61 νεκροί από τον καύσωνα στην Αίγυπτο

61 νεκροί από τον καύσωνα στην Αίγυπτο Facebook Twitter
Πολίτες προσπαθούν να δροσιστούν σε παραθαλάσσια περιοχή της Αιγύπτου
0

Τουλάχιστον 61 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους στην Αίγυπτο το διάστημα μεταξύ της Κυριακής έως και την Τρίτη από τον καύσωνα που έπληξε τη χώρα.

Τουλάχιστον 600 διακομίστηκαν στα νοσοκομεία, ανακοίνωσε σήμερα το υπουργείο Υγείας της χώρας, όπως μετέδωσε το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων MENA.


Χθες Τρίτη 21 άνθρωποι έχασαν την ζωή τους λόγω των υψηλών θερμοκρασιών και 40 άνθρωποι πέθαναν την Κυριακή και τη Δευτέρα, επισήμανε το υπουργείο.


Οι περισσότεροι άνθρωποι που απεβίωσαν χθες είναι ηλικιωμένοι, σύμφωνα με τις αρχές ενώ τα Αιγυπτιακά μέσα ενημέρωσης μεταδίδουν ότι μεταξύ των θυμάτων βρίσκονται τρόφιμοι σε ψυχιατρικές κλινικές και κρατούμενοι σε φυλακές.


Ο υδράργυρος αναμένεται να ανέλθει σήμερα στους 37 βαθμούς Κελσίου, μετέδωσε το MENA επικαλούμενο μετεωρολόγους.


Το υπουργείο Υγείας γνωστοποίησε ότι 581 άνθρωποι διακομίστηκαν σε νοσοκομεία με συμπτώματα θερμοπληξίας λόγω των υψηλών θερμοκρασιών και 204 εξ αυτών παραμένουν υπό νοσηλεία.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 To μοναδικό παιδί της Παλαιστίνιας γιατρού που σώθηκε από τους βομβαρδισμούς, θα μεταφερθεί στην Ιταλία για να υποβληθεί σε επέμβαση

Διεθνή / To μοναδικό παιδί της Παλαιστίνιας γιατρού που σώθηκε από τους βομβαρδισμούς, θα μεταφερθεί στην Ιταλία για να υποβληθεί σε επέμβαση

Ο Ιταλός υπουργός Εξωτερικών δήλωσε ότι το ταξίδι θα πραγματοποιηθεί μόλις δοθούν οι αναγκαίες άδειες και πως ο Αδάμ θα μεταφερθεί στην Ιταλία συνοδευόμενος από την θεία του και τα παιδιά της
LIFO NEWSROOM