ΗΠΑ: Πυροβολισμοί σε δικαστήριο του Μίσιγκαν- Πληροφορίες για 3 νεκρούς

ΗΠΑ: Πυροβολισμοί σε δικαστήριο του Μίσιγκαν- Πληροφορίες για 3 νεκρούς Facebook Twitter
0

Συναγερμός σήμανε το απόγευμα της Δευτέρας στο Μίσιγκαν, όταν ένοπλος εισέβαλε στο δικαστικό μέγαρο της κομητείας Μπέριεν του Μίσιγκαν και άνοιξε πυρ τραυματίζοντας τουλάχιστον τέσσερα άτομα, με τα αμερικανικά μέσα να κάνουν λόγο και για τρεις νεκρούς.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσαν αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, επικαλούμενα αστυνομικές πηγές, αρκετοί άνθρωποι, ανάμεσα τους και ένας αστυνομικός, δέχθηκαν πυρά έξω από το δικαστικό μέγαρο. Το τηλεοπτικό δίκτυο CBS ανέφερε πως ο αστυνομικός τραυματίστηκε στο χέρι, ενώ ένας ή δύο πολίτες επίσης δέχθηκαν πυρά, χωρίς να είναι γνωστή η κατάσταση της υγείας τους.

Ωστόσο σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, από το συμβάν υπάρχουν 3 νεκροί μεταξύ των οποίων και ο δράστης της επίθεσης.

Η αστυνομία του Μίσιγκαν και το γραφείο του σερίφη της κομητείας επιβεβαίωσαν σε τηλεφωνική επικοινωνία με το πρακτορείο ειδήσεων Reuters τους πυροβολισμούς, αλλά αρνήθηκαν να δώσουν λεπτομέρειες. Ο κυβερνήτης του Μίσιγκαν Rick Snyder σχολίασε μέσω Twitter πως η αστυνομία έχει ασφαλίσει το σημείο ακι ερευνά τους πυροβολισμούς, χωρίς να δώσει λεπτομέρειες για τον αριθμό των τραυματιών ή την ύπαρξη νεκρών. 


Στο σημείο έχουν σπεύσει ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας και του FBI και έχει αποκλειστεί η περιοχή γύρω από το δικαστικό μέγαρο.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΡΙΑΛΙΤΙ ΒΡΕΤΑΝΙΑ ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΒΙΑΣΜΟΣ

Διεθνή / Βρετανία: Η «συγγνώμη» του Channel 4 για τις καταγγελίες περί σεξουαλικής κακοποίησης σε ριάλιτι

Η επικεφαλής του βρετανικού καναλιού δήλωσε ότι πιστεύει ότι το κανάλι ενήργησε σωστά, αλλά ότι «λυπάται βαθιά» για την ταραχή που προκάλεσε στις συμμετέχουσες
THE LIFO TEAM
ΜΠΑΡΝΕΪ ΦΡΑΝΚ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΗΠΑ

Διεθνή / Πέθανε ο Μπάρνεϊ Φρανκ, ο πρώτος ανοιχτά ομοφυλόφιλος βουλευτής των ΗΠΑ, σε ηλικία 86 ετών

Ο Φρανκ υπηρέτησε στο Κογκρέσο από το 1981 έως το 2013 και υπήρξε βασικός «αρχιτέκτονας» του Dodd-Frank Act, του νομοσχεδίου που δημιούργησε νέους εποπτικούς μηχανισμούς και επέβαλε αυστηρότερους περιορισμούς στις τράπεζες μετά τη Μεγάλη Ύφεση του 2008
THE LIFO TEAM