Γιος βασίλισσας Καμίλα: «Αν γινόμουν πρίγκιπας, το Μπάκιγχαμ θα κατακλυζόταν από διαδηλωτές»

ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΚΑΜΙΛΑ ΓΙΟΣ Facebook Twitter
Ο γιος της βασίλισσας Καμίλα, Τομ Πάρκερ Μπόουλς, εξήγησε, γιατί δεν επιδιώκει να αποκτήσει βασιλικό τίτλο στο άμεσο μέλλον / Φωτ.: Getty Images
0

Ο γιος της βασίλισσας Καμίλα, Τομ Πάρκερ Μπόουλς, εξήγησε, γιατί δεν επιδιώκει να αποκτήσει βασιλικό τίτλο στο άμεσο μέλλον.

Ο 51χρονος συγγραφέας για θέματα διατροφής και κριτικός εστιατορίων για την εφημερίδα The Mail on Sunday, αστειεύτηκε, κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατης εμφάνισής του στο podcast Good Food με τον Σάμιουελ Γκόλντσμιθ, αναφερόμενος στους λόγους για τους οποίους δεν ενδιαφέρεται να αποκτήσει βασιλικό τίτλο.

«Αν η μαμά μου γινόταν βασίλισσα, θα έλεγα: "Θέλω να γίνω πρίγκιπας"», του είπε ο παρουσιαστής.

«Θα σου έλεγα ότι αυτός θα ήταν ο πιο γρήγορος τρόπος για να ξεσπάσει επανάσταση», απάντησε ο Τομ. «Νομίζω ότι συνολικά είμαστε μια αρκετά ισορροπημένη, νηφάλια και λογική χώρα, αλλά αν ξαφνικά γινόμουν πρίγκιπας, νομίζω ότι οι πύλες του Μπάκιγχαμ θα κατακλυζόταν από διαδηλωτές. Θα ήταν φρικτό. Αλήθεια, όχι... Νομίζω ότι αυτό θα έβαζε πίσω την μακρά και ένδοξη πορεία της μοναρχίας στη Βρετανία κατά πολλά χρόνια, όχι».

Τα παιδιά της βασίλισσας Καμίλα ζουν μακριά από τα «φώτα» που περιβάλλουν το Παλάτι

Ο Τομ είναι γιος της βασίλισσας Καμίλα από τον πρώτο της σύζυγο, Άντριου Πάρκερ Μπόουλς. Το πρώην ζευγάρι έχει επίσης μια κόρη, τη Λόρα Λόπες, 47 ετών. Ο Τομ και η Λόρα έγιναν ετεροθαλή αδέλφια των δύο πριγκίπων, του πρίγκιπα Γουίλιαμ και του πρίγκιπα Χάρι, όταν ο μελλοντικός βασιλιάς Κάρολος και η βασίλισσα Καμίλα παντρεύτηκαν το 2005. Ωστόσο, τα παιδιά της βασίλισσας ζουν τη ζωή τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ο Τομ, η Λόρα έχουν κάνει σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις. Οι ίδιοι και οι οικογένειές τους παρευρέθηκαν στην κηδεία της Βασίλισσας Ελισάβετ τον Σεπτέμβριο του 2022 και στην ενθρόνιση του Βασιλιά Κάρολου και της Βασίλισσας Καμίλα τον Μάιο του 2023.

Σε συνέντευξη στο PEOPLE το 2024, με αφορμή την έκδοση του βιβλίου του Cooking and the Crown: Royal Recipes from Queen Victoria to King Charles III, ο Τομ περιέγραψε τον βασιλιά και τη βασίλισσα ως εξαιρετικούς παππούδες για τα παιδιά του, Λόλα, 18 ετών, και Φρέντι, 15 ετών, που έχει με την πρώην σύζυγό του, Σάρα Μπουις.

«Την λατρεύουν. Λατρεύουν και τον βασιλιά. Είναι ένας υπέροχος παππούς», είπε τότε.

Με πληροφορίες από People

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΚΑΡΟΛΟΣ ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΟΥΙΛΙΑΜ ΚΕΙΤ ΜΙΝΤΛΕΤΟΝ

Διεθνή / Βασιλιάς Κάρολος: Με Ουίλιαμ και Κέιτ στο πλευρό του περπάτησε προς τη χριστουγεννιάτικη λειτουργία

Ο βασιλιάς Κάρολος και η βασίλισσα Καμίλα περπάτησαν μέχρι τον ναό της Αγίας Μαρίας Μαγδαληνής, συνοδευόμενοι από τον πρίγκιπα και την πριγκίπισσα της Ουαλίας, Γουίλιαμ και Κέιτ, καθώς και τα παιδιά τους
THE LIFO TEAM

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

SAVANNAH GUTHRIE ΑΠΑΓΩΓΗ NANCY GUTHRIE

Διεθνή / Savannah Guthrie: «Ποτέ δεν είναι αργά να κάνετε το σωστό» - Το νέο μήνυμα προς τους απαγωγείς της μητέρας της

«Έχουν περάσει δύο εβδομάδες από τότε που πήραν τη μαμά μας. Και απλώς ήθελα να βγω και να πω ότι ελπίζουμε ακόμη», δήλωσε, μεταξύ άλλων, η Αμερικανίδα παρουσιάστρια
THE LIFO TEAM
Οι φυλακές της Ιαπωνίας μοιάζουν όλο και περισσότερο με οίκους ευγηρίας

Διεθνή / Οι φυλακές της Ιαπωνίας μοιάζουν όλο και περισσότερο με οίκους ευγηρίας

Σε μία από τις χώρες με το υψηλότερο προσδόκιμο ζωής στον κόσμο, το 13% των κρατουμένων είναι ηλικιωμένοι, πολλοί από τους οποίους διαπράττουν μικροαδικήματα για να εξασφαλίσουν στέγη και τροφή πίσω από τα κάγκελα.
THE LIFO TEAM