Αυστραλία: 19χρονη βρέθηκε ζωντανή μια εβδομάδα μετά το ατύχημα με το ι.χ. της

Αυστραλία: 19χρονη βρέθηκε ζωντανή μια εβδομάδα μετά το ατύχημα με το ι.χ. της Facebook Twitter
1

Mια αυστραλή βρέθηκε ζωντανή μία εβδομάδα αφότου με το αυτοκίνητό της έπεσε σε χαντάκι 15 μέτρων. Μετά την πτώση το όχημα κατέληξε ανάποδα σε ένα ρυάκι, στην περιοχή Cotter Reserve, δυτικά της Καμπέρα.


Η 19χρονη Kathleen Bautista κατάφερε να βγει από το αυτοκίνητο αλλά δεν μπορούσε να περπατήσει. Έτσι πέρασε έξι ημέρες και νύχτες στην ύπαιθρο σε χαμηλές θερμοκρασίες και τραυματισμένη, μέχρι να την εντοπίσουν σωστικά συνεργεία. Όλες αυτές τις ημέρες έπινε νερό από το ρυάκι ενώ δεν είχε φάει τίποτα.

Καθώς το τηλέφωνο της ήταν απενεργοποιημένο οι διασώστες την βρήκαν αφού πρώτα συγκέντρωσαν πληροφορίες για το σημείο όπου υπήρξε η τελευταία ενεργοποίηση του. Στη συνέχεια την εντόπισαν μερικές εκατοντάδες μέτρα από το σημείο του ατυχήματος μέσα σε θάμνους απ’ όπου και τους έκανε νόημα κουνώντας τα χέρια.

Αυστραλία: 19χρονη βρέθηκε ζωντανή μια εβδομάδα μετά το ατύχημα με το ι.χ. της Facebook Twitter

Η νεαρή μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο με τραύματα στα πόδια και στην κοιλιακή χώρα που πάντως δεν απειλούν τη ζωή της.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κάννες 2025: Ο Ντένζελ Ουάσινγκτον απών από τη συνέντευξη Τύπου της ταινίας του μετά το συμβάν με τον φωτογράφο

Διεθνή / Κάννες 2025: Ο Ντένζελ Ουάσινγκτον απών από τη συνέντευξη Τύπου της ταινίας του μετά το συμβάν με τον φωτογράφο

Ο έντονος διαπληκτισμός που είχε ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός με φωτογράφο, στο κόκκινο χαλί για την πρεμιέρα της ταινίας «Highest 2 Lowest» στις Κάννες
LIFO NEWSROOM