Ανοιξιάτικο Σαββατοκύριακο

Ανοιξιάτικο Σαββατοκύριακο Facebook Twitter
0

Γενικά αίθριος προβλέπεται σήμερα ο καιρός και μόνο στην ανατολική και νότια νησιωτική χώρα τις πρωινές ώρες θα έχουμε πρόσκαιρες τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι μέχρι 6 Μποφόρ στο Αιγαίο ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα ανατολικά.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 0 έως 16 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 2 έως 15 στην Κεντρική Ελλάδα, από 2 έως 17 βαθμούς στην Ήπειρο, από 5 έως 18 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 9 έως 18 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη.


Στην Αττική προβλέπονται λίγες νεφώσεις, αυξημένες τις πρωινές ώρες στα βόρεια και ανατολικά, όπου υπάρχει πιθανότητα βροχής. Θερμοκρασία ως τους 18 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι μέτριοι μέχρι ισχυροί με σταδιακή σημαντική εξασθένηση.

Λίγες νεφώσεις στη Θεσσαλονίκη με θερμοκρασία ως τους 14 βαθμούς.  

Ο καιρός την Κυριακή

 Αύριο Κυριακή προβλέπεται αίθριος καιρός με κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3-4 και στο  Ν. Αιγαίο βόρειοι-βορειοδυτικοί 4-6 Μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εύβοια: Παραμένει κολλημένο το φέρι μποτ που έπεσε σε ξέρα στα Στύρα - Τι καταγγέλλουν οι επιβάτες

Ελλάδα / Εύβοια: Παραμένει κολλημένο το φέρι μποτ που έπεσε σε ξέρα στα Στύρα - Τι καταγγέλλουν οι επιβάτες

Οι λιμενικές αρχές διερευνούν τα αίτια και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες το σκάφος προσέκρουσε στην ξέρα ενώ άμεσα αναμένεται να ξεκινήσει η διαδικασία ρυμούλκησης και μεταφόρτωσης των οχημάτων
LIFO NEWSROOM
Λουτράκι: Δύο γυναίκες νεκρές και μία τραυματίας σε τροχαίο στη λίμνη Βουλιαγμένης

Ελλάδα / Λουτράκι: Δύο γυναίκες νεκρές και μία τραυματίας σε τροχαίο στη λίμνη Βουλιαγμένης

Το τροχαίο σημειώθηκε όταν η οδηγός του οχήματος κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, έχασε τον έλεγχο, με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να εκτραπεί της πορείας του και να ανατραπεί
LIFO NEWSROOM