Διάγγελμα Ερντογάν σε λίγο - Ο αρχηγός των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων κρατείται όμηρος στο γενικό επιτελείο

Διάγγελμα Ερντογάν σε λίγο - Ο αρχηγός των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων κρατείται όμηρος στο γενικό επιτελείο Facebook Twitter
3


 

 

UPDATE: Ο Ερντογάν μίλησε στην τηλεόραση στο ιστορικό διάγγελμά του.


 

Την ίδια ώρα, η αμερικανική πρεσβεία κάλεσε τους αμερικανούς που βρίσκονται στην Τουρκία να παραμείνουν στα σπίτια τους κατά την διάρκεια της νύχτας εν μέσω απόπειρας στρατιωτικού πραξικομήματος, όπως ανέφερε αξιωματούχος.

Το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων Ανατολή μεταδίδει πως ο αρχηγός των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων στρατηγός Χουλουσί Ακάρ κρατείται όμηρος από ομάδα αξιωματικών στο γενικό επιτελείο.


Τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης μεταδίδουν την πληροφορία ότι το γενικό επιτελείο ανακοίνωσε πως ανέλαβε την εξουσία. Ωστόσο το πρόβλημα είναι ότι ουδείς μέχρι στιγμής δεν επικαλείται κάποια πηγή. Η πρόσβαση στην ιστοσελίδα του γενικού επιτελείου δεν είναι δυνατή ενώ και η πρόσβαση σε Facebook και Twitter, υπόκειται σε περιορισμούς σύμφωνα με εταιρείες που παρακολουθούν την κίνηση στο Διαδίκτυο.

3

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρίγκιπας Άντριου: Η φωτογραφία του ανήμερα των Χριστουγέννων μετά τον αποκλεισμό από τη βασιλική οικογένεια

Διεθνή / Πρίγκιπας Άντριου: Η φωτογραφία του ανήμερα των Χριστουγέννων μετά τον αποκλεισμό από τη βασιλική οικογένεια

Ο αδελφός του βασιλιά Καρόλου εθεάθη λυπημένος και μόνος στο Royal Lodge, από το οποίο σύντομα θα φύγει, ενώ τα υπόλοιπα μέλη της βασιλικής οικογένειας πέρασαν μαζί τα Χριστούγεννα
THE LIFO TEAM
ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ

Διεθνή / Γκράφιτι, εμπρησμοί και νεκροί: Οι αντισημιτικές επιθέσεις στην Αυστραλία πριν από εκείνες σε Σίδνεϊ και Μελβούρνη

Οι επιθέσεις αυτές παρατηρούνται ιδιαιτέρως από την έναρξη του πολέμου του Ισραήλ στη Γάζα τον Οκτώβριο του 2023, μετά την επίθεση της Χαμάς
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια
Σαφως. Ας ελπισουμε οτι δεν θα επηρεαστουμε απο τις εξελιξεις στο εσωτερικο της γειτονος.. εκτος κι αν παρει ασυλο ο Ταγιπ απο κανενα ΣΥΡΙΖΑ που ειναι κ open στα προσφυγοπουλα.. (χωρις καμια διαθεση κοροϊδειας του δραματος των απανταχου προσφυγων, φυσικα)