Επιχείρηση διάσωσης τραυματισμένου ορειβάτη στα Τζουμέρκα

Επιχείρηση διάσωσης τραυματισμένου ορειβάτη στα Τζουμέρκα Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου. ΑΠΕ / ΨΩΜΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
0

Από χθες το βράδυ βρίσκεται σε εξέλιξη επιχείρηση διάσωσης 58χρονου ορειβάτη, ο οποίος τραυματίστηκε στο κεφάλι και το πόδι, καθώς γλίστρησε και έπεσε την ώρα της αναρρίχησης σε υψόμετρο 1900 μέτρων, στην κορυφή Στρογγούλα των Τζουμέρκων.

Όπως μεταδίδει το ΑΠΕ, παρά τις ολονύκτιες προσπάθειες των ανδρών της ΕΜΑΚ δεν κατέστη δυνατό να πλησιάσουν τον ορειβάτη και η Πολιτική Προστασία της Περιφέρειας Ηπείρου ζήτησε συνδρομή ελικοπτέρου. Ωστόσο, η χαμηλή νέφωση, που επικρατεί στην περιοχή, δεν επιτρέπει την προσέγγιση του ελικοπτέρου διάσωσης.

Νέες προσπάθειες αναμένεται να γίνουν μετά τις δυο το μεσημέρι, οπότε εκτιμάται ότι θα έχουν βελτιωθεί οι καιρικές συνθήκες.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΙΕΦ: Ποιο είναι το κόμμα που προωθεί «τουρκική μειονότητα» και κέρδισε Ροδόπη και Ξάνθη στις Ευρωεκλογές

Ελλάδα / ΚΙΕΦ: Ποιο είναι το κόμμα που προωθεί «τουρκική μειονότητα» και κέρδισε Ροδόπη και Ξάνθη στις Ευρωεκλογές

Η Τσιγδέμ Ασάφογλου πρόεδρος στο κόμμα που ίδρυσε ο Αχμέτ Σαδίκ -Η συμμαχία με την «μακεδονική εθνική μειονότητα» και η προσπάθεια να περάσουν το πλαφόν του 3% για να εκπροσωπηθούν σε Βουλή και Ευρωβουλή
NEWSROOM
Εργοστάσιο – Κάτω Κηφισιά: Ελικόπτερο στην κατάσβεση για να μην επεκταθεί η φωτιά

Ελλάδα / Εργοστάσιο – Κάτω Κηφισιά: Ελικόπτερο στην κατάσβεση για να μην επεκταθεί η φωτιά

Πυκνοί μαύροι καπνοί υψώνονται στον ουρανό - Μήνυμα από το 112: «Οι καπνοί κατευθύνονται στην περιοχή σας. Κλείστε πόρτες και παράθυρα» - Κλειστοί δρόμοι στην Κηφισιά - Ανοξείδωτα προϊόντα κατασκεύαζε το εργοστάσιο της εταιρείας Pal
NEWSROOM