Τροχαίο στη Ρουμανία: Τα νεότερα για την υγεία του 20χρονου τραυματία

Τροχαίο στη Ρουμανία: Τα νεότερα για την υγεία του 20χρονου τραυματία Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου: Eurokinissi
0

Θέμα ημερών φαίνεται να είναι ο επαναπατρισμός του τρίτου τραυματία από το πολύνεκρο τροχαίο δυστύχημα στη Ρουμανία, που στοίχισε τη ζωή σε επτά φιλάθλους του ΠΑΟΚ.

Οι δύο εκ των τραυματιών μεταφέρθηκαν χθες, Πέμπτη (29/1), με στρατιωτικό αεροσκάφος C-130 στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης, ενώ οι θεράποντες ιατροί έκριναν αναγκαία την παραμονή του τρίτου τραυματία, ενός 20χρονου, στο νοσοκομείο της Τιμισοάρας.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες της ΕΡΤ, η κατάσταση της υγείας του 20χρονου παρουσιάζει ενθαρρυντικά σημάδια. Οι γιατροί αναμένεται, εκτός απροόπτου, να αποφασίσουν σε ιατρικό συμβούλιο που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα, το χρονοδιάγραμμα του επαναπατρισμού του.

Ο νεαρός παραμένει διασωληνωμένος, ωστόσο η καταστολή έχει μειωθεί, ενώ φέρεται να έχει κινητικότητα στα άκρα του, με εξαίρεση το χέρι που έχει ακινητοποιηθεί λόγω κατάγματος που υπέστη στο τροχαίο.

Παράλληλα, εξιτήριο έλαβε νωρίτερα σήμερα ο 28χρονος τραυματίας, ο οποίος νοσηλευόταν από χθες (29/1) στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου της Θεσσαλονίκης.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

17 ΝΟΕΜΒΡΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΪΤ ΝΤΙΠΑΡΤΜΕΝΤ

Ελλάδα / Ένωση Δικαστών & Εισαγγελέων κατά Στέιτ Ντιπάρτμεντ: «Ατυχής η ανακοίνωση» για τον Αλέξανδρο Γιωτόπουλο

«Είναι από τις σπάνιες εκείνες φορές που υπουργείο Εξωτερικών άλλου Κράτους επιχειρεί να παρέμβει ανοιχτά στη Δικαιοσύνη της χώρας μας», αναφέρεται - μεταξύ άλλων - στην ανακοίνωση της Ένωσης Δικαστών & Εισαγγελέων
THE LIFO TEAM
ΔΙΚΗ ΤΕΜΠΗ

Ελλάδα / Δίκη για τα Τέμπη: Σήμερα η εισαγγελική πρόταση για την υποστήριξη της κατηγορίας

Στο επόμενο διαδικαστικό στάδιο εισέρχεται σήμερα η δίκη για το σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών, με την εισαγγελέα του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Λάρισας να αναμένεται να προτείνει ποιες από τις παραστάσεις προς υποστήριξη της κατηγορίας θα γίνουν δεκτές
THE LIFO TEAM