ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Πήρε άδεια παραμονής στις ΗΠΑ ο θείος του Ομπάμα

Πήρε άδεια παραμονής στις ΗΠΑ ο θείος του Ομπάμα Facebook Twitter
2

Ο θείος του προέδρου των ΗΠΑ κατάφερε χθες, μετά από 50 ολόκληρα χρόνια, να λάβει άδεια μόνιμης διαμονής στις ΗΠΑ.

Ο 69χρονος Ονιάγκο Ομπάμα, κενυατικής καταγωγής, είναι ετεροθαλής αδελφός του εκλιπόντος πατέρα του Αμερικανού προέδρου. Δικαστήριο της Βοστώνης του έδωσε την πράσινη κάρτα και ταυτόχρονα το δικαίωμα μόνιμης διαμονής στις ΗΠΑ με χρήση του νόμου σύμφωνα με τον οποίο μπορεί να χορηγηθεί πράσινη κάρτα σε ανθρώπους που διαμένουν στις ΗΠΑ από το 1972.

Ο Ονιάνγκο Ομπάμα έφτασε στις ΗΠΑ το 1963 με φοιτητική βίζα, η οποία έληξε το 1970 με συνέπεια να διαταχθεί η απέλασή του το 1986 και το 1989. Αυτός παρέμεινε παράνομα στη χώρα μετά από έφεση που είχε ασκήσει και έχασε το 1992. Η υπόθεσή του ήρθε ξανά στην επιφάνεια το 2011 μετά τη σύλληψή του για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ στο Φράμινγκαμ της Μασαχουσέτης.

Ο Ονιάγκο Ομπάμα ισχυρίζεται ότι φιλοξένησε για τρεις εβδομάδες τον ανιψιό του, τότε φοιτητή στη Νομική Σχολή του Χάρβαρντ κάτι που έρχεται σε αντίθεση με ανακοινώσεις του Λευκού Οίκου, σύμφωνα με τις οποίες ο Αμερικανός πρόεδρος δεν γνώρισε ποτέ το θείο του.

2

ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η AstraZeneca παραδέχθηκε για πρώτη φορά πως το εμβόλιο για τον κορονοϊό μπορεί να προκαλέσει παρενέργειες

Διεθνή / Η AstraZeneca παραδέχθηκε για πρώτη φορά πως το εμβόλιο για τον κορωνοϊό μπορεί να προκαλέσει παρενέργειες

Ομαδική αγωγή από 51 οικογένειες έχει κατατεθεί στη Βρετανία κατά του φαρμακευτικού κολοσσού - Οι αποζημιώσεις συνολικά υπολογίζεται πως θα φτάσουν τα 100 εκατ. λίρες
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Η κυβέρνηση Μπάιντεν επαναφέρει την προστασία της υγειονομικής περίθαλψης για τα άτομα LGBTQ+

Διεθνή / Η κυβέρνηση Μπάιντεν επαναφέρει την προστασία της υγειονομικής περίθαλψης για τα ΛΟΑΤΚΙ+ άτομα

Όταν ο Μπάιντεν ανέλαβε τα καθήκοντά του, κατέστησε σαφές ότι θα εργαστεί όχι μόνο για να αντιστρέψει τη ζημιά που έκανε ο Τραμπ στα δικαιώματα των ΛΟΑΤΚΙ+ ατόμων, αλλά και για να τα προωθήσει ακόμη περισσότερο.
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια