Καταθέτουν στη δίκη Ακη, Σημίτης, Βάσω και Βενιζέλος

Καταθέτουν στη δίκη Ακη, Σημίτης, Βάσω και Βενιζέλος Facebook Twitter
Menelaos Myrillas / SOOC
0

Τα φώτα της δημοσιότητας συγκεντρώνει σήμερα η δίκη για τις μίζες των εξοπλιστικών με πρωταγωνιστή τον Άκη Τσοχατζόπουλο.

Στο δικαστήριο αναμένεται να καταθέσουν ως μάρτυρες  ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος και οι πρώην υπουργοί Βάσω Παπανδρέου και Γιάννος Παπαντωνίου.

Το δικαστήριο κάλεσε τους συγκεκριμένους ως μάρτυρες μετά από αίτημα του κατηγορούμενου, πρώην υπουργού, καθώς ήταν μέλη του  ΚΥΣΕΑ της περιόδου που υπεγράφησαν αποφάσεις για συγκεκριμένα εξοπλιστικά προγράμματα.

.
Είναι η πρώτη φορά που οι συγκεκριμένοι πολιτικοί θα βρεθούν αντιμέτωποι με τον Τσοχατζόπουλο από τη στιγμή που ξέσπασε το σκάνδαλο των εξοπλιστικών και ο πρώην υπουργός οδηγήθηκε στη φυλακή.

Ως μάρτυρες έχουν, επίσης, κληθεί οι αρχηγοί των τριών όπλων της εποχής, Αθανάσιος Τζογάνης, Μανώλης Παραγιουδάκης και Γιώργος Ιωαννίδης.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ ΒΟΥΛΗ

Πολιτική / Ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος στη Βουλή: Η οικονομική δραστηριότητα που δεν σέβεται το περιβάλλον, είναι «οικο-ανομία»

Έδωσε ομιλία ύστερα από 27 χρόνια - Σήμερα είναι η δεύτερη μέρα της επίσκεψης του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου στην Αθήνα
THE LIFO TEAM
ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΓΙΑΝΗΣ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΣΤΟ ΧΙΛΙΟΣΤΟ

Πολιτική / Τσακαλώτος: «Λάθος που δεν ψηφίσαμε ΠτΔ και έπεσε η κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου»

Το νέο ντοκιμαντέρ «Στο Χιλιοστό» του ΣΚΑΪ αποκάλυψε άγνωστα παρασκήνια και τις κρίσιμες αποφάσεις που σημάδεψαν την πορεία της Ελλάδας στην Ευρωζώνη, αναδεικνύοντας τα λάθη, τις παραλείψεις και τις καθοριστικές επιλογές μέσα από τις αφηγήσεις των πρωταγωνιστών της περιόδου διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ.
THE LIFO TEAM