Back to the city

Back to the city Facebook Twitter
0

TECHNO NIGHTS. Στο Animal, στην πλαζ Αγίου Κοσμά, το Σάββατο (03/09) θα γίνει ένα Minus Showcase μ’ έναν απ’ τους πιο περιζήτητους παραγωγούς της γενιάς του, τον Gaiser, σ’ ένα deep minimal techno live set και τον Ιταλό techno παραγωγό και DJ Fabrizio Maurizi. Μαζί τους στα decks θα είναι ο Mikee.

ΣΕ TRANCE. Στο Ammos την ίδια μέρα (03/09) τέσσερις διαφορετικές ομάδες (Natural High, Exposure Productions, Amorphia, Oscar Project) που διοργανώνουν psy trance πάρτι ενώνουν τις δυνάμεις τους για πρώτη φορά και πα- ρουσιάζουν δυο απ’ τα σημαντικότερα ονόματα της σκηνής, τους U-Recken και Kindzadza. Μαζί τους οι «δικοί» μας Iraklis Mindphaser και El Mahico.

O BETEΡΑΝΟΣ. Το μεγαλύτερο event μιας φτωχής εβδομάδας, η εμφάνιση του σπουδαίου Little Louie Vega στο Mamaca’s, που αν κι επισκέπτεται για πολλοστή φορά την Αθήνα, τα sets του είναι πάντα ένα απόσταγμα από καλή ποιοτική και χορευτική house. Μαζί του ο DJ Dino. (Πέμπτη, 01/09)

ΝΕΟ ΔΕΡΜΑ. Άνοιξε ήδη το Second Skin, το πρώτο από τα «χειμερινά» κλαμπ που αψήφησε τη ζέστη, και με φουλ τα κλιματιστικά συνεχίζει την περσινή επιτυχημένη πορεία του στον νέο του χώρο, στου Ψυρρή. Από τις ήδη προγραμματισμένες βραδιές σημειώστε το Spookshow με καλεσμένους τους Γερμανούς Incubite (10/09), ένα από τα σημαντικότερα ονόματα της TBM/Aggrotech σκηνής, ένα ακόμα Batcave (16/09), ένα Fetish Ball (24/09) κι ένα διήμερο εορτασμών για τα 3 χρόνια του Second Skin (07-08/10).

MΕΡΙΚΕΣ ΝΥΧΤΕΣ ΑΚΟΜΗ. Trash City Nights στο Interpid Fox (01/09), Νino Santos & Lighem και Stel F στο Drazel στο Γκάζι (03/09), Cj Jeff και Gus+Bonso στο Aqua club στη Νέα Μάκρη (04/09) και Fashion Reloaded party στο Animal (06/07).

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εντυπωσιακή ανακάλυψη στην Πομπηία: Γιατρός αναγνωρίστηκε από τα εργαλεία του

Πολιτισμός / Εντυπωσιακή ανακάλυψη στην Πομπηία: Γιατρός αναγνωρίστηκε από τα εργαλεία του

Νέα εξέταση σε εκμαγείο θύματος της έκρηξης του Βεζούβιου αποκάλυψε ευρήματα που βοήθησαν τους αρχαιολόγους να ταυτοποιήσουν το επάγγελμά του, σχεδόν 2.000 χρόνια μετά τον θάνατό του
THE LIFO TEAM
Πότε οι γυναίκες έπαψαν να θεωρούνται το πιο σεξουαλικό φύλο;

Πολιτισμός / Οι αρχαίοι πίστευαν ότι οι γυναίκες ήταν πιο ακόρεστες σεξουαλικά από τους άνδρες

Η ιστορικός Jean Menzies γράφει για τη γυναικεία επιθυμία στην αρχαιότητα: από την «περιπλανώμενη μήτρα» και τη Σαπφώ μέχρι την Πομπηία, τα αρχαία sex toys και τη σημερινή σεξουαλική ύφεση.
THE LIFO TEAM
Πέθανε η Βάλι Εξπορτ, η καλλιτέχνιδα που έκανε το σώμα της σινεμά, όπλο και φεμινιστικό μανιφέστο

Πολιτισμός / Πέθανε η Βάλι Εξπορτ, η καλλιτέχνιδα που έκανε το σώμα της σινεμά, όπλο και φεμινιστικό μανιφέστο

Η Βάλι Εξπορτ πέθανε στη Βιέννη σε ηλικία 85 ετών. Με έργα όπως το Tapp und Tastkino και το Genital Panic, άλλαξε ριζικά τη φεμινιστική performance και το βλέμμα πάνω στο γυναικείο σώμα.
THE LIFO TEAM