H Katy Perry στην σκηνή του φετινού Super Bowl XLIX Halftime Show

H Katy Perry στην σκηνή του φετινού Super Bowl XLIX Halftime Show Facebook Twitter
0

Αν και οι φήμες την θεωρούσαν δεδομένη εδώ και καιρό η επίσημη ανακοίνωση έγινε μόλις χθες τη νύχτα. Η Katy Perry είναι η καλλιτέχνης που επιλέχθηκε για το φετινό ημίχρονο του τελικού του αμερικανικού ποδοσφαίρου, παίρνοντας και αυτή θέση στη λίστα με τα μεγάλα ονόματα που έχουν τραγουδήσει στο event.

To Halftime Show του Super Bowl θεωρείται ως ένα από τα μεγαλύτερα μουσικά γεγονότα του πλανήτη και κάθε χρόνο καταφέρνει να κλέψει για περίπου δέκα λεπτά όλη τη δόξα από τον μεγάλο τελικό.

O φετινός τελικός θα πραγματοποιηθεί στη 1 Φεβρουαρίου στο γήπεδο University of Phoenix Stadium της Αριζόνα ενώ την τηλεοπτική μετάδοση έχει αναλάβει το δίκτυο NBC.

Στην σκηνή του Super Bowl έχουν ανέβει πρόσφατα οι Βruno Mars, η Madonna, η Beyonce, ο Prince και οι U2. Την επιβεβαίωση της συμμετοχής της έκανε και η ίδια η τραγουδίστρια μέσω Twitter.

Στη δημοσιότητα δόθηκε λίγο αργότερα από την PEPSI που είναι και ο μεγάλος χορηγός του τελικού το πρώτο προωθητικό υλικό για το φετινό Super Bowl.

H Katy Perry στην σκηνή του φετινού Super Bowl XLIX Halftime Show Facebook Twitter

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Ντάνι Μπόιλ επιβεβαιώνει τη συμμετοχή του Κίλιαν Μέρφι στο σίκουελ «28 Years Later»

Πολιτισμός / Ο Ντάνι Μπόιλ επιβεβαιώνει τη συμμετοχή του Κίλιαν Μέρφι στο σίκουελ «28 Years Later»

Η αρχική ταινία 28 Days Later, με πρωταγωνιστή τον Μέρφι, θεωρείται σταθμός στον σύγχρονο κινηματογράφο τρόμου, τόσο για την αισθητική της όσο και για την ανατροπή της παραδοσιακής εικόνας του ζόμπι
LIFO NEWSROOM
Εικονγραφημένο προφυλακτικό 200 ετών εκτίθεται στο Rijksmuseum

Πολιτισμός / Μουσείο θα εκθέσει προφυλακτικό 200 ετών, πιθανότατα φτιαγμένο από έντερο προβάτου

Φτιάχτηκε από σκωληκοειδή απόφυση προβάτου και αναπαριστά μια ημίγυμνη καλόγρια με τρεις άνδρες - Πιστεύεται, ότι ανήκει σε αριστοκρατικό οίκο ανοχής του Παρισιού γύρω στο 1830
LIFO NEWSROOM
Ο ποιητής Τίτος Πατρίκιος τιμώμενο πρόσωπο του 4ου Φεστιβάλ Βιβλίου Χανίων

Πολιτισμός / Ο ποιητής Τίτος Πατρίκιος τιμώμενο πρόσωπο του 4ου Φεστιβάλ Βιβλίου Χανίων

Με τη συμμετοχή πάνω από 160 σημαντικών Ελλήνων και ξένων συγγραφέων, εκδοτών, μεταφραστών, ακαδημαϊκών και καλλιτεχνών, πάνελ γύρω από επίκαιρους θεματικούς άξονες, τόσο από το πεδίο της λογοτεχνίας όσο και από το πεδίο της κοινωνίας, αλλά και παρουσιάσεις βιβλίων, το 4ο ΦΒΧ επιστρέφει στο Ενετικό Λιμάνι της πόλης aπό τις 25 έως και τις 29 Ιουνίου 2025.
LIFO NEWSROOM
Ακρόπολη: Αποδόθηκαν στο κοινό οι διαδρομές στον αρχαιολογικό χώρο και το νέο πωλητήριο

Πολιτισμός / Ακρόπολη: Αποδόθηκαν στο κοινό οι διαδρομές στον αρχαιολογικό χώρο και το νέο πωλητήριο

Στα εγκαίνια, η μουσική ομάδα «Encardia» παρουσίασε τραγούδια και χορούς από τις ελληνόφωνες περιοχές του Ιταλικού Νότου, με μουσικό περίπατο μέχρι το Ιερό της Αφροδίτης και του Έρωτα
LIFO NEWSROOM
Οι σήραγγες του Λονδίνου που ενέπνευσαν τον δημιουργό του James Bond θα γίνουν μουσείο κατασκοπείας

Πολιτισμός / Οι σήραγγες του Τζέιμς Μποντ θα γίνουν μουσείο κατασκοπείας

Το σύμπλεγμα που χτίστηκε κατά τη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, και ενέπνευσε τον Ίαν Φλέμινγκ, θα περιλαμβάνει στρατιωτικό εξοπλισμό, διαδραστικές εκθέσεις και ένα μπαρ 30 μέτρα κάτω από τη γη.
LIFO NEWSROOM