Βασίλισσα Καμίλα: Εκτός βασιλικής οικογένειας τα παιδιά της για τα Χριστούγεννα

Βασίλισσα Καμίλα: Εκτός βασιλικής οικογένειας τα παιδιά της για τα Χριστούγεννα Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου βασίλισσα Καμίλα και βασιλιάς Κάρολος / Getty Images
0

Ο γιος και η κόρη της βασίλισσας Καμίλα, δε θα γιορτάσουν τα Χριστούγεννα με τα μέλη της βασιλικής οικογένειας φέτος.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, πριν λίγες ημέρες έγινε γνωστό ενόψει των εορτών, πως ο Τομ Πάρκερ Μπόουλς και η αδελφή του, Λόρα Λόπες, δεν θα περάσουν τις γιορτές με τη μητέρα τους, τον βασιλιά Κάρολο και άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας στο Σάντρινγχαμ.

«Δεν θα περάσω τα Χριστούγεννα στο Σάντρινγχαμ. Ούτε η αδελφή μου. Θα γίνεται κάθε δεύτερο χρόνο, ένα χρόνο πηγαίνεις, ένα χρόνο όχι», φέρεται να ανέφερε ο Τομ σχολιάζοντας το γεγονός.

Μάλιστα σχετικά με τα σχέδια των φετινών γιορτών του, ανέφερε ότι θα τα περάσει στο Λονδίνο, στο σπίτι της πρώην συζύγου του, με την οποία έχουν δύο παιδιά.

Ο Τομ και η Λόρα είναι τα παιδιά της βασίλισσας Καμίλα από τον πρώτο της σύζυγο, Άντριου Πάρκερ Μπόουλς, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως ο βασιλιάς Κάρολος είναι νονός του Τομ. Ο Κάρολος και η Καμίλα είχαν ρομαντική σχέση πριν παντρευτούν άλλους ανθρώπους, παρέμειναν φίλοι, αργότερα αναζωπύρωσαν τον έρωτά τους και τελικά παντρεύτηκαν το 2005. Πέρυσι, ο Τομ ανέφερε ότι η μητέρα του επέμεινε να παραστεί στη βασιλική χριστουγεννιάτικη συγκέντρωση, αποκαλύπτοντας ότι σχεδίαζε να γιορτάσει τα Χριστούγεννα με την οικογένεια στο Σάντρινγχαμ για πρώτη φορά.

«Η μαμά μου είπε, "Θα ήθελα να έρθεις, δεν έχω περάσει Χριστούγεννα μαζί σου εδώ και πολύ καιρό"», είπε ο Τομ τον Δεκέμβριο του 2024. «Δεν ξέρω πραγματικά τίποτα για αυτό», πρόσθεσε στη συνέχεια αναφορικά με το πρωτόκολλο γύρω από τις βασιλικές γιορτές.

Ο Τομ ανέφερε επίσης ότι η πρόσκληση να παραστεί στα Χριστούγεννα της βασιλικής οικογένειας υπήρχε πάντα, αλλά η μητέρα του ήταν ιδιαίτερα πρόθυμη να την αποδεχθεί εκείνη τη φορά.

«Τα δύο τελευταία χρόνια ήταν πολύ δύσκολα για αυτούς», είχε εξομολογηθεί στην Telegraph, αναφερόμενος στη διάγνωση και τη θεραπεία καρκίνου του βασιλιά και στην πνευμονία που πέρασε η βασίλισσα.

«Όσο μεγαλώνεις, συνειδητοποιείς περισσότερο τη θνησιμότητα, ειδικά με ασθένειες και τα λοιπά», κατέληξε.

Με πληροφορίες από PEOPLE

 
Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΑΡΟΥΑΝ ΜΠΑΡΓΚΟΥΤΙ ΙΣΡΑΗΛ ΦΥΛΑΚΕΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ

Διεθνή / Μαρουάν Μπαργκούτι: Σε κίνδυνο ο Παλαιστίνιος ηγέτης λόγω «αυξανόμενης κακομεταχείρισης» στις φυλακές του Ισραήλ

Ο «Μαντέλα της Παλαιστίνης» υπέστη πρόσφατα τρεις επιθέσεις, μεταξύ των οποίων και μια επίθεση κατά την οποία οι δεσμοφύλακες έβαλαν ένα σκυλί να του ορμήξει, σύμφωνα με τον δικηγόρο του
THE LIFO TEAM
ΟΥΓΓΑΡΙΑ ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ ΠΕΤΕΡ ΜΑΓΙΑΡ ΛΟΑΤΚΙ+

Διεθνή / Ουγγαρία: Η «σιωπή» του Πέτερ Μαγιάρ για τα δικαιώματα της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας προκαλεί ανησυχία

Στην εκστρατεία που του χάρισε τη νίκη, ο νεοεκλεγείς Ούγγρος πρωθυπουργός εστίασε σε αρκετά βασικά ζητήματα που απασχολούν τη χώρα του, αφήνοντας ωστόσο «απ' έξω» τα δικαιώματα της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας
THE LIFO TEAM
KATY PERRY RUBY ROSE ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ

Διεθνή / Katy Perry: Η αστυνομία ερευνά τις καταγγελίες της Ruby Rose για σεξουαλική κακοποίηση σε νυχτερινό μαγαζί

Εκπρόσωπος της Perry αρνείται τις κατηγορίες, τις οποίες δημοσίευσε η Rose στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, χαρακτηρίζοντάς τες «επικίνδυνα και απερίσκεπτα ψέματα»
THE LIFO TEAM