11.000 αιτήσεις για 60 θέσεις στην Ελληνικός Χρυσός

11.000 αιτήσεις για 60 θέσεις στην Ελληνικός Χρυσός Facebook Twitter
0

Σε 60 προσλήψεις καθώς και σε αυξήσεις στα πριμ παραγωγικότητας προχωρά ο Ελληνικός Χρυσός, λόγω της εφαρμογής προγράμματος επταήμερης λειτουργίας στην παραγωγική διαδικασία.

 

Σύμφωνα με δηλώσεις του Διευθύνοντα Σύμβούλου της Ελληνικός Χρυσός Μιχάλης Θεοδωρακόπουλος σε δημοσιογράφους, άλλες 600 προσλήψεις αναμένεται να υλοποιηθούν με την προώθηση της οικοδομικής άδειας του εργοστασίου εμπλουτισμού και της άδειας υλοτομίας στις Σκουριές Χαλκιδικής, που μπήκαν λόγω των οικονομικών και πολιτικών εξελίξεων στις "καλένδες".

Όπως υπογράμμισε ο ίδιος, η μεταλλευτική εταιρεία διασφάλισε τα τελευταία χρόνια σταθερότητα σε μισθοδοσίες, συνδιαλλαγές και κύκλο εργασιών και σημαντική δυναμική σε προμήθειες, εμπόριο και κατασκευές.

Οι νέες θέσεις εργασίας έρχονται να προστεθούν στο υπάρχον δυναμικό των 2.000 εργαζόμενων που απασχολούνται σήμερα στα «Μεταλλεία Κασσάνδρας» στη ΒΑ Χαλκιδική.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι αιτήσεις για εργασία που έχουν κατατεθεί στην εταιρεία αγγίζουν τις 11.000.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Άρτα: «Η καρδιά του θα γίνει αετός και θα χτυπάει αλλού» - Συγκινούν οι γονείς του 12χρονου

Ελλάδα / Άρτα: «Η καρδιά του θα γίνει αετός και θα χτυπάει αλλού» - Συγκινούν οι γονείς του 12χρονου

Συγκίνηση προκαλεί η απόφαση των οικογενειών των δύο παιδιών να δωρίσουν τα όργανά τους – «Η καρδιά του θα χτυπάει κάπου αλλού και θα την ακούω», λέει ο πατέρας του 12χρονου
LIFO NEWSROOM
Συνελήφθη ο Ιωάννης Φωστιέρης, πρώην διοικητής του ΕΣΚΕ – Είχε καταδικαστεί σε 5 χρόνια για τη φωτιά στο Μάτι

Ελλάδα / Συνελήφθη ο Ιωάννης Φωστιέρης, πρώην διοικητής του ΕΣΚΕ – Είχε καταδικαστεί σε 5 χρόνια για τη φωτιά στο Μάτι

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο φυγόποινος πρώην επικεφαλής του Ενιαίου Συντονιστικού Κέντρου Επιχειρήσεων – Καταζητούνταν μετά την καταδίκη του για την τραγωδία στο Μάτι
LIFO NEWSROOM