκρατείου, μετά την χειρουργική επέμβαση η ασθενής έχει βγει από την ΜΕΘ και νοσηλεύεται στην Β΄ Νευροχειρουργική Κλινική του Ιπποκρατείου. Η μετεγχειρητική της πορεία εξελίσσεται ομαλά και η κλινική της κατάσταση είναι σταθερή.

 
0

No.1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πλακιάς για Τέμπη: «Ξέρεις τι είναι να είσαι γονιός και να παρακαλάς το παιδί σου να μην κατάλαβε κάτι;»

Ελλάδα / Πλακιάς για Τέμπη: «Ξέρεις τι είναι να είσαι γονιός και να παρακαλάς το παιδί σου να μην κατάλαβε κάτι;»

Συγκλονίζει ο πατέρας που έχασε τις δίδυμες κόρες και την ανιψιά του, με αφορμή την επέτειο των τριών χρόνων που συμπληρώνονται αύριο από το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη
THE LIFO TEAM