Ν. Γαλλία: Άντρας μαχαίρωσε μια μητέρα και τις τρεις κόρες της

Ν. Γαλλία: Άντρας μαχαίρωσε μια μητέρα και τις τρεις κόρες της Facebook Twitter
1

Μια μητέρα και τις τρεις κόρες της μαχαίρωσε ένας 37χρονος άντρας σε ένα παραθεριστικό θέρετρο της Ν. Γαλλίας, μεταδίδουν τα γαλλικά μέσα ενημέρωσης.

Ο 37χρονος, που φέρεται να ονομάζεται Mohamed B και φέρεται να είναι Μαροκινής καταγωγής, προχώρησε σε αυτήν την αποτρόπαια πράξη επειδή δεν του άρεσε ο τρόπος που ήταν ντυμένες και βρήκε τα ρούχα τους "πολύ ελαφρά", αναφέρουν τα τοπικά media. Σύμφωνα με το Reuters, η αστυνομία φέρεται να έχει συλλέξει κάποια στοιχεία που επιβεβαιώνουν αυτό το σενάριο. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ζωή ενός εκ των κοριτσιών, της 8χρονης κόρης της οικογενείας, βρίσκεται σε κίνδυνο και νοσηλεύεται σε ένα νοσοκομείο της Gap. Η 47χρονη μητέρα με τις υπόλοιπες δύο κόρες της, που είναι μεταξύ 8 και 12 ετών, μεταφέρθηκαν επίσης στο ίδιο νοσοκομείο.

Ο δήμαρχος της περιοχής είπε στο Reuters πως το παιδί έχει τραυματιστεί στον πνεύμονα. "Με κάλεσαν γύρω στις 10 παρά τέταρτο το πρωί και μου είπαν για έναν καβγά μεταξύ κατοίκων σε διπλανά διαμερίσματα. Πήγαμε εκεί και βρήκαμε την γυναίκα με τις τρεις κόρες της μαχαιρωμένες. Ήταν ξαπλωμένες σε καρέκλες" λέει ο Edmond Francou. 

Το περιστατικό συνέβη το πρωί της Τρίτης στο VVF, που είναι ένα κέντρο για διακοπές κοντά στις Άλπεις. Ο δράστης μαχαίρωσε με βία την γυναίκα με τις τρεις κόρες της και τράπηκε σε φυγή. Ωστόσο λίγο πιο μετά συνελήφθη από την αστυνομία. Σύμφωνα με το γαλλικό Paris Match, ο άντρας φέρεται να βρισκόταν εκεί επίσης για διακοπές μαζί την οικογένειά του.

Πολλά τοπικά μέσα ενημέρωσης συνδέουν την επίθεση με θρησκευτικό κίνητρο από την μεριά του δράστη, πληροφορία που ωστόσο δεν έχουν επιβεβαιώσει επισήμως οι αρχές που διεξάγουν έρευνες για να εντοπίσουν τους ακριβείς λόγους πίσω από όλο αυτό. 

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ισραήλ: Χιλιάδες διαδηλωτές ζήτησαν τον τερματισμό του πολέμου στη Γάζα

Διεθνή / Ισραήλ: Πανεθνική απεργία σήμερα στη χώρα - Χιλιάδες διαδηλωτές ζήτησαν τον τερματισμό του πολέμου στη Γάζα

Οι οικογένειες των ομήρων καταγγέλλουν την απόφαση της κυβέρνησης να συνεχίσει τις στρατιωτικές επιχειρήσεις στη Γάζα αντί να συνάψει συμφωνία για την επιστροφή των ομήρων
LIFO NEWSROOM
Σερβία: Επεισόδια σε αντικυβερνητικές διαδηλώσεις για πέμπτη συνεχόμενη νύχτα

Διεθνή / Σερβία: Βίαιες διαδηλώσεις για πέμπτη συνεχόμενη νύχτα - Στις φλόγες τα γραφεία του κυβερνώντος κόμματος

Σχεδόν καθημερινές διαδηλώσεις συγκλονίζουν τη Σερβία από τον Νοέμβριο, μετά το δυστύχημα στον σιδηροδρομικό σταθμό του Νόβι Σαντ, όπου σκοτώθηκαν 16 άνθρωποι
LIFO NEWSROOM
Γάζα: «Βομβαρδίζουν μια συνοικία επί μέρες» - Σε εφαρμογή το σχέδιο του Ισραήλ για εκτοπισμό Παλαιστινίων 

Διεθνή / Γάζα: «Βομβαρδίζουν μια συνοικία επί μέρες» - Σε εφαρμογή το σχέδιο του Ισραήλ για εκτοπισμό Παλαιστινίων 

«Εκτιμούμε ότι περισσότεροι από 50.000 άνθρωποι παραμένουν στη συνοικία Ζεϊτούν, οι περισσότεροι χωρίς νερό και τρόφιμα», ανέφερε εκπρόσωπος της Πολιτικής Άμυνας
LIFO NEWSROOM
Πώς άλλαξε η στάση Τραμπ μετά την Αλάσκα και γιατί ανησυχούν οι -χωρίς σχέδιο- Ευρωπαίοι

Διεθνή / Πώς άλλαξε η στάση Τραμπ μετά την Αλάσκα και γιατί ανησυχούν οι -χωρίς σχέδιο- Ευρωπαίοι

Ο Ντόναλντ Τραμπ υποστηρίζει πλέον το δόγμα Πούτιν περί ειρήνης και όχι εκεχειρίας και αυτό προκαλεί ανησυχία στην Ευρώπη, που φοβάται ότι ο Αμερικανός πρόεδρος θα πιέσει την Ουκρανία να συνθηκολογήσει
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια