Έσοδα ρεκόρ ανακοίνωσε η Microsoft

Έσοδα ρεκόρ ανακοίνωσε η Microsoft Facebook Twitter
0

Χθες Πέμπτη η αμερικανική εταιρεία Microsoft ανακοίνωσε τα οικονομικά αποτελέσματα για το τρίμηνο που έληξε στις 31 Δεκεμβρίου του 2012 και γνωστοποίησε έσοδα-ρεκόρ $21.46 δις, με καθαρά έσοδα $6.38 δις ($0.76 ανά μετοχή).

«Η μεγάλη φιλοδοξία μας να επαναπροσδιορίσουμε το Windows καθώς και το λανσάρισμα των Surface και Windows Phone 8 έχουν προκαλέσει μεγάλο ενθουσιασμό στους πελάτες μας και μια μοναδική ευκαιρία και δημιουργικότητα στους συνεργάτες μας», δήλωσε ο Steve Ballmer, CEO της εταιρείας.

Επιπλέον η εταιρεία ανέφερε ότι προσπαθεί συνεχώς να προσαρμόσει τα προϊόντα της στις ανάγκες των απλών χρηστών αλλά και των επαγγελματιών.

Σε ότι αφορά το τμήμα των Windows, η εταιρεία αναφέρει ότι είχε έσοδα $5.88 δις, κάτι που αντιστοιχεί σε 24% αύξηση συγκριτικά με πέρσι. Επιπλέον η Microsoft ανέφερε ότι έχει καταφέρει να πουλήσει πάνω από 6 εκατομμύρια άδειες για το νέο λειτουργικό της σύστημα, Windows 8.

Τech & Science
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Έντι Κιου της Apple προβλέπει ότι η τεχνητή νοημοσύνη θα αντικαταστήσει το iPhone μέχρι το 2035

Τech & Science / Ο Έντι Κιου της Apple προβλέπει ότι η τεχνητή νοημοσύνη θα αντικαταστήσει το iPhone μέχρι το 2035

Ο αντιπρόεδρος της Apple προειδοποιεί για ριζικές αλλαγές στη βιομηχανία της τεχνολογίας εξαιτίας της Τεχνητής Νοημοσύνης, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο αντικατάστασης του iPhone
LIFO NEWSROOM
Οι παράξενες εμμονές χρηστών με το ChatGPT προκαλούν ανησυχία

Τech & Science / Οι παράξενες εμμονές χρηστών με το ChatGPT προκαλούν ανησυχία

Σε αναρτήσεις χρηστών στο Reddit περιγράφονται περιπτώσεις όπου άτομα πιστεύουν ότι έχουν επιλεγεί από την Τεχνητή Νοημοσύνη για «ιερές αποστολές» ή έχουν λάβει «μυστικά σχέδια» για διαστημικές συσκευές και τηλεμεταφορείς
LIFO NEWSROOM