To 2013 θα κυκλοφορήσει το iWatch

To 2013 θα κυκλοφορήσει το iWatch Facebook Twitter
0
To 2013 θα κυκλοφορήσει το iWatch Facebook Twitter

Νέες πληροφορίες ήρθαν στο φως, ύστερα από το χθεσινό δημοσίευμα του πρακτορείου Bloomberg, για το iWatch της Apple.

Σύμφωνα με πηγή εκ των έσω που δεν επιθυμεί να κατονομαστεί, το έξυπνο ρολόι της Apple θα κυκλοφορήσει ενδεχομένως μέχρι τα τέλη του τρέχοντος έτους, ενώ θα διαθέτει λειτουργικό iOS.

Σκοπός του δεν θα είναι να κλέψει τον πρωταγωνιστικό ρόλο του iPhone, αλλά να έχει περισσότερο περιφερειακή δράση, καθώς θα επιτρέπει στο χρήση να δέχεται και να εκτελεί κλήσεις. Όπως πληροφορούμαστε, το έξυπνο ρολόι της Apple θα μπορεί να μετράει και τα βήματα του ιδιοκτήτη, ενώ θα υπάρχουν και ειδικά όργανα που θα μετράνε τους παλμούς του.

To νέο gadget της Αpple μπορεί να χαρακτηριστεί ως ένας μικροσκοπικός πίνακας ελέγχου του iPhone, που θα είναι ένας σπουδαίος σύμμαχος των αθλητών, καθώς και ένα ισχυρό εργαλείο για τους λάτρεις της μουσικής, οι οποίοι θα μπορούν να διαλέγουν, πολύ εύκολα, το επόμενο τραγούδι.

Τech & Science
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Χάνω ώρες στο κινητό και δεν το καταλαβαίνω»: Πόσο σου «τρώει» το scrolling και πώς να το μειώσεις

Τech & Science / «Χάνω ώρες στο κινητό και δεν το καταλαβαίνω»: Πόσο σου «τρώει» το scrolling και πώς να το μειώσεις

Η καθημερινή κατανάλωση περιεχομένου στο κινητό μοιάζει αθώα – μέχρι να συνειδητοποιήσεις ότι πέρασε η μισή μέρα. Πόσο χρόνο χάνουμε τελικά και τι μπορούμε να κάνουμε για να τον πάρουμε πίσω;
LIFO NEWSROOM