Με επ' αόριστον κλείσιμο του ΧΥΤΑ Φυλής προειδοποιεί ο Σγουρός

Με επ' αόριστον κλείσιμο του ΧΥΤΑ Φυλής προειδοποιεί ο Σγουρός Facebook Twitter
0

Ο περιφερειάρχης Αττικής Γιάννης Σγουρός προειδοποιεί ότι θα αναγκαστεί να κλείσει επ' αόριστον τον  ΧΥΤΑ Φυλής επειδή στο χώρο γίνονται «επαναλαμβανόμενες, αθρόες και κατά συρροή εισβολές» ατόμων.

«Είμαι υποχρεωμένος να ενημερώσω την κυβέρνηση ότι θα συγκαλέσω έκτακτη Εκτελεστική Επιτροπή του ΕΔΣΝΑ και αν δεν ληφθούν τα απαιτούμενα από την ελληνική αστυνομία μέτρα, για την αποτροπή παρομοίων καταστάσεων, θα προτείνω το επ' αόριστον κλείσιμο του ΧΥΤΑ Φυλής», τόνισε ο Γ. Σγουρός, που υποστηρίζει ότι οι αθίγγανοι και οι  παράνομοι μετανάστες μπαίνουν διαρκώς στον ΧΥΤΑ καθοδηγούνται από σκοτεινούς κύκλους.

Οπως καταγγέλει ο περιφερειάρχης, κάποιοι έχουν αποφασίσει  να κλείσουν τον ΧΥΤΑ και να μετατρέψουν το λεκανοπέδιο Αττικής  σε απέραντο σκουπιδότοπο.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Μαρουσάκης είπε ότι σίγουρα θα πιάσουμε «τους 50 βαθμούς που δεν πιάσαμε πέρυσι» - Νέα ανάρτηση με διευκρινήσεις

Ελλάδα / Ο Μαρουσάκης είπε ότι σίγουρα θα πιάσουμε «τους 50 βαθμούς που δεν πιάσαμε πέρυσι» - Νέα ανάρτηση με διευκρινίσεις

«Το καλοκαίρι μόλις ξεκίνησε και είμαι βέβαιος ότι τους 50 βαθμούς που δεν πιάσαμε πέρυσι (στον αέρα κι όχι στα τσιμέντα και τις λαμαρίνες), σίγουρα φέτος θα τους πιάσουμε», είχε γράψει ο Κλέαρχος Μαρουσάκης
NEWSROOM