To Ισραήλ «βομβάρδισε συριακό ερευνητικό κέντρο»

0

Χθες, Τετάρτη η συριακή κρατική τηλεόραση μετέδωσε ότι μαχητικά ισραηλινά αεροπλάνα επιτέθηκαν σε ερευνητικές εγκαταστάσεις του φιλοκυβερνητικού στρατού, στην επαρχία της Δαμασκού.

Σύμφωνα πάντα με τα συριακά μέσα ενημέρωσης, η επίθεση πραγματοποιήθηκε στην Jamraya, όπου έχασαν τη ζωή τους δύο άνθρωποι και άλλοι πέντε τραυματίστηκαν.

Διπλωματικές πηγές αναφέρουν ότι τα μαχητικά αεροπλάνα στόχευαν ένα συριακό κομβόι που μετέφερε όπλα από τη Συρία προς το Λίβανο.

Στην αντιπέρα όχθη, οι σύροι αντάρτες διαψεύδουν το δημοσίευμα της κρατικής τηλεόρασης, υποστηρίζοντας ότι η επίθεση πραγματοποιήθηκε από τους ίδιους και όχι από τον ισραηλινό στρατό.

Σε περίπτωση που αληθεύουν τα δημοσιεύματα, ανοίγει ο δρόμος για την παρέμβαση εξωτερικών στρατιωτικών δυνάμεων στη Συρία.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αργεντινή: Ένας νεκρός και τουλάχιστον 35 τραυματίες έπειτα από «μετεωρολογικό τσουνάμι»

Διεθνή / Αργεντινή: Ένας νεκρός και τουλάχιστον 35 τραυματίες έπειτα από «μετεωρολογικό τσουνάμι»

Ο επικεφαλής της Πολιτικής Προστασίας του Μπουένος Άιρες χαρακτήρισε το περιστατικό «απρόβλεπτο», σημειώνοντας ότι «δεν υπήρχαν μετεωρολογικές ή επιστημονικές μελέτες που να το είχαν προβλέψει»
THE LIFO TEAM
Ιράν: 2.571 οι επιβεβαιωμένοι νεκροί, αναφορές για πενταπλάσιο αριθμό - Εν αναμονή της πρώτης εκτέλεσης διαδηλωτή

Διεθνή / Ιράν: 2.571 οι επιβεβαιωμένοι νεκροί, αναφορές για πενταπλάσιο αριθμό - Εν αναμονή της πρώτης εκτέλεσης διαδηλωτή

Η διεθνής κοινότητα παρακολουθεί με ανησυχία τις εξελίξεις - Οι ιρανικές αρχές ετοιμάζονται να προχωρήσουν στην πρώτη εκτέλεση διαδηλωτή, μια κίνηση που σηματοδοτεί νέα, ακόμη πιο σκληρή φάση καταστολής
THE LIFO TEAM