LIVE!

Λάρισα: Χορήγησαν λάθος φάρμακο σε ογκολογικό ασθενή - Διατάχθηκε ΕΔΕ

ΛΑΡΙΣΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ Facebook Twitter
Το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας / EUROKINISSI
0

Σοβαρό ιατρικό λάθος καταγράφηκε σήμερα το μεσημέρι (16/10) στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο στη Λάρισα, με μία νοσηλεύτρια να διαπιστώνει πως έχει χορηγήσει λάθος φάρμακο σε ογκολογικό ασθενή.

Σύμφωνα με το Mega, όλα ξεκίνησαν κατά τη διάρκεια χημειοθεραπειών που λάμβανε η γυναίκα ασθενής στη Λάρισα, όταν η νοσηλεύτρια διαπίστωσε πως της χορηγούσε λάθος φάρμακο.

Η εργαζόμενη στο νοσοκομείο της Λάρισας κάλεσε τους γιατρούς, οι οποίοι με τη σειρά τους διέκοψαν τη χημειοθεραπεία και υπέβαλαν την ασθενή σε μία σειρά εξετάσεων, χωρίς να έχουν παρουσιαστεί μέχρι στιγμής τυχόν επιπλοκές.

Για το συμβάν στη Λάρισα έχει διαταχθεί Ένορκη Διοικητική Εξέταση (ΕΔΕ), ενώ η νοσηλεύτρια έχει απομακρυνθεί από τη θέση της για το ιατρικό λάθος.

Ελλάδα
0

LIVE!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΑΓΔΑ ΦΥΣΣΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΝΟΧΟΙ

Ελλάδα / Μάγδα Φύσσα για απόφαση Εφετείου για Χρυσή Αυγή: «Σήμερα δικαιώνονται όλα τα θύματα του φασισμού»

«Δεν θέλω να τους ξαναδώ ποτέ στη ζωή μου» - Το πρώτο σχόλιο της μητέρας του δολοφονημένου Παύλου Φύσσα μετά την απόφαση για την ενοχή των 42 της εγκληματικής οργάνωσης, «Χρυσή Αυγή»
THE LIFO TEAM