Το ISIS φέρεται να έθαψε ζωντανά μέλη του που έφυγαν από το πεδίο της μάχης

Το ISIS φέρεται να έθαψε ζωντανά μέλη του που έφυγαν από το πεδίο της μάχης Facebook Twitter
1

Το Ισλαμικό Κράτος φέρεται να έθαψε ζωντανούς δεκάδες μαχητές του που αρνήθηκαν να πολεμήσουν και έφυγαν από το πεδίο της μάχης στο Ιράκ, όπου οι κυβερνητικές δυνάμεις έχουν εξαπολύσει επίθεση για την ανακατάληψη της βόρειας επαρχίας της Νινευή, που κυβερνιέται από τους τρομοκράτες από το 2014.

Ο συνολικός αριθμός των μαχητών που έχουν εκτελεστεί παραμένει ασαφής. Το Πρακτορείο Ειδήσεων ΑΒΝΑ είναι αναφέρει  ότι 35 μαχητές πέθαναν, ενώ το Iraq  News αναφέρει ότι θάφτηκαν   45 από τα μέλη του ISIS ζωντανά.

Σύμφωνα με αναφορές, αυτοί που θάφτηκαν ζωντανοί είχαν κατηγορηθεί για φυγή από τη μάχη  με τις κυβερνητικές δυνάμεις στο χωριό Μπασίρ, ακριβώς νότια της πλούσιας σε πετρέλαιο πόλης του Κιρκούκ.

Σύμφωνα με άλλα  μέσα μαζικής ενημέρωσης, μέλη του  ISIS επίσης πυροβόλησαν και σκότωσαν δεκάδες μαχητές της στο χωριό αλ-Hadar νότια της Μοσούλης , για τον ίδιο λόγο.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Sean "Diddy" Combs: Μέσα στα λευκά πάρτι του «γυμνού» βασιλιά που όλοι ήθελαν να φωτογραφηθούν μαζί του

Διεθνή / Sean "Diddy" Combs: Μέσα στα λευκά πάρτι του «γυμνού» βασιλιά που όλοι ήθελαν να φωτογραφηθούν μαζί του

Δημοσιογράφος περιοδικών που λάμβανε πρόσκληση περιγράφει τι συνέβαινε στα διάσημα πάρτι με τους βιασμούς και τα ναρκωτικά τη δεκαετία του 1990 και στις αρχές της δεκαετίας του 2000
LIFO NEWSROOM
Εκλογές στην Πορτογαλία: Νίκη της κεντροδεξιάς χωρίς αυτοδυναμία - Ιστορικό 22% για το ακροδεξιό Chega

Διεθνή / Εκλογές στην Πορτογαλία: Νίκη της κεντροδεξιάς χωρίς αυτοδυναμία - Ιστορικό 22% για το ακροδεξιό Chega

Το κόμμα Chega κατέγραψε ρεκόρ 22% στις εκλογές στην Πορτογαλία, ενώ η κεντροδεξιά νίκησε χωρίς να εξασφαλίσει αυτοδυναμία. Παραίτηση του ηγέτη των Σοσιαλιστών
LIFO NEWSROOM
Τραμπ-Πούτιν: Κρίσιμη επικοινωνία για την Ουκρανία – Τι φοβούνται Ευρώπη και Κίεβο

Διεθνή / Τραμπ-Πούτιν: Κρίσιμη επικοινωνία για την Ουκρανία – Τι φοβούνται Ευρώπη και Κίεβο

Ο Τραμπ καλεί τον Πούτιν για την ειρήνη στην Ουκρανία. Ποια είναι η στάση των Ευρωπαίων ηγετών, τι ζητά το Κίεβο και πώς απαντά η Μόσχα με επιθέσεις και βαλλιστικούς πυραύλους.
LIFO NEWSROOM