Καταθέτουν στη δίκη Ακη, Σημίτης, Βάσω και Βενιζέλος

Καταθέτουν στη δίκη Ακη, Σημίτης, Βάσω και Βενιζέλος Facebook Twitter
Menelaos Myrillas / SOOC
0

Τα φώτα της δημοσιότητας συγκεντρώνει σήμερα η δίκη για τις μίζες των εξοπλιστικών με πρωταγωνιστή τον Άκη Τσοχατζόπουλο.

Στο δικαστήριο αναμένεται να καταθέσουν ως μάρτυρες  ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος και οι πρώην υπουργοί Βάσω Παπανδρέου και Γιάννος Παπαντωνίου.

Το δικαστήριο κάλεσε τους συγκεκριμένους ως μάρτυρες μετά από αίτημα του κατηγορούμενου, πρώην υπουργού, καθώς ήταν μέλη του  ΚΥΣΕΑ της περιόδου που υπεγράφησαν αποφάσεις για συγκεκριμένα εξοπλιστικά προγράμματα.

.
Είναι η πρώτη φορά που οι συγκεκριμένοι πολιτικοί θα βρεθούν αντιμέτωποι με τον Τσοχατζόπουλο από τη στιγμή που ξέσπασε το σκάνδαλο των εξοπλιστικών και ο πρώην υπουργός οδηγήθηκε στη φυλακή.

Ως μάρτυρες έχουν, επίσης, κληθεί οι αρχηγοί των τριών όπλων της εποχής, Αθανάσιος Τζογάνης, Μανώλης Παραγιουδάκης και Γιώργος Ιωαννίδης.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΛΙΝΑ ΜΕΝΔΩΝΗ ΧΑΡΗΣ ΔΟΥΚΑΣ ΒΑΣΙΛΙΣΣΗΣ ΟΛΓΑΣ

Πολιτική / Λίνα Μενδώνη για Βασιλίσσης Όλγας: «Ο Χάρης Δούκας δηλώνει υπερήφανος για ένα έργο που πολέμησε»

«O Χάρης Δούκας όχι απλώς αποδέχεται και θαυμάζει τον δρόμο, που ολοκληρώνει την ενοποίηση των αρχαιολογικών χώρων της Αθήνας, αλλά τον υιοθετεί ως δικό του, λησμονώντας ότι ο φορέας υλοποίησης του έργου, η Ανάπλαση Α.Ε., τελεί -από το 2024- υπό την εποπτεία πέντε Υπουργείων, ανάμεσα στα οποία και το Υπουργείο Πολιτισμού», δήλωσε η υπουργός
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ ΟΜΙΛΙΑ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης από Μεσολόγγι: «Η κατανόηση αποτελεί χρέος μας καθώς η ιστορία είναι καθρέφτης»

«Όσο οδεύουμε πιο βαθιά σε έναν αβέβαιο 21ο αιώνα, τόσο περισσότερο η Έξοδος χρησιμεύει ως οδηγός προς το μέλλον», είπε ο πρωθυπουργός στο πλαίσιο των σημερινών εκδηλώσεων
THE LIFO TEAM