Βρέθηκε αποκεφαλισμένο πτώμα στο Σινά

Βρέθηκε αποκεφαλισμένο πτώμα στο Σινά Facebook Twitter
0

Κάτοικοι της χερσονήσου του Σινά στην Αίγυπτο βρήκαν σήμερα ένα αποκεφαλισμένο πτώμα ενός άνδρα. Στο πτώμα υπήρχε σημείωμα που υποστηρίζει ότι το θύμα ήταν Ισραηλινός κατάσκοπος το οποίο υπογράφει η ισλαμιστική οργάνωση Άνσαρ Μπέιτ αλ Μάκντις –η οποία συνδέεται με την οργάνωση Ισλαμικό Κράτος.

«Αυτή είναι η μοίρα όλων όσων αποδεικνύεται πως είναι προδότες της χώρας τους», ανέφερε το σημείωμα, σύμφωνα με τους κατοίκους ενός χωριού νότια της πόλης Σέιχ Ζουγέιντ στο βόρειο Σινά.

Πρόκειται για το όγδοο αποκεφαλισμένο πτώμα που βρέθηκε μέσα σε ένα μήνα στη χερσόνησο του Σινά. Σε όλες τις περιπτώσεις έχει αναλάβει την ευθύνη η ίδια ομάδα που εμπνέεται προφανώς από τις πρακτικές του ΙΚ.

Η Άνσαρ Μπέιτ αλ Μάκντις («Υποστηρικτές της Ιερουσαλήμ») είχε αναλάβει, τον περασμένο μήνα, την ευθύνη για τον αποκεφαλισμό 4 Αιγυπτίων τους οποίους κατηγόρησε πως έδωσαν πληροφορίες στο Ισραήλ για να γίνει μια αεροπορική επιδρομή στην οποία σκοτώθηκαν 3 μαχητές της.

Η οργάνωση ανήρτησε ένα βίντεο μέσω Twitter που απαθανατίζει τους αποκεφαλισμούς – και θυμίζει έντονα αντίστοιχες ενέργειες του Ισλαμικού Κράτους.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νετανιάχου: Οι όροι για κατάπαυση πυρός στην Γάζα περιλαμβάνουν την καταστροφή της Χαμάς

Διεθνή / Νετανιάχου: Οι όροι για κατάπαυση πυρός στην Γάζα περιλαμβάνουν την καταστροφή της Χαμάς

Η ανακοίνωση του γραφείου του Ισραηλινού πρωθυπουργού μετά την παρουσίαση οδικού χάρτη για την κατάπαυση του πυρός και την απελευθέρωση των ομήρων που κρατούνται στη Γάζα
NEWSROOM
Ρωσία: Επίθεση με 100 πυραύλους και drones σε ενεργειακές υποδομές της Ουκρανίας

Διεθνή / Ρωσία: Nέα επίθεση με 100 πυραύλους και drones σε ενεργειακές υποδομές της Ουκρανίας

Η χώρα έχει εντείνει τις επιθέσεις εναντίον των ουκρανικών ενεργειακών υποδομών - Συνεχείς διακοπές ρεύματος, περιορισμοί στη χρήση του και σοβαρές ζημιές στο δίκτυο ηλεκτροδότησης
NEWSROOM