Eurovision 2026 - Κύπρος: Η πρώτη πρόβα της Antigoni - Έγινε με «απόλυτη επιτυχία»

EUROVISION 2026 ΚΥΠΡΟΣ Facebook Twitter
Φωτ. Antigoni στη σκηνή της Eurovision 20206
0

Η αντίστροφη μέτρηση για τη Eurovision 2026 συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό, και η Κύπρος έκανε ήδη το πρώτο της βήμα πάνω στη σκηνή της Βιέννης, δίνοντας το στίγμα της φετινής της συμμετοχής.

Την Τρίτη 5 Μαΐου, πραγματοποιήθηκε η πρώτη πρόβα της κυπριακής αποστολής με την Antigoni στη σκηνή της Eurovision 2026, στο πλαίσιο των επίσημων δοκιμών του διαγωνισμού.

Η Κύπρος ήταν από τις πρώτες χώρες που ανέβηκαν στη σκηνή την τέταρτη ημέρα των προβών, ολοκληρώνοντας μια εμφάνιση που, σύμφωνα με τους υπεύθυνους, κύλησε με απόλυτη επιτυχία.

Η πρόβα φαίνεται πως έδωσε ήδη μια πρώτη γεύση από το ύφος και την αισθητική που θα δούμε στον ημιτελικό, με την Antigoni να δείχνει απόλυτα προετοιμασμένη για τη μεγάλη στιγμή.

Eurovision 2026 - Κύπρος: Οι φωτογραφίες από την πρόβα της Antigoni

Σήμερα, οι διοργανωτές δημοσίευσαν τις πρώτες τρεις επίσημες φωτογραφίες από την εμφάνιση, ανεβάζοντας ακόμη περισσότερο το ενδιαφέρον γύρω από τη συμμετοχή.

Η Antigoni εκπροσωπεί την Κύπρο με το τραγούδι «Jalla», ένα κομμάτι που ήδη έχει αρχίσει να συζητιέται στους κύκλους της Eurovision για τον ρυθμό και τη δυναμική του.

Η ίδια ετοιμάζεται να ανέβει ξανά στη σκηνή στον Β' Ημιτελικό, στις 14 Μαΐου, με στόχο να εξασφαλίσει μια θέση στον μεγάλο τελικό της 16ης Μαΐου.

Με το ενδιαφέρον να κορυφώνεται και τις πρώτες εικόνες να έχουν ήδη κυκλοφορήσει, η κυπριακή συμμετοχή δείχνει να μπαίνει δυναμικά στη φετινή κούρσα, αφήνοντας υποσχέσεις για μια σκηνική παρουσία που θα τραβήξει τα βλέμματα.


 

TV & Media
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Γωγώ Μαστροκώστα και η Ελλάδα που έμαθε να κοιτάζει πρώτα το σώμα

TV & Media / Η Γωγώ Μαστροκώστα και η Ελλάδα που έμαθε να κοιτάζει πρώτα το σώμα

Ο θάνατος της Γωγώς Μαστροκώστα κουβαλά κάτι μεγαλύτερο από μια προσωπική διαδρομή: μια ολόκληρη ελληνική εποχή που έμαθε τις γυναίκες των μίντια να λειτουργούν πρώτα ως εικόνες, σώματα και φαντασιώσεις, ακόμη κι όταν προσποιούνταν ότι τις έβλεπε ως ανθρώπους.
ΠΑΝΟΣ ΜΙΧΑΗΛ
Ο Τομ Χανκς δεν μπορεί να αφήσει πίσω του τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο

Πολιτισμός / Ο Τομ Χανκς δεν μπορεί να αφήσει πίσω του τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο

Με αφορμή τη νέα σειρά World War II With Tom Hanks, ο ηθοποιός και παραγωγός εξηγεί γιατί επιστρέφει ξανά και ξανά στον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο: όχι από νοσταλγία, αλλά επειδή βλέπει στα διλήμματά του κάτι τρομακτικά σημερινό.
THE LIFO TEAM
Ο Στίβεν Κόλμπερτ ξαναβγήκε στο πιο απρόσμενο τηλεοπτικό σταθμό της Αμερικής, 23 ώρες μετά το τέλος του Late Show μαζί με τον Eminem

TV & Media / Ο Στίβεν Κόλμπερτ ξαναβγήκε στο πιο απρόσμενο τηλεοπτικό σταθμό της Αμερικής, 23 ώρες μετά το τέλος του Late Show μαζί με τον Eminem

Μία μέρα μετά το τέλος του Late Show, ο Στίβεν Κόλμπερτ έκανε την πιο απρόσμενη τηλεοπτική επιστροφή: σε ένα τοπικό κανάλι στο Μίσιγκαν, με Eminem, Jack White και Jeff Daniels, και ένα φινάλε όπου το σκηνικό έγινε στάχτη.
THE LIFO TEAM
Ο Stephen Colbert έσβησε τα φώτα του Late Show με τον Paul McCartney

TV & Media / Ο Στίβεν Κόλμπερτ έριξε αυλαία στο Late Show με τον Πολ ΜακΚάρτνεϊ

Το ιστορικό late-night franchise του CBS αποχαιρέτησε το κοινό του ύστερα από 33 χρόνια, με ένα φινάλε γεμάτο Πολ ΜακΚάρτνεϊ, Έλβις Κοστέλο, Τζον Μπατίστ, διάσημα cameos, μια μάυρη τρύπα που κατάπιε το Ed Sullivan Theater και σχεδόν καμία ευθεία αναφορά στον Ντόναλντ Τραμπ.
THE LIFO TEAM
Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο, η Όμπρεϊ Πλάζα και ο Μπεν Στίλερ αποχαιρέτησαν τον Στίβεν Κόλμπερτ λίγο πριν το τέλος του Late Show

TV & Media / Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο, η Όμπρεϊ Πλάζα και ο Μπεν Στίλερ αποχαιρέτησαν τον Στίβεν Κόλμπερτ λίγο πριν το τέλος του Late Show

Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο, η Όμπρεϊ Πλάζα, ο Μπεν Στίλερ, η Μάρθα Στιούαρτ και άλλοι διάσημοι φίλοι του The Late Show εμφανίστηκαν στο προτελευταίο επεισόδιο της εκπομπής, όπου ο Στίβεν Κόλμπερτ απάντησε επιτέλους στις ερωτήσεις που έκανε τόσα χρόνια στους καλεσμένους του.
THE LIFO TEAM